Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είπα να ανοίξουμε ένα θέμα για τα καλύτερα e-banking

Παρακαλώ τους μοντέράτορες να το βάλουνε ψηφοφορία αν γίνεται , για να έχει ενδιαφέρον.

Εγώ προσωπικά ψηφίζω Πειραιώς.

Έχει άριστο e-banking , με παρα πολλές δυνατότητες όπως :

• Τα κλασσικά εμβάσματα κλπ
  • Μπορείς να βγάλεις virtual προπληρωμένη κάρτα και να την φορτίζεις
  • Μπορείς να ανοίξεις όσους λογαριασμούς γουστάρεις , με ένα κλικ
  • Μπορείς να συνδέσεις την κάρτα σου , μέ όλους τους λογαριασμους...1 κάρτα για όλους.

Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικό και εύκολο στην λειτουργία του.

Αποψεις...?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω δουλέψει μόνο αυτό της eurobank. Το οποίο και με καλύπτει πλήρως σε αυτά που θέλω. Σύνδεση προπληρωμένης με λογαριασμό, φόρτιση κάρτας, μεταφορά ποσών από τον ένα λογαριασμό στον άλλον, πληρωμές κλπ

Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει κι άλλες πλατφόρμες για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Φίλοι μου πάντως έχουν να προτείνουν όπως και εσύ το e-banking της Πειραιώς.

ps. Η εφαρμογή της eurobank για smartphones είναι για κλάμματα. Εκεί υστερεί, και η Πειραιώς έχει σαφές προβάδισμα.

Δημοσ.

εχω και εθνική και πειραιώς...

Το καθένα εχει τα θετικά του, στην πειραιώς δε χρειάζομαι token αλλα αργουν εκνευριστικά πολύ να φανουν οι συναλλαγές με την κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Η πειραως όμως είναι η μοναδική που σε χρεώνει και 5€ για την απόκτηση κωδικων, εν αντίθεση με τις άλλες.

Ιδιαιτερα εκνευριστική κατ´εμε ειναι η εθνική και το internet banking της που κάθε 3 μήνες ζητά αλλαγή κωδικού

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Τα e-banking όλων των τραπεζών είναι ασφαλή και αξιόπιστα πλέον.

Διαφορές υπάρχουν στις δυνατότητες που σου παρέχουν για πληρωμές. Η Citi πχ δεν σου δίνει δυνατότητα να πληρώσεις Δημόσιο online, όπως η ΕΤΕ και ίσως και άλλες. Επίσης, διαφορές υπάρχουν και στον τρόπο σύνδεσης αφού η Eurobank και η Citi λειτουργούν με κωδικό που σου στέλνουν με sms και μερικές φορές αυτό δεν έρχεται. Η ΕΤΕ θέλει αλλαγή του password κάθε 3 μήνες ενώ η Eurobank κάθε 6. Διαφορές υπάρχουν και στον τρόπο ακύρωσης των πράξεων που έχεις κάνει.

Δημοσ.

καταρχήν, και η alpha, χρεώνει 7 ευρώ για την 1η φορά.

Επίσης, στα πολύ θετικά της alpha, το ότι το token εγκαθίσταται στο κινητό σου, και όχι με το κλασσικό μηχανάκι.

Σύνδεση καρτας, ενημέρωση με ΣΜΣ για τις κινήσεις (και γρήγορη ενημέρωση του ebanking), και αρκετές δυνατότητες.

Η Πειραιώς, επίσης, συμπαθέστατο ebanking. Απλά θα προτιμούσα να έχει κωδικό και για την είσοδό , όχι μόνο για τις κινήσεις.

ΕΤΕ, προσπαθώ να την αποφεύγω, και eurobank, παλαιότερα που το χρησιμοποιήσα αρκετά, ήμουν ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Εχοντας ιμπακινγκ σε εθνικη, γιουρομπανκ και πειραιώς, λέω πως της πειραιώς είναι το πιο εύχρηστο/φιλικό όλων.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είμαι χρήστης i-banking της Εθνικής και της Alpha. 

Οι συναλλαγές μου είναι συνήθως πληρωμές καρτών, μεταφορές σε λογαριασμούς της ίδιας τράπεζας ή και άλλων, πληρωμές οργανισμών.

Της Εθνικής είναι τραγικό!!! Η μεγαλύτερη τράπεζα και έχει ένα μετριότατο i-banking. Σήμερα πήγα να πληρώσω την α δόση της εφορίας και να ορίσω ημερομηνία πληρωμής 31/7 και το μόνο που κατάφερα ήταν άμεση πληρωμή!! Δεν υπήρχε πουθενά καταχώρηση ημερομηνίας για μελλοντική πληρωμή (ή αν υπάρχει δεν είναι καθόλου ευδιάκριτο).  

Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να φύγω από την Εθνική.

Της Alpha είναι μια χαρά για τις δουλειές που το θέλω. 

Δημοσ.

καταρχήν, και η alpha, χρεώνει 7 ευρώ για την 1η φορά.

Επίσης, στα πολύ θετικά της alpha, το ότι το token εγκαθίσταται στο κινητό σου, και όχι με το κλασσικό μηχανάκι.

Σύνδεση καρτας, ενημέρωση με ΣΜΣ για τις κινήσεις (και γρήγορη ενημέρωση του ebanking), και αρκετές δυνατότητες.

Η Πειραιώς, επίσης, συμπαθέστατο ebanking. Απλά θα προτιμούσα να έχει κωδικό και για την είσοδό , όχι μόνο για τις κινήσεις.

ΕΤΕ, προσπαθώ να την αποφεύγω, και eurobank, παλαιότερα που το χρησιμοποιήσα αρκετά, ήμουν ικανοποιημένος.

Τι ακριβως εννοεις; Το extrapin που εχει για μεταφορες απο και προς αλλους λογαριασμους;

Δημοσ.

Οι συναλλαγές μου είναι συνήθως πληρωμές καρτών, μεταφορές σε λογαριασμούς της ίδιας τράπεζας ή και άλλων, πληρωμές οργανισμών.

Της Εθνικής είναι τραγικό!!! Η μεγαλύτερη τράπεζα και έχει ένα μετριότατο i-banking. Σήμερα πήγα να πληρώσω την α δόση της εφορίας και να ορίσω ημερομηνία πληρωμής 31/7 και το μόνο που κατάφερα ήταν άμεση πληρωμή!! Δεν υπήρχε πουθενά καταχώρηση ημερομηνίας για μελλοντική πληρωμή (ή αν υπάρχει δεν είναι καθόλου ευδιάκριτο).  

Στην αρχική σελίδα επιλέγεις το λογαριασμό σου. Επίλέγεις "Πάγιες" -> "Νέα Πάγια Εντολή" και είσαι τζιτζι.

post-202580-0-94227000-1405247935_thumb.png

Κάτι άλλο, αυτά το βγάζει και σε εσας;

post-202580-0-54347700-1405248032_thumb.png

Δημοσ.

Προφανώς, δεν έχεις ερευνήσει σωστά το e-banking της ΕΤΕ.

Πριν από χρόνια, πράγματι δεν είχε μεταχρονολογημένη πληρωμή και τους είχα στείλει πολλά μηνύματα για να προσθέσουν και αυτή την υπηρεσία, όπως έκαναν άλλες τράπεζες. Τελικά, την πρόσθεσαν και βρίσκεται στις επιλογές για τρόπο πληρωμής, με ένα thumbnail σαν ημερολόγιο, αν θυμάμαι καλά.

Κάθε τράπεζα έχει το δικό της σύστημα πληρωμών και μετά την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού της έχει γίνει πολύ πιο φιλικό από πριν. Το μόνο που εξακολουθεί να την σπάει, κατά την άποψή μου, είναι το απαρχαιωμένο σύστημα επιβεβαίωσης με τους κωδικούς από το μηχανάκι, που το χρεώνεσαι βέβαια, ενώ πριν από δέκα χρόνια περίπου έδιναν δωρεάν τους κωδικούς από το υποκατάστημα, ενώ οι άλλες τράπεζες έχουν εφαρμόσει το σύστημα της αποστολής κωδικού στο κινητό σου.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχει δίκιο ο makfil, το i-bank της ΕΤΕ έχει βελτιωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα . Πρόσφατα έφτιαξα λογαριασμό και στο Simple Pay το οποίο δεν χρειάζεται καν να έχεις i-bank και οι πληρωμές γίνονται πάρα πολύ εύκολα και απλά με πολύ πιο ωραία εμφάνιση σε σχέση με παλιότερα. 

Δημοσ.

Χρόνια πελάτης της Πειραιώς, πολύ εύχρηστο e-banking, πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό σε υπηρεσίες (λευτά στο λεπτό κλπ) και άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και στο εξωτερικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...