Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νταξ, περίεργο να ανοίγω ημιτεχνολογικό θέμα εδώ, αλλά αφού δεν έχουμε τμήμα κινητής ......

ιδού το ερώτημα λοιπόν και ζητώ τα φώτα σας καθότι έχω να ασχοληθώ 15 χρόνια με καρτοκινητά,

θέλει ο πατέρας μου να το κάνει κάρτα, γιατί πιστεύει ότι 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ του αρκούν.

Προσπαθώ να τον αποτρέψω λέγοντας του ότι είναι κοροϊδία μιας και πρόκειται για κλήσεις με ελάχιστη διάρκεια 3 λεπτά και είπα να ψάξω λοιπόν μπας και καμιά εταιρία έχει καλύτερους όρους, πχ ελάχιστη διάρκεια 60 ή και 30 δεύτερα, πιο πολλά λεπτά με 5άρα ή 7άρα κάρτα κλπ.

Πάντα με απεύθυνση για κλήσεις σε όλους και όχι πχ οι προσφορές 5 ευρώ=1500 λεπτά στην εταιρία μου.

Γνωρίζετε;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι το "φοιτητικό" που δίνει από το Δεκέμβρη η Wind σε όλους με την επίδειξη απλά της ταυτότητας, είναι το vfm αυτής της περιόδου.

Στο αντίστοιχο νήμα στο myphone αναφέρονται όλες οι πληροφορίες και σήμερα εξακολουθούσαν να το δίνουν τα παιδιά της Wind σε αρκετά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το "φοιτητικό" που δίνει από το Δεκέμβρη η Wind σε όλους με την επίδειξη απλά της ταυτότητας, είναι το vfm αυτής της περιόδου.

Στο αντίστοιχο νήμα στο myphone αναφέρονται όλες οι πληροφορίες και σήμερα εξακολουθούσαν να το δίνουν τα παιδιά της Wind σε αρκετά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά.

μακράν το καλύτερο φοιτητικό θεωρω οτι ειναι της vodafone! Αν εχετε κάποιο γνωστό φοιτητη που δε το χρησιμοποιεί αξίζει να το παρει ο πατερας σου

• Like 1
Δημοσ.

μακράν το καλύτερο φοιτητικό θεωρω οτι ειναι της vodafone! Αν εχετε κάποιο γνωστό φοιτητη που δε το χρησιμοποιεί αξίζει να το παρει ο πατερας σου

Μπορείς να δώσεις μερικά στοιχεία στα οποία βασίζεις την πρότασή σου;

Ποιο φοιτητικό πακέτο της Voda συγκρίνεται με το αντίστοιχο της Wind με 1000' προς όλους και 1GB με 6€ που το δίνει σε όλους με απλή επίδειξη της ταυτότητας; (δεν αναφέρομαι στο κανονικό που το δίνει με πάσο και διαρκεί όσο είσαι φοιτητής).

Στο πακέτο αυτό προστίθενται όλα τα εβδομαδιαία bonus Lognwin και αν δεν σε φτάνουν όλα αυτά, μπορείς να προσθέσεις τα πακέτα More με 2€. Εάν συνυπολογίσεις, βέβαια, και τις ευκολίες που σου παρέχει με την ανανέωση, από το χώρο σου, με κάρτα ή με PayPal αλλά και την πρόσφατη προσφορά του PayPal (δωρεάν 2 έως 6€ στην κάρτα, σε κάθε ανανέωση πάνω από 10€), δεν νομίζω ότι κυκλοφορεί άλλο καλλίτερο πακέτο καρτοκινητής (και όχι καρτοσυμβολαίου).

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο φοιτητικό πακέτο της Voda συγκρίνεται με το αντίστοιχο της Wind με 1000' προς όλους και 1GB με 6€ που το δίνει σε όλους με απλή επίδειξη της ταυτότητας; (δεν αναφέρομαι στο κανονικό που το δίνει με πάσο και διαρκεί όσο είσαι φοιτητής).

Στο πακέτο αυτό προστίθενται όλα τα εβδομαδιαία bonus Lognwin και αν δεν σε φτάνουν όλα αυτά, μπορείς να προσθέσεις τα πακέτα More με 2€. Εάν συνυπολογίσεις, βέβαια, και τις ευκολίες που σου παρέχει με την ανανέωση, από το χώρο σου, με κάρτα ή με PayPal αλλά και την πρόσφατη προσφορά του PayPal (δωρεάν 2 έως 6€ στην κάρτα, σε κάθε ανανέωση πάνω από 10€), δεν νομίζω ότι κυκλοφορεί άλλο καλλίτερο πακέτο καρτοκινητής (και όχι καρτοσυμβολαίου).

συνυπολόγισε το γεγονός όμως οτι σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ (για εμένα) δεν εχει wind...

το "φοιτητικό με απλη επιδειξη ταυτότητας" δε το σχολιάζω καν...

Δημοσ.

Δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης και μπορείς να πιστεύεις ότι νομίζεις αλλά μια βόλτα από το σχετικό νήμα του myphone θα σου έλυνε τις απορίες.

• Like 2
Δημοσ.

Το whats up εχει το τελευταίο διαστημα ένα πακετάκι 120 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ το μήνα. Δεν γνωρίζω για κάποιο περιορισμό στη διάρκεια κλήσης οπότε κοίταξε το μήπως κάνει για τον πατέρα σου. Προσωπικά το χρησιμοποιώ και με καλύπτει.

Δημοσ.

^

Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο 

• Διάρκεια ισχύος 30 ημέρες 
  • Κατά την περιαγωγή δεν ισχύει η δωρεάν πλοήγηση στο m.whatsup.gr & WHAT'S UP Application και ισχύουν οι εκάστοτε χρεώσεις του τιμοκαταλόγου περιαγωγής 
  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Δημοσ.

εμένα το φοιτητικό της βόντα με 4Ε το μήνα με έχει βολέψει

Βέβαια και της wind καλό είναι αλλά +50%  B)

Πλέον και της cosmote what's up το φοιτητικό πάνω-κάτω στα ίδια παίζει.

Γενικότερα πάρε όποιο φοιτητικό μπορείς [συνήθως κανείς δεν αξιοποιεί και τα 3 φοιτητικά πακέτα ταυτόχρονα,οπότε βρες κάνα γνωστό σου και πάρ' το]

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται γνωστός.

Και σήμερα δίνουν στην Ομόνοια της Wind μόνο με ταυτότητα και ενεργοποίηση επί τόπου.

Δημοσ.

αυτό το «φοιτητικό» της wind, δεν παίζει να το βρούμε από σάιτ ή μαγαζί;

Γιατί,

να πάρουμε τους δρόμους ψάχνοντας κορίτσια με μπλε καπέλα δεν το βλέπω ...

Δημοσ.

Όχι, το δίνουν παιδιά της Wind (από προωθητική εταιρεία) σε συγκεκριμένα σημεία.

Ούτε το κανονικό παίρνεις από κατάστημα, μόνο online με courier που σου φέρνει τα χαρτιά, υπογράφεις και του δίνεις το πάσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...