nvel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ιατρικής ήταν το διδακτορικό. Όσον αφορά την θεραπεία, η ασθένεια όταν χτυπά αγόρια είναι μοιραία, τα κορίτσια είναι φορείς. Δεν κατάφεραν να θεραπεύσουν τον γιο τους γιατί ήταν ήδη πολύ αργά, αλλά το λάδι που ανακάλυψαν χρησιμοποιείται σαν μια από τους τρόπους θεραπείας της ασθένειας. Δεν γνωρίζω αν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο. το διδακτορικό ήταν τιμής ένεκεν (DUniv) και δόθηκε από πανεπιστήμιο που δεν έχει ιατρική σχολή. Το λάδι δεν είναι θεραπεία η οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα
tritonas00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και εσυ ιστορια τελευταια φορα στο γυμνασιο ε?... Πολυ εβαλες... 2
Star_Light Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πολυ εβαλες... Δεν ήξερα οτι θα κάτσω σε τόσο ψαγμένους ρε παιδια κατουρήστε και λίγο. :-/ Δήμου; Δήμου; Είναι κάποιος αναγνωρισμένος ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ; Έλα μωρε με τον κάθε ψευτοψαγμένο που βγαινει και πετάει το οτιδηποτε για να προκαλέσει σάλο να διαφημιστει και να πουλήσει κανα βιβλιο. Διαβασε να δεις τι δούλεμα τρώει απο κάτω , ανάξιος περαιτέρω σχολιασμού. Δεν τσιμπάμε στην διαφήμιση με τέτοια πρόστυχα κόλπα εις βάρος της Ιστορίας μας. http://www.koolnews.gr/extras/fotia-kai-tsekouri-sto-potami-o-nikos-dimou-leei-tis-alitheies-gia-tin-epanastasi-tou-1821/ 1
gigisoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γκιγκι αγορι μου , δεν εκαναν καμια πολυ ξεχωριστη ερευνα. Για την γενναιοτητα τους το πηραν το βραβειο, χρησιμοποιησαν το παιδι τους ως πειραματοζωο, ετσι και αλλιως ηταν θανατηφορα η νοσος και εχει ξανασυμβει και σε αλλους τομεις πχ.. μια που μιλαμε για ταινια. http://www.imdb.com/media/rm2969350912/tt0036868?ref_=tt_pv_md_1 O κυριος πηρε οσκαρ , μια ταινια , μια εμφανιση , ειχε χασει τα χερια του στον πολεμο. Δεν το πηρε γιατι ηταν εξαιρετικο ταλεντο. Τιμητικα. Κανένα λινκ που να λέει ότι βραβεύτηκαν επειδή έκαναν το παιδί τους πειραματόζωο έχεις, ή θα συνεχίσεις να γράφεις ό,τι σου κατέβει; Στα κοσμοπόλιταν το διάβασες και αυτό; http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3907559.stm Είπες ότι μόνο τα μεταπτυχιακά προσφέρουν εξειδίκευση και κάνουν κάποιον ειδήμων σε ένα θέμα, σου απέδειξα πως όχι. Έχεις καμιά επίσημη έρευνα που να αποδεικνύει ότι μόνο τα μετατπυχιακά κάνουν ειδήμονες και όχι η θέληση, χρόνος και ικανότητες;
saya Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν εχω διαβασει ποτε στην ζωη μου κοσμοπολιταν..αυτο με τα μαλλια της Κειτ που ηταν καταλευκη η ριζα , το ειχα διαβασει σε περιοδικο μοδας. Δευτερον , δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος φιλοσοφος επειδη δεν εχει μεταπτυχιακα. Ειπα οτι δεν εχει κανενα πειστηριο οτι ξερει ιστορια. Δεν εχει ασχοληθει ποτε με κατι παρεμφερες. Αντιθετα με τους γονεις αυτου του παιδιου που ειχαν πολυ καλη προσβαση γιατι ζπυσαν μαζι του. Kαι εχω δει την ταινια , 2,3 φορες γιατι την εβαζε το σταρ συχνα πυκνα και ξερω τι εγινε..
tritonas00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Έλα μωρε με τον κάθε ψευτοψαγμένο που βγαινει και πετάει το οτιδηποτε για να προκαλέσει σάλο να διαφημιστει και να πουλήσει κανα βιβλιο. Διαβασε να δεις τι δούλεμα τρώει απο κάτω , ανάξιος περαιτέρω σχολιασμού. Δεν τσιμπάμε στην διαφήμιση με τέτοια πρόστυχα κόλπα εις βάρος της Ιστορίας μας. Προς θεου, μην θιξει κανεις την ιστοριαρα των ελληναραδων του δημοτικου... 2
gigisoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν εχω διαβασει ποτε στην ζωη μου κοσμοπολιταν..αυτο με τα μαλλια της Κειτ που ηταν καταλευκη η ριζα , το ειχα διαβασει σε περιοδικο μοδας. Δευτερον , δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος φιλοσοφος επειδη δεν εχει μεταπτυχιακα. Ειπα οτι δεν εχει κανενα πειστηριο οτι ξερει ιστορια. Δεν εχει ασχοληθει ποτε με κατι παρεμφερες. Αντιθετα με τους γονεις αυτου του παιδιου που ειχαν πολυ καλη προσβαση γιατι ζπυσαν μαζι του. Kαι εχω δει την ταινια , 2,3 φορες γιατι την εβαζε το σταρ συχνα πυκνα και ξερω τι εγινε.. Καλά άμα έχεις δει την ταινία 2-3 φορές, μιλάμε έχεις γίνει διάνοια στο θέμα! Κάτι όπως με τις γνώσεις σου στην βασιλική οικογένεια που βασίζονται σε περιοδικά μόδας ένα πράγμα. Πάω να αγοράσω subscriptions να μου ανοίξουν οι ορίζοντες!
saya Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ωραια , εσυ αν η πηγη δεν ειναι τουλαχιστον η huffington post, μην τα διαβαζεις..
gigisoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ωραια , εσυ αν η πηγη δεν ειναι τουλαχιστον η huffington post, μην τα διαβαζεις..Μ'αρέσει που τα παραδέχεσαι και μόνη σου, έχεις πολύ φάση!Ακούς εκεί πηγές τα κουτσομπολίστικα και περιοδικά μόδας και οι ταινίες. Πριν μια βδομάδα είδα το 300 rise of an empire, πάω να το δω 2-3 φορές ακόμα να το εμπεδώσω να γίνω ειδήμων της ναυμαχίας της Σαλαμίνας! Αθηναίοι και κουραφέξαλα, ας μην είχαν έρθει οι Σπαρτιάτες με τον τεράστιό τους στόλο και θα κλάναν μέντες οι Έλληνες στα πόδια της ναυάρχου Αρτεμισίας... Τώρα που το σκέφτομαι οι 300 σε graphic novel, κοινώς κόμικ, βασίστηκαν. Πάω για download να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σε καινούργιες πηγές! Ηρόδοτος, Θουκυδίδης και μαλακίες....τσσσσς..
saya Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το 300, rise of an empire , δεν ειναι ιστορικη ταινια. Ειναι βασισμενο σε κομικ.. δεν νομιζω οτι διεκδικει τετοιες δαφνες. Καποιες ταινιες εχουν πολυ καλες πληροφοριες ακριβεις. Δεν νομιζω να ειπε ψεμματα η ταινια σε βασικα θεματα οπως οτι χορηγουσαν μη εγκεκριμμενες θεραπειες στο παιδι. Επεσες σε πολυ ιδιαιτερη περιπτωση και ιστορια. Μονο απο αυτο επρεπε να καταλαβεις οτι εχεις κενα στα επιχειρηματα σου. Τεσπα..
Star_Light Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μ'αρέσει που τα παραδέχεσαι και μόνη σου, έχεις πολύ φάση! Ακούς εκεί πηγές τα κουτσομπολίστικα και περιοδικά μόδας και οι ταινίες. Πριν μια βδομάδα είδα το 300 rise of an empire, πάω να το δω 2-3 φορές ακόμα να το εμπεδώσω να γίνω ειδήμων της ναυμαχίας της Σαλαμίνας! Αθηναίοι και κουραφέξαλα, ας μην είχαν έρθει οι Σπαρτιάτες με τον τεράστιό τους στόλο και θα κλάναν μέντες οι Έλληνες στα πόδια της ναυάρχου Αρτεμισίας... Τώρα που το σκέφτομαι οι 300 σε graphic novel, κοινώς κόμικ, βασίστηκαν. Πάω για download να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σε καινούργιες πηγές! Ηρόδοτος, Θουκυδίδης και μαλακίες....τσσσσς.. Δεν πας για ύπνο καλύτερα? μας ζάλισες με το συμπάθειο
gigisoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το 300, rise of an empire , δεν ειναι ιστορικη ταινια. Ειναι βασισμενο σε κομικ.. δεν νομιζω οτι διεκδικει τετοιες δαφνες. Καποιες ταινιες εχουν πολυ καλες πληροφοριες ακριβεις. Δεν νομιζω να ειπε ψεμματα η ταινια σε βασικα θεματα οπως οτι χορηγουσαν μη εγκεκριμμενες θεραπειες στο παιδι. Επεσες σε πολυ ιδιαιτερη περιπτωση και ιστορια. Μονο απο αυτο επρεπε να καταλαβεις οτι εχεις κενα στα επιχειρηματα σου. Τεσπα.. Σόρι που θα σου χαλάσω την ζαχαρένια, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ιστορική ταινία. Υπάρχει είτε ντοκιμαντέρ, είτε ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Όταν λέμε βασίζεται όμως, μπορεί να απέχει κατά πολύ από το τι έγινε. Πχ μια ταινία δεν θυμάμαι όνομα, που έδειχνε ότι ο πρωταγωνιστής είχε επιζήσει αυτοκινητιστικού δυστυχήματος και του τι έγινε μετά, αλλά στην πραγματικότητα είχε πεθάνει. Και αυτή βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ήταν. Ακόμα περιμένω να στηρίξεις την δήλωσή σου ότι μόνο και μόνο το μεταπτυχιακό πτυχίο κάνει κάποιον ειδήμων σε κάποιον κλάδο. Όχι για να δεις ποιος έχει κενά και ποιος αραδιάζει αρλούμπες. Δεν πας για ύπνο καλύτερα? μας ζάλισες με το συμπάθειο Δεν πας να διαβάσεις κανένα βιβλίο ιστορίας;
Star_Light Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Σόρι που θα σου χαλάσω την ζαχαρένια, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ιστορική ταινία. Υπάρχει είτε ντοκιμαντέρ, είτε ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Όταν λέμε βασίζεται όμως, μπορεί να απέχει κατά πολύ από το τι έγινε. Πχ μια ταινία δεν θυμάμαι όνομα, που έδειχνε ότι ο πρωταγωνιστής είχε επιζήσει αυτοκινητιστικού δυστυχήματος και του τι έγινε μετά, αλλά στην πραγματικότητα είχε πεθάνει. Και αυτή βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ήταν. Ακόμα περιμένω να στηρίξεις την δήλωσή σου ότι μόνο και μόνο το μεταπτυχιακό πτυχίο κάνει κάποιον ειδήμων σε κάποιον κλάδο. Όχι για να δεις ποιος έχει κενά και ποιος αραδιάζει αρλούμπες. Δεν πας να διαβάσεις κανένα βιβλίο ιστορίας; Hταν ένας που πήγε κάπου αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες παρολαυτα μιλάμε για αληθινά γεγονοτα αχαχαχ κάνε λογκ αουτ ρε αγορι μου τραβα να ζησεις λιγο στον αληθινο κοσμο
gigisoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Hταν ένας που πήγε κάπου αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες παρολαυτα μιλάμε για αληθινά γεγονοτα αχαχαχ κάνε λογκ αουτ ρε αγορι μου τραβα να ζησεις λιγο στον αληθινο κοσμο Ταινία που βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα, δηλαδή στο ατύχημα με το αυτοκίνητο. Άσε, ξέχνα το διάβασμα ιστορικών βιβλίων, δεν θα σου κάνει τίποτα. Άλλα βλέπεις, άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις.
Star_Light Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ταινία που βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα, δηλαδή στο ατύχημα με το αυτοκίνητο. Άσε, ξέχνα το διάβασμα ιστορικών βιβλίων, δεν θα σου κάνει τίποτα. Άλλα βλέπεις, άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις. Ασε τα βιβλια τώρα και παιζε μπάλα με δικες σου ατάκες. Ταινια της οποια δεν γνωριζεις το ονομα? που ξέρω εγω για ποια ταινια μιλάς? τι ατύχημα εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα