Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω βοηθεια! Εχω ακουσει πολλες γνωμες σχετικα με τα δημοσια και τα ιδιωτικα ΙΕΚ αλλοι λενε οτι τα δημοσια ειναι καλυτερα και πιο αναγνωρισιμα απο το κρατος αλλοι λενε οτι δεν μαθαινουν τιποτα στα δημοσια και καθονται και βλεπουν ταινιες επειδη δεν εχουν τιποτα να κανουν χαχαχα(αυτο νομιζω ειναι λιγο ακραιο)αλλοι οτι τα ιδιωτικα  ειναι καλυτερα και πιο εξοπλυσμενα και αλλοι οτι και τα δυο ειναι το ιδιο,..Υπαρχει καποιος/α που να εχει παει σε καποιο απο τα δυο ή να ξερει να μου πει;;;;

Δημοσ.

Σε γνωστό ιδιωτικό που είχα πάει εγώ (και είχα δουλέψει κι όλας στην μηχανογράφηση), είχε κορυφαίο εξοπλισμό.

Πάντως, το χαρτί των ΙΕΚ (είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά), στην πράξη δεν έχουν καμία αξία. Φούτσες μπλε....

• Like 1
Δημοσ.

θα θέλανε να είναι ισάξιο. ότι είπε ο Sorath άχρηστο χαρτί.

βασικα αναλογος σε ποιο τομεα εισαι αν πχ εισαι στον τομεα των τουριστικων σπουδων οπως σεφ ή ξενοδοχειακα μετραει αρκετα γιατι νομιζω δεν υπαρχει καποιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ που να εχει τετοιους τομεις

Δημοσ.

Πάντως στον τομέα της πληροφορικής που είμαι εγώ, δεν μετράει καθόλου. Στην εταιρία που εργάζομαι, γραμμένο με έχουν σε αντίθεση με συνάδελφο που έχει τελειώσει ΤΕΙ, κι ας κάνουμε την ίδια δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα αναλογος σε ποιο τομεα εισαι αν πχ εισαι στον τομεα των τουριστικων σπουδων οπως σεφ ή ξενοδοχειακα μετραει αρκετα γιατι νομιζω δεν υπαρχει καποιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ που να εχει τετοιους τομεις

http://www.tour.teithe.gr/

http://www.teipat.gr/ekpaideysi/tmima_touristikwn_epixeirisewn.php

http://edu.klimaka.gr/tritobathmia-ekpaideysh/turistikwn-epaggelmatwn/497-sxolh-toyristikvn-epixeirhsevn-athinas.html

Και άλλα βαριέμαι.

Στα ΙΕΚ αντίστοιχα είναι το Ειδικος Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας.

Και αν κάνεις την μαλακία και πας σε ιδιωτικό, στο τέταρτο "εξάμηνο" θα κάνεις μόνο 4 ώρες την βδομάδα ξενη γλώσσα και τις υπόλοιπες ώρες θα δουλεύεις πρακτική. Και όχι μόνο ΔΕΝ θα πληρωθείς για την πρακτική, αλλά θα σκάσεις και κανονικά τα δίδακτρα του εξαμήνου σαν να έκανες κανονικό μάθημα. Θα τους πληρώνεις για να δουλεύεις δηλαδή. Η απάτη σε όλο της το μεγαλείο, μου τα έλεγε ένας παλιός συνάδελφος που την είχε πατήσει στον Πυθαγόρα τότε και τους είχε σκάσει ένα σωρό χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ μας είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό είναι ψέμα, απλά σου δίνει κάποιες βάσεις (περισσότερο εσύ πρέπει να ασχοληθείς) και μετά μπορείς να συνεχίσεις σε κανένα εξωτερικό ας πούμε.

Απο μόνο του ένα χαρτί ιέκ είναι...μάλλον κατάλαβες τι είναι :P

Καταρχήν οι καθηγητές φεύγουν και έρχονται όποτε γουστάρουν για να καταλάβεις...

Δημοσ.

Οποιοδηποτε χαρτι (καλο θα ηταν να συνοδευεται και με τις αναλογες γνωσεις ) σου δινει ενα αβανταζ απο τους υπολοιπους που δεν το εχουν καν.Απο κει και περα τιθεται θεμα value for money που στην Ελλαδα του 28 % ανεργιας ειναι απλα αστειο θεμα,για να μην πω πικρο...

• Like 1
Δημοσ.

Οποιοδηποτε χαρτι (καλο θα ηταν να συνοδευεται και με τις αναλογες γνωσεις ) σου δινει ενα αβανταζ απο τους υπολοιπους που δεν το εχουν καν.Απο κει και περα τιθεται θεμα value for money που στην Ελλαδα του 28 % ανεργιας ειναι απλα αστειο θεμα,για να μην πω πικρο...

εχεις δικιο, και τα δημοσια ειναι πολυ φθηνα σε σχεση με τα ιδιωτικα ,γι αυτο πιστευω οτι τα ιδιωτικα ειναι πιο αναγνωρισμενα,.οτι πληρωνεις παιρνεις ;)

Δημοσ.

εχεις δικιο, και τα δημοσια ειναι τζάμπα σε σχεση με τα ιδιωτικα ,γι αυτο πιστευω οτι τα ιδιωτικα ειναι απάτη, πληρωνεις σαν μαλάκας για τίποτα

Fixed

(Ελληνικοί χαρακτήρες)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...