Gtr34 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν θελω να σας το χαλασω αλλα υπαρχει σχετικο θεμα στο Κινηματογραφο . -Ποια Ταινια Μολις Ειδατε; . 1
Star_Light Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν θελω να σας το χαλασω αλλα υπαρχει σχετικο θεμα στο Κηνιματογραφο. -Ποια Ταινια Μολις Ειδατε; . Sorry για το offtopic έχεις δικιο. :/ Απλα θελω να του δωσω να καταλαβει οτι οταν μιλάει και θελει κιολας να αναφερεται σε αληθινα γεγονοτα και να τον λογιζουν στα σοβαρά θα λέει τίτλο οπωσδηποτε και άλλες βασικές πληροφοριες. Μου θυμιζει κατι απαισιες ραδιοαρβυλες σε στυλ καποιος μου ειπε κάτι που το έμαθε απο κάπου κτλπ ... και την λέει και στην saya ο θρασύτατος
Cossutius. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Tελικά η γνωστή βυζαντινολόγος που πετάει κοτσάνες ποια είναι? Ειπώθηκε, γιατί σας έχασα τις τελευταιες ώρες. (Ελπίζω μετά τον "ανιστόρητο" Παπαρρηγόπουλο να μην διαβάσουμε και κάνα άλλο αστροπελέκι )
Star_Light Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Tελικά η γνωστή βυζαντινολόγος που πετάει κοτσάνες ποια είναι? Ειπώθηκε, γιατί σας έχασα τις τελευταιες ώρες. (Ελπίζω μετά τον "ανιστόρητο" Παπαρρηγόπουλο να μην διαβάσουμε και κάνα άλλο αστροπελέκι ) Πολλά έχουμε ανεχτεί απο τους ΔημοΡεπούσηδες του τόπου μας φίλε. Σε λιγο θα μας πούνε και για τον Μακάριο της Κύπρου. Βάζουνε τα πάντα και τους πάντες σε ένα τσουβάλι και μετα μας το παίζουν και ψαγμένοι φιλόσοφοι. Να ξέρεις οτι ο Κεμάλ πέτυχε ακριβως επειδη κατάφερε να κάνει τους Τουρκους μια γροθιά κάτι που δυστυχως δεν ειχαμε εμεις λογω των διχασμών. Αν τα βιβλια των σχολειων συμφωνα με τα λεγομενα κάποιων ασκουν την προπαγάνδα τοτε ο αφοριστικος λογος ορισμένων τι ακριβως σκοπο έχει να κάνει? να ενισχυσει τον διχασμό ? και στην τελικη δεν με ενδιαφέρει η ιστορική αληθεια οσο το να ειναι δυνατή η χώρα και η πατριδα μου. Για να ξεκαθαρίσω παρεξηγήσεις. Αυτο ειναι η προτεραιοτητα για μενα. 1
kirileman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 και στην τελικη δεν με ενδιαφέρει η ιστορική αληθεια οσο το να ειναι δυνατή η χώρα και η πατριδα μου. Για να ξεκαθαρίσω παρεξηγήσεις. Αυτο ειναι η προτεραιοτητα για μενα. Κατανοητό. Πάντως, η προπαγάνδα στην εκπαίδευση, δεν είναι μόνο Ελληνικό ιδίωμα. Αν μπορέσετε, διαβάστε αυτό. http://en.wikipedia.org/wiki/Lies_My_Teacher_Told_Me
Cossutius. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πολλά έχουμε ανεχτεί απο τους ΔημοΡεπούσηδες του τόπου μας φίλε. Σε λιγο θα μας πούνε και για τον Μακάριο της Κύπρου. Βάζουνε τα πάντα και τους πάντες σε ένα τσουβάλι και μετα μας το παίζουν και ψαγμένοι φιλόσοφοι. Να ξέρεις οτι ο Κεμάλ πέτυχε ακριβως επειδη κατάφερε να κάνει τους Τουρκους μια γροθιά κάτι που δυστυχως δεν ειχαμε εμεις λογω των διχασμών. Αυτή δεν ειναι Βυζαντινολόγος star...ο φόβος μου και η λύπη μου ειναι οτι εννοούν κάποια άλλη. Ευελπιστώ οτι κάνω λάθος.
kirileman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτή δεν ειναι Βυζαντινολόγος star...ο φόβος μου και η λύπη μου ειναι οτι εννοούν κάποια άλλη. Ευελπιστώ οτι κάνω λάθος. Εντάξει, μη το γ@mήσουμε εντελώς το θέμα.
gigisoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ασε τα βιβλια τώρα και παιζε μπάλα με δικες σου ατάκες. Ταινια της οποια δεν γνωριζεις το ονομα? που ξέρω εγω για ποια ταινια μιλάς? τι ατύχημα εισαι. Ατύχημα είσαι ο ίδιος και τράβα να διαβάσεις κανά Votre Beauté με την Saya. Για παραπάνω δεν είσαι http://en.wikipedia.org/wiki/Stuck_(2007_film) http://en.wikipedia.org/wiki/Chante_Jawan_Mallard Στην ταινία ο τύπος καταφέρνει να ζήσει. Sorry για το offtopic έχεις δικιο. :/ Απλα θελω να του δωσω να καταλαβει οτι οταν μιλάει και θελει κιολας να αναφερεται σε αληθινα γεγονοτα και να τον λογιζουν στα σοβαρά θα λέει τίτλο οπωσδηποτε και άλλες βασικές πληροφοριες. Μου θυμιζει κατι απαισιες ραδιοαρβυλες σε στυλ καποιος μου ειπε κάτι που το έμαθε απο κάπου κτλπ ... και την λέει και στην saya ο θρασύτατος Να'σαι καλά για το μάθημα, εσένα περίμενα.Έχεις πολύ γέλιο, τυχεροί οι γνωστοί σου! Tελικά η γνωστή βυζαντινολόγος που πετάει κοτσάνες ποια είναι? Ειπώθηκε, γιατί σας έχασα τις τελευταιες ώρες. (Ελπίζω μετά τον "ανιστόρητο" Παπαρρηγόπουλο να μην διαβάσουμε και κάνα άλλο αστροπελέκι )Μην ανησυχείς και να'σαι καλά γιατί μας έχεις χαρίσει και εσύ μπόλικα.
kirileman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εδώ υπάρχει κόσμος που λέει τον Μέσι άμπαλο, εκεί θα κολλήσουμε; 1
saya Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Kαι ελεγα ποτε καποιος θα με πει soya.. αχαχαχαχα 3
Cossutius. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εδώ υπάρχει κόσμος που λέει τον Μέσι άμπαλο, εκεί θα κολλήσουμε; Και τον Καρεμπέ σαβουρογ@μη :-P 3
gigisoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Kαι ελεγα ποτε καποιος θα με πει soya.. αχαχαχαχα Screenshoot or didn't happen (Ελληνικοί χαρακτήρες)
Porg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μάλλον δεν έγινε κατανοητό το νόημα του ρητού, ορίστε η ιστορία πίσω απο αυτό http://agrino.org/eidos/hellenes-herodotos.htm Είναι Χειμώνας του 480 π.Χ., μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνας, λίγο πρίν τη μάχη των Πλαταιών και ο Μαρδόνιος, στρατηγός των Περσών, επιχειρεί δια του χρυσού να εξαγοράσει τους Έλληνες. Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε σωρό καμμένων ερειπείων και η Αττική γή έχει γίνει στάχτη: ώς και τα δένδρα κομμένα και καμμένα από τις ορδές των βαρβάρων . Οι Λακεδαιμόνιοι, φοβούμενοι μήπως οι Αθηναίοι μηδίσουν, στέλνουν πρεσβεία στην Αθήνα. Ιδου η μνημειώδης απάντηση των Αθηναίων: Το μέν δείσαι Λακεδαιμονίους... ούτε χρυσός γης εστι ουδαμόθι τοσούτος ούτε χώρη κάλλεει και αρετή μέγα υπερφέρουσα τα ημείς δεξάμενοι εθέλοιμεν άν μηδίσαντες καταδουλώσαι την Ελλάδα. ... αύτις δε το Ελληνικόν εόν όμαιμον τε και ομόγλωσσον, και Θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα, των προδότας γενέσθαι Αθηναίους ουκ αν ευ έχοι. ...έστάν και εις περιή Αθηναίων μηδαμά ομολογήσοντας ημέας Ξέρξη . ( Το ότι οι Λακεδαιμόνιοι φοβήθηκαν μήπως έλθομε σε συμφωνία με τον βάρβαρο είναι απολύτως ανθρώπινο. Όμως είναι αναμφιβόλως επαίσχυντο, που φαίνεστε να φοβάστε σχετικά με το φρόνημα των Αθηναίων ενώ αυτό το γνωρίζετε άριστα, ότι δηλαδή πουθενά στη γη δεν υπάρχει τόσο χρυσάφι ούτε χώρα, που να υπερέχει εξαιρετικά ώς προς την ομορφιά και την αρετή, τα οποία δεχόμενοι θα θέλαμε να ταχθούμε με το μέρος των Μήδων και να υποδουλώσουμε εντελώς την Ελλάδα. Διότι είναι πολλά και σημαντικά αυτά που μας εμποδίζουν να πράξωμε τούτα, ακόμη κι άν το επιθυμούσαμε, και πρώτα και μέγιστα είναι τα αγάλματα και τα οικήματα των θεών, που είναι πυρπολημένα και θαμμένα στο χώμα, για τα οποία είναι ανάγκη να επιβάλωμε τη μεγίστη τιμωρία παρά να συμμαχήσωμε μ αυτόν που διέπραξε αυτά, και επιπλέον η ελληνικότητα, που είναι το όμαιμο, το ομόγλωσσο, τα κοινά ιδρύματα τα αφιερωμένα στους θεούς και οι θυσίες, καθώς και τα ομοειδή ήθη, που δεν θα ήτο ποτέ ανδρείο να τα προδώσουν οι Αθηναίοι. Να γνωρίζετε λοιπόν καλά, άν έτυχε στο παρελθόν να μήν το γνωρίζετε, ότι, έως ότου σώζεται έστω και ένας Αθηναίος, με κανένα τρόπο δεν πρόκειται να συνομολογήσωμε με τον Ξέρξη.. ) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα