Προς το περιεχόμενο

Το ricardo.gr διακόπτει τη λειτουργία του


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορώ να δώσω απάντηση στην τελευταία ερώτηση.

 

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Αλλά αγγίξαμε τα όρια της παραπληροφόρησης.

Είπες ότι υπάρχει πρόβλημα ακόμα και για μικροποσά... ΟΚ το δέχομαι καλή τη θέληση. Αλλά περιμένω τεκμηρίωση.

 

Όμως ΔΕΝ αναφέρεις ένα ΑΠΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ενός  ατόμου για παράδειγμα,  που για 10 ευρώ το σύραν στα δικαστήρια.

 

 

Εφόσον δεν έχεις αποδειξεις και λες " ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 1000 ευρώ ",  αφελώς ή εσκεμμένως, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ..  Σωστά;  

 

Έτσι είναι..  Βέβαια και αποδείξεις να είχες.. (κανένα Link ή κανένα απρόσωπο post το πολύ), η απλή λογική και η εμπειρία ανθρώπων που ρώτησα, λένε ότι ΛΟΓΙΚΑ δεν γίνεται για μικροποσά ΤΙΠΟΤΑ. Απειλούν μόνο. Τίποτα άλλο.. Δεν συμφέρει.

 

Απο ότι έμαθα πριν λίγο απο νομικό:  Πρέπει να είναι κάποιος ΠΟΛΥ ΘΥΜΑ για να ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ τηλεφωνικά απο κανένα δικηγοράκο με κούφιες απειλές, και μετά να προβεί να πληρώσει το ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ της κάθε  εταιρείας-τέρατος.

 

 

 

Να στην δώσω τότε εγώ την απάντηση :

...έχει και η μαλακία μου όρια, φιλαράκι...

(...η "υπομονή" ΔΕΝ θα πω, διότι μου αξίζει που διάβασα αυτά που διάβασα. Έτσι για να μάθω. Αλλά μέχρι εδώ.)

Για το τί θα κάνεις ο ίδιος για τον εαυτό σου, δεν μου πέφτει λόγος πια. ΕΥΧΟΜΑΙ να πάνε όλα καλά, όσο κι αν με το ζόρι κρατιέμαι μέσα μου να μην νιώθω να θέλω το ακριβώς ανάποδο. Όχι για τίποτ' άλλο, αλλά επειδή δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις, και "σου χρειάζεται"...(...μπας και έτσι μάθεις, δηλαδή...).

 

 

 

 

Όσο για όσους από εσάς που τυχόν διαβάσατε τα παραπάνω, κι έχετε τυχόν κανένα υπόλοιπο κατά Ριχάρδου μεριά, μη βασίζεστε στον τρομο-μαλάκα washcloud και το πληκτρολόγιό του και την απουσία των λινκ του - κυρίως όμως μην βασίζεστε σε όσους παν να σας ξυπνήσουν/γλυτώσουν από κάποιους σαν εμένα : ρωτήστε και αλλού, ψαχτείτε κι άλλο (είπαμε, ΚΑΙ στο παρόν φόρουμ υπάρχουν παλαιότερα θέματα συγκεκριμένα για το περί ου ο λόγος πωλησατζίδικο - αναζητήστε τα, αλλά και αλλού στο Web). Eιδικά αν είστε πιτσιρικάδες (κάθε ηλικίας, διότι ο πιτσιρικαδισμός μπορεί να είναι από κατάντια έως τέχνη - με καλύτερη περίπτωση να είναι απλά παρεπόμενο των ηλικιών 14-19), για να μη τυχόν βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να έρχονται εξώδικα σπίτι σας και οι γονείς σας να είναι έτοιμοι είτε να σκοτωθούν αναμεταξύ τους εξ' αιτίας σας, ή να σκοτώσουν εσάς - και πάλι εξ' αιτίας σας...Και για να μην κάνετε καμμιά μαλακία από μόνοι σας (...).

Κι αυτό επειδή ίσως δώσατε όπως πολλοί και διάφοροι πριν από εσάς στοιχεία φίλων, αδερφών, θείων και ξαδερφιών και παππουδογιαγιάδων και ίσως και να κινδυνεύουν συν τοις άλλοις μέχρι και περιουσιακά στοιχεία για ποσά του κερατά, ή στην καλύτερη περίπτωση η δυνατότητα αποκόμισης φορολογικής ενημερότητας των ονομάτων στα οποία ανοίχτηκε ο Χ λογαρισμός (όπως και η περίπτωση καταγραφής στον γαμημένο τον Τειρεσία, εκ του οποίου η ξε-γραφή είναι μόλις λίγο πιο εύκολη από το να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, ΑΚΟΜΗ κι αν ξεχρεώσετε τα όποια χρέη που γίνανε η αιτία να σας περάσουν σε αυτόν), αν λόγω παπαριάς -συμβαίνουν και αυτές ενίοτε- φτάσει τελικά σε δικαστική αίθουσα το θέμα και δεν έχει γίνει τίποτα από πριν για να το αποτρέψετε...

 

Ενημερωτικά εντελώς επίσης, τα παλαιότερα χρόνια, οι οφειλές αυτού του τύπου ήταν φτερό στον άνεμο και όντως (εφ' όσον δεν υπήρχε περιουσιακό στοιχείο στο όνομα του οποίου αντιστοιχούσε η όποια οφειλή, λ.χ. σε εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, ως το κλασσικότερο όλων παράδειγμα) μέχρι και "για μερικά κατοστάρικα" δεν κουνιόταν φύλλο...

Επειδή όμως εσχάτως έχουν αγριέψει πράγματα και διαθέσεις, για αυτά τα μερικά κατοστάρικα γίνονται "εγκλήματα" ("ηθικής" φύσεως που είπα πιο νωρίς - γιατί αν μη τί άλλο τέτοιας φύσεως είναι να του βγάζεις τ' αλλουνού το σπίτι στο σφυρί για απλήρωτα τηλέφωνα), και επειδή ΕΙΔΙΚΑ το συγκεκριμένο "μαγαζί" που έγινε αφορμή για το thread, έχει ιστορικό πως δεν έχει τον θεό του με σχετικές κινήσεις και πρακτικές, ΜΗΝ τρομοκρατηθείτε, αλλά ΨΑΧΤΕΙΤΕ, αν του χρωστάτε έστω και μισό Ευρώ. Κι επιλέξτε τί θα κάνετε. Κι ό,τι και να κάνετε τελικά, επιλογή σας θα είναι - απλά μην το αφήσετε στην τύχη του το ζήτημα και μην το γράψετε στ' αρχίδια σας.

ΕΓΩ τουλάχιστον, στην ψυχή της ρημάδας της μάνας μου, για καλό σας το λέω...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ας πρόσεχε εμείς εδώ έχουμε καλύτερες αγγελίες....

χαχαχαχα

δεν είχαν και καμία προσφορά ποτέ δεν αγόρασα από εκεί κάτι ούτε καν πλεον τους συγκρινα ποτε...οποτε αντε γεια...σε καλη μερια...!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να πω, εγω προσωπικα το χρησιμοποιησα.

 

Αποτελεσμα: Με κλεψανε δυο φορες χωρις συνεπειες και μια φορα εφαγα αρνητικη επειδη δε μπορεσα να επικοινωνησω με ενα πωλητη που ειχε δωσει λαθος νουμερο.

 

Συμπερασμα: Κακες παροχες, κακες αγγελιες, κακη διαχειριση.

 

Δεν εκπληχθηκα καθολου....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Το ebay

 1) σε χρεωνει (πριν 2 χρονια τουλάχιστον ) για να δημοσιευσεις την αγγελία σου  ακόμα και στην ανανεωση (τωρα ισως αλλαξε αυτη η ποιλιτικη στο .com http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html  στο co,uk ισχυουν αυτα http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html

 

 2) τα ΕΛΤΑ και τα ελληνικα κουριερ ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ οποτε ακόμα και ενα βαζο μαρμελαδα να στειλεις στην Ευρωπη θα πληρωσεις 15€

 

 Αρα ο Ελληνας μπορει να πουλησει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα οποτε προτιμα να πουλαει σε ενα ελληνικο σαιτ δημοπρασιων .

 

 παραμπηκε δυμαμικα με εξοδα σε διαφημιση το ρικαρντο και δινοντας βαση σε δικηγορους (μεχρι και τον κοσμηματοπολη τον ριχαρδο τον εβαλαν να αλλαξει όνομα)

 

 Καλό σαιτ με ισως λαθος πολιτικη και σιγουρα με πολυ κακη εξυπηρετηση πελατων .

 

 RIP ακομα μια επιχειρηση που λειτουργουσε στην Ελλάδα .  Μονη μας παρηγορια η ηλιοφανεια χειμώνα καλοκαιρι.

 

 ΥΓ το Ricardo στην βασικη αγγελια  σε χρεωνε ΜΟΝΟ αν πουλαγες . Μονο αν ηθελες καλυτερη προβολη σε χρεωνε κατι παραπάνω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Αυτο το οποιοδηποτε ποσες φορες θα το σκοτωσουν ακομη? Μαζι με το 'εκτως' εχουν γινει στανταρ

 

Μην ανοίγεις θέματα ορθογραφίας εδώ... χάος, αλλά τουλάχιστον καλύτερα από Greeklish. Πάντως, στο συγκεκριμμένο άρθρο και μόνο, εφ όσων λέει "οποιωνδήποτε εκκρεμοτήτων", είναι δηλαδή πλυθηντικός, θέλει ωμέγα. Για το "εκτώς" και το γενικότερο πρόβλημα της ορθογραφίας, έχεις απόλυτο δίκιο.

"Συγκεκριμένο" με ένα μ. "Εφόσον" με όμικρον. "Πληθυντικός" και όχι "πλυθηντικός":) Sent from my iPhone using Insomnia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο καλό Ριχάρδε και μαζί μ' εσένα και όλοι οι ομοϊδεάτες σου (βλ. eMarket). Έφαγαν χρήμα με τη σέσουλα και τώρα που τα βρήκαν μπαστούνια, παίρνουν δρόμο πριν αρχίσει και πέφτει χασούρα. Ευτυχώς οι περισσότεροι πήραν χαμπάρι τι φούσκα ήταν και την έκαναν μ΄ελαφρά.

Δυστυχώς έμειναν μερικοί με το όνειρο να βγάλουν κάνα μεροκάματο, αλλά αραιά και πού βλέπω μερικούς από δαύτους να βάζουν τις αγγελίες τους ταυτόχρονα σε δωρεάν sites αγγελιών.

Τώρα βέβαια το τι μεροκάματο θα βγάλεις, όταν πουλάς π.χ. Samsung E1182 στα 25 ευρώ (+μεταφορικά), όταν στο ακριβότερο μαγαζί θα το βρεις 22, είναι μια άλλη ιστορία.

Και μιας και ανέφερα το συγκεκριμένο κινητάκι, έχω δει κι εδώ μερικούς να το πουλάνε μεταχειρισμένο σε τιμή ακριβότερη του καινούργιου και αναρωτιούνται γιατί τους το τρώει η σκόνη στο ράφι (της βιβλιοθήκης τους).

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλά τραγικό site μια φορά πήγα να πουλήσω κάτι καναπέδες σε δημοπρασία δέχτηκε ένας να τους αγοράσει και μετά δεν εμφανίστηκε ποτέ! Και μου ζητούσαν προμήθεια μετά για κάτι το οποίο ποτέ δεν πούλησα. Καλύτερα που κλείνει δεν θα μου λείψει καθόλου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το site παντός, ηταν ολα  μπερδεμένα αλλα έψαχνε αλλα σου έδειχνε.

Τωρα για τους απατεωνες σε τετοιο site δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Μονο το ebay (αυτο ξερω) έχει βρει την λύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...