tralalo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Μετά από καιρό, ξανά φτιάχνω θέμα για ακουστικά κι αυτή την φορά το θέμα είναι τα, τα, τααααααα το πράσινο Το budget είναι μέχρι 110 ευρώ κι δεν με ενδιαφέρουν μόνο razer αλλά αυτά έχω στο μυαλό μου Γιατί πράσινο; Γιατί σε λίγο καιρό θα ξανά μαζέψω λεφτά για 6 πράσινα fan-άκια κι θα κάνω το 500ρ μου πράσινο <3 :3 Οπότε, το ξανά λέω, πράσινα headset μέχρι 110 ευρώ. Κι εαν έχει κι κανένας τον χρόνο ας μου στείλει κι απο skroutz κάνα πράσινο fan-άκι γιατί δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
omghi2u Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 τα κρακεν προ τα πηρα πριν κανα 2μηνο και το μπασο τους ειναι εκνευριστικα δυνατο. τα αφησα στην ακρη μετα απο 2 μερες. επισης ειχα και ενα προβλημα στις κλησεις skype κτλ... οπου οι συνομιλητες μου ακουγαν ακριβως οτι ακουγα και εγω απο τους ηχους του pc. εδωσα αρκετα παραπανω και πηρα τα sennheiser pc 360... καμια επαφη. next level. εαν εσυ σονι και ντε θες πρασινο και δεν εχεις προβλημα με ΠΟΛΥ δυνατο μπασο τοτε go for it. αλλιως ψαξτην για τιποτα carcharias (δεν ξερω αν βγαινουν σε πρασινα tho)
tralalo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 τα κρακεν προ τα πηρα πριν κανα 2μηνο και το μπασο τους ειναι εκνευριστικα δυνατο. τα αφησα στην ακρη μετα απο 2 μερες. επισης ειχα και ενα προβλημα στις κλησεις skype κτλ... οπου οι συνομιλητες μου ακουγαν ακριβως οτι ακουγα και εγω απο τους ηχους του pc. εδωσα αρκετα παραπανω και πηρα τα sennheiser pc 360... καμια επαφη. next level. εαν εσυ σονι και ντε θες πρασινο και δεν εχεις προβλημα με ΠΟΛΥ δυνατο μπασο τοτε go for it. αλλιως ψαξτην για τιποτα carcharias (δεν ξερω αν βγαινουν σε πρασινα tho) Όπα, τι εννοείς; Πως δεν θα μπορώ να ρυθμίζω το μπάσο με το synapse;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα