Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κάθησα να διαβάσω τα πόστ, τις απόψεις τις άκουσα και τις έχω ακούσει ξανά πολλές φορές. Αυτά τα θέματα αν θέλει κάποιος να τα συζητήσει και να τα ξεκαθαρίσει αντικειμενικά πρέπει να τα συζητήσει με έναν καθηγητή ιστορίας. Όλοι οι υπόλοιποι απλά λέμε-αναπαράγουμε οτι έχουμε ακούσει από αλλού και δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε τους ισχυρισμούς του.

• Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασίλη δεν χρειάζονται συζητήσεις με καθηγητές, τη στιγμή που υπάρχουν συλλογικά έργα, αναγνωρισμένα από την ακαδημία Αθηνών γραμμένα από παγκόσμιου βεληνεκούς ιστορικούς, που αναγράφουν όλα τα γεγονότα με λεπτομέρειες. 

Οπότε ο Δήμου και ο εκάστοτε Δήμου, ότι και να λέει,  εφόσον έχουμε αμφιβολίες, ανοίγουμε ένα βιβλίο, τσεκάρουμε, κάνουμε την έρευνά μας και άμεσα γνωρίζουμε την αλήθεια (ή τουλάχιστον αυτό που αναγνωρίζει ως αλήθεια η Ακαδημία Αθηνών).

Αύριο μπορεί να βγει ο τάδε πολιτικός, καλλιτέχνης, επιστήμονας, οδοκαθαριστής, συνδικαλιστής, στέλεχος επιχείρησης και να μας πει οτι οι Έλληνες προερχόμαστε από τους Ζουλού και πως η αλήθεια ειναι πως όλοι οι καλοί εκτός απο εμάς που είμαστε κακοί.

Είμαι βέβαιος πως τέτοιες απόψεις θα βρουν πολλούς υποστηρικτές. Το θέμα ειναι τι ισχύει απ όλα αυτά και πόσο εύκολα ή δυσκολα μπορεις να βρεις την αλήθεια. 

Δημοσ.

Είμαι βέβαιος πως τέτοιες απόψεις θα βρουν πολλούς υποστηρικτές. Το θέμα ειναι τι ισχύει απ όλα αυτά και πόσο εύκολα ή δυσκολα μπορεις να βρεις την αλήθεια. 

Μα αυτό είναι το κακό. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι πιστεύει. Αυτή τη στιγμή ότι και να λέει είναι ανώδυνο. Αλλά αυτόν τον άνθρωπο πιθανότατα θα τον εκλέξουν κάποιοι για να εκφράζει απόψεις μέσα στο κοινοβούλιο και ακόμη να είναι και μέλος μιας κυβέρνησης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...