Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις μερικά στοιχεία στα οποία βασίζεις την πρότασή σου;

Ποιο φοιτητικό πακέτο της Voda συγκρίνεται με το αντίστοιχο της Wind με 1000' προς όλους και 1GB με 6€ που το δίνει σε όλους με απλή επίδειξη της ταυτότητας; (δεν αναφέρομαι στο κανονικό που το δίνει με πάσο και διαρκεί όσο είσαι φοιτητής).

Στο πακέτο αυτό προστίθενται όλα τα εβδομαδιαία bonus Lognwin και αν δεν σε φτάνουν όλα αυτά, μπορείς να προσθέσεις τα πακέτα More με 2€. Εάν συνυπολογίσεις, βέβαια, και τις ευκολίες που σου παρέχει με την ανανέωση, από το χώρο σου, με κάρτα ή με PayPal αλλά και την πρόσφατη προσφορά του PayPal (δωρεάν 2 έως 6€ στην κάρτα, σε κάθε ανανέωση πάνω από 10€), δεν νομίζω ότι κυκλοφορεί άλλο καλλίτερο πακέτο καρτοκινητής (και όχι καρτοσυμβολαίου).

Φοιτητικό vodafone : Εχουμε και λέμε 1000 λεπτά προς όλους 600 λεπτά προς cu και 1.55 gb το μήνα όλα μαζί 4 ευρώ :)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φοιτητικό vodafone : Εχουμε και λέμε 1000 λεπτά προς όλους 600 λεπτά προς cu και 1.55 gb το μήνα όλα μαζί 4 ευρώ :)

Επειδή με ενδιαφέρει αυτή η προσφορά (με τη βοήθεια της ξαδέρφης μου που είναι ακόμα φοιτήτρια φυσικά) που υπάρχει  στο site της vodafone για περισσότερες πληροφορίες επειδή δεν το βρίσκω;

Βρήκα αυτό http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ αλλά δεν το έχει πουθενά...

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό που περιγράφεις δεν αναφέρεται στα φοιτητικά πακέτα της voda, όπως λέει και ο vk13, η συζήτηση σε αυτό το θέμα είναι για το καρτοκινητό που θέλει ο TS για τον πατέρα του, ο οποίος, φυσικά, δεν είναι φοιτητής και δεν έχει πάσο.

Στα posts #3 και #5 μίλησα για το "φοιτητικό" που εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να δίνει η Wind σε ορισμένα σημεία, με επίδειξη μόνο της ταυτότητας και όχι με πάσο και χωρίς όριο ηλικίας (αν και κάποτε είχε βάλει όριο τα 42). Αυτή η προσφορά που δίνεται σε όλους, και όχι μόνο σε φοιτητές με πάσο, δεν υπάρχει σε καμία άλλη εταιρεία.

Δημοσ.

Αθήνα και Πειραιά, τον τελευταίο καιρό. Πριν και στη Θεσ/νίκη και αλλού.

Διάβασε το σχετικό θέμα στο myphone.

Δημοσ.

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό που περιγράφεις δεν αναφέρεται στα φοιτητικά πακέτα της voda, όπως λέει και ο vk13, η συζήτηση σε αυτό το θέμα είναι για το καρτοκινητό που θέλει ο TS για τον πατέρα του, ο οποίος, φυσικά, δεν είναι φοιτητής και δεν έχει πάσο.

Στα posts #3 και #5 μίλησα για το "φοιτητικό" που εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να δίνει η Wind σε ορισμένα σημεία, με επίδειξη μόνο της ταυτότητας και όχι με πάσο και χωρίς όριο ηλικίας (αν και κάποτε είχε βάλει όριο τα 42). Αυτή η προσφορά που δίνεται σε όλους, και όχι μόνο σε φοιτητές με πάσο, δεν υπάρχει σε καμία άλλη εταιρεία.

Παίρνεις το πακέτο cu exclusive με τα 5 ευρώ  και παίρνεις 1000 λεπτά και 200 mb απο κει και πέρα αν κάνεις online ανανεωση 10 ευρώ το μήνα που κάνω παίρνεις bonus ανανεωσης για mb και bonus ανανεωσης mb επειδή ανανεώνω με χρεωστική κάρτα.

Επειδή ήμουν στους πρώτους 10.000 φοιτητες που κάναν αλλαγή σε vodafone φοιτητικό το πακέτο cu exclusive μου το πήγαν στα 4 ευρώ και μου δώσαν και 600 mb τσάμπα μαζι με το πακέτο  (σύνολο 800 mb και 1000 λεπτά προς όλους με 4 ευρώ. Ολα τα άλλα mb είναι σταθερά δώρα απο online ανανεωσ με χρεωστική)

Επειδή μιλησε για φοιτητικό του απαντησα για φοιτητικό. Φοιτητικό με επιδειξη αστυνομικής ταυτότητας δεν είναι φοιτητικό απλα μια προσφορά. Το βάφτισαν φοιτητικό καθαρά για marketing.

Σε πακέτα προσφορών χωρίς πασο δεν έχω ιδέα τι παίζει  απλά τρέχει μαι προσφορά με την ευρωπαική κάρτα νέων για άτομα μέχρι 29 ετών αν θυμάμαι καλα. Βάζεις vodafone cu και για κάθε 10 ευρη το μήνα που βάζεις σου την διπλασιάζει και στην κάνει 20 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, ότι νάναι.

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Προτείνεις ένα πακέτο που έχεις εσύ προσωπικά σε κάποιον, που δεν είναι φοιτητής και δεν μπορεί να αγοράσει ούτε το απλό φοιτητικό της voda, χωρίς πάσο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά βαφτίζεις το "φοιτητικό" που έχουν πάρει χιλιάδες άνθρωποι από το Δεκέμβρη μέχρι σήμερα, ως ενέργεια marketing της Wind. Αλλά και η τελευταία πρότασή σου απευθύνεται σε άτομα μέχρι 29 ετών, που μάλλον δεν μπορεί να την πάρει ο πατέρας του TS.

Αλλά, αρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα της voda.

Δημοσ.

νταξ, περίεργο να ανοίγω ημιτεχνολογικό θέμα εδώ, αλλά αφού δεν έχουμε τμήμα κινητής ......

ιδού το ερώτημα λοιπόν και ζητώ τα φώτα σας καθότι έχω να ασχοληθώ 15 χρόνια με καρτοκινητά,

θέλει ο πατέρας μου να το κάνει κάρτα, γιατί πιστεύει ότι 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ του αρκούν.

Προσπαθώ να τον αποτρέψω λέγοντας του ότι είναι κοροϊδία μιας και πρόκειται για κλήσεις με ελάχιστη διάρκεια 3 λεπτά και είπα να ψάξω λοιπόν μπας και καμιά εταιρία έχει καλύτερους όρους, πχ ελάχιστη διάρκεια 60 ή και 30 δεύτερα, πιο πολλά λεπτά με 5άρα ή 7άρα κάρτα κλπ.

Πάντα με απεύθυνση για κλήσεις σε όλους και όχι πχ οι προσφορές 5 ευρώ=1500 λεπτά στην εταιρία μου.

Γνωρίζετε;

η Q ειναι απιστευτα φθηνη και με χρεωση ανα δευτερολεπτο αλλα να ξερεις οτι οτι πληρωνεις περνεις.Χρησιμοποιει το σημα της wind μεσω roaming και το σημα δεν ειναι τοσο καλο,παιζει συνεχεια απο 0 σε 4 γραμμες και μερικες φορες οταν ειναι σε αδρανεια μπορει να σε εμφανισει και εκτος δικτυου ακομα και οταν χρησιμοποιεις μονο 2g.Τωρα για το 3g πονεμενη ιστορια καθως εκτος του οτι χρησιμοποιει το σαπιο 3g της wind η ταχυτητα του ειναι πιο περιορισμενη.Μαλλον εχουν συγκεκριμενο (περιορισμενο) bandwidth που  διαθετουν για την Q και μοιραζεται στους χρηστες μειωνοντας την ταχυτητα που τελικα ο καθε χρηστης παιρνει.

Τωρα αν το θες μονο για κλησεις,sms και κανα internet χωρις να σε καιει αν ειναι γρηγορο και αν πιανει παντου,χτυπα την.Αν ομως σε καιει και προερχεσαι απο συνδεση (ακομη και της ιδιας της wind) θα δεις αισθητη διαφορα.

Τις εχω δοκιμασει ολες τις εταιριες και σε συνδεση και σε καρτα και τωρα ειμαι Q (λογω οικονομικων χρεωσεων) οποτε ξερω τι σου γραφω.

Δημοσ.

οκ τα φοιτητικα απ οτι βλεπω ειναι τσαμπα...οποτε καμμια συνδεση δεν συμφερει.

@azuli ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν παιζει τιποτα απο αυτα.

@dare davil τελικα μας λες για πακετο που το δωσαν καποτε?Φοιτητικό vodafone : Εχουμε και λέμε 1000 λεπτά προς όλους 600 λεπτά προς cu και 1.55 gb το μήνα όλα μαζί 4 ευρώ

το θεμα ειναι οι περισσοτεροι εχουν κοσμοτε και σου λενε εχω συμβολαιο απεριοριστα κοσμοτε ή whats up και με χρεωνεις :P

Δημοσ.

@azuli ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν παιζει τιποτα απο αυτα.

να σαι σιγουρος οτι ισχυουν ολα.Οχι οτι με νοιαζει να σε πεισω κιολας

Δημοσ.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ WHATS'UP

Βάζεις 10 ευρω το μήνα και έχεις.

1000 λεπτα προς όλους (σταθερα και κινητα) με 5 ευρω

600 λεπτα προς Whats'Up δωρεαν

600mb δωρεαν

Εχεις τον κωδικο reloadit που μπορεις να παρεις 300sms για ενα μηνα προς whats up, η λεπτα, η mb..

Και σου μενουν αλλα 5 ευρω να τα κανεις οτι θελεις ( να αγορασεις 500mb, sms προς ολους κλπ) ή να τα κρατήσεις για 1000 λεπτα προς ολους τον επομενο μηνα..

Δεν εχω ψαχτει με κατι αλλο, σχεδον ολοι οι φιλοι μου whats up εχουν..

Δημοσ.

για να κλείσω το ερώτημα μου

-και αν προκύψει, να συνεχιστεί η κουβέντα για καρτοκινητά-

η πρώτη μου επιλογή ήταν η q, καθώς ήταν η μόνη που είχε κλήση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο,

αλλά, μετά από διαλογική συζήτηση με τον πατέρα μου καταλήξαμε σε cosmoκάρτα καθώς όλη η οικογένεια έχει cosmote και εκείνος έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις στα τηλέφωνα που παίρνει, οπότε οι 66 κλήσεις του μήνα θα του αρκούνε.

Δεν μπλέξαμε με φοιτητικά καθώς δεν έχουμε πια πάσα στην οικογένεια, αλλά του είπα να έχει το νου του στο κέντρο του Πειραιά που κυκλοφορεί αν δει τα κορίτσια της Wind να τους την πέσει :)

ευχαριστώ άπαντες για την βοήθεια τους, σχετική και μή

Δημοσ.

Τα παιδιά της Wind θα τα βρεις εσύ (και όχι εκείνος, αφού είναι πάνω από 42) είτε στον Ηλεκτρικό στον Πειραιά, είτε στην Ομόνοια είτε στο Μοναστηράκι είτε στη Βικτώρια. Και φυσικά με το "φοιτητικό" που το παίρνεις χωρίς πάσο, θα έχει 1000' το μήνα προς όλους.

Δημοσ.

Τα παιδιά της Wind θα τα βρεις εσύ (και όχι εκείνος, αφού είναι πάνω από 42) είτε στον Ηλεκτρικό στον Πειραιά, είτε στην Ομόνοια είτε στο Μοναστηράκι είτε στη Βικτώρια. Και φυσικά με το "φοιτητικό" που το παίρνεις χωρίς πάσο, θα έχει 1000' το μήνα προς όλους.

στο Ηράκλειο της Κρήτης δεν τα έχω δει τα παιδιά με τα μπλε.

Ας τα βρει κι εκείνος και κάτι θα κάνει.

Στον Πειραιά βρήκε σήμερα την άλλη εταιρία που δίνανε με 6 ευρώ 300 λεπτά σε όλους.

Χαμός γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...