makfil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την ενημερωση! Μιλάμε να φανταστώ για αγορές μέσω ebay και amazon, ε; Και όχι μόνο ...
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ναι έχεις δίκιο , απλά μπερδέυτηκα γιατί δεν έχω κάνει και πολλές αγορές μεσω της virtual prepaid , και γενικά μέσω internet , την έβγαλα πρόσφατα οπότε δεν έχει τύχει να προσπαθήσω να κάνω αγορές για εκτός ΕΕ. Ευχαριστώ για την ενημερωση! Μιλάμε να φανταστώ για αγορές μέσω ebay και amazon, ε; Βασικά μιλάμε για αγορές μέσω paypal και amazon 1
Soulseeker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Βασικά μιλάμε για αγορές μέσω paypal και amazon Βασικά μιλάμε για αγορές απο παντού
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Βασικά μιλάμε για αγορές απο παντού Απο παντού χωρίς paypal δεν θα σου έλεγα να το αποφύγεις
Soulseeker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Είναι αυτονόητο οτι δεν αγοραζεις απο οπου να'ναι. Οποτε δεν εχεις και προβλημα
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Είναι αυτονόητο οτι δεν αγοραζεις απο οπου να'ναι. Οποτε δεν εχεις και προβλημα Ετσι νομιζεις Χωρις παυπαλ εγω δεν αγοραζω ουτε απο την μανα μου
Soulseeker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ετσι νομιζω; Sorry που αγοραζω εδω και 7 χρονια ετσι χωρις κανενα προβλημα. Οπως ειπα "Είναι αυτονόητο οτι δεν αγοραζεις απο οπου να'ναι"
Isabelle2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα πανω στη συζήτηση... Θέλω να κάνω μια παραγγελία χρησιμοποιώντας virtual Mastercard, στο amazon Site: Εδώ Αλλά μ είπε ενας φίλος οτι δεν θα καταφέρω να παραγγείλω απο το amazon.com (δλδ Αμερικής). Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό; πως μπορώ να την παραγγείλω;;
Soulseeker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Γενικα να προτιμας το amazon.co.uk (απο μια ματια που εριξα υπαρχει και εκει η θηκη που θες) που στελνει απο Αγγλια. Απο Αμερικη δεν στελνουν ολοι + θα εχεις περισσοτερα μεταφορικα και θα κανουν και περισσοτερες μερες να ερθουν. Τωρα στην περιπτωση σου το "δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις" ειναι λιγο ακυρο... Δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις μονο αν το συγκεκριμενο προιον ο πωλητης δεν το στελνει Ελλαδα. Αλλιως μπορεις (η παραγγελια σου θα ειναι λογικα και κατω απο 25$ οποτε δεν εχεις θεμα και με τελωνεια)
makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα πανω στη συζήτηση... Θέλω να κάνω μια παραγγελία χρησιμοποιώντας virtual Mastercard, στο amazon Site: Εδώ Αλλά μ είπε ενας φίλος οτι δεν θα καταφέρω να παραγγείλω απο το amazon.com (δλδ Αμερικής). Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό; πως μπορώ να την παραγγείλω;; Πέρα από το offtopic, λίγο πιο κάτω από την τιμή αναφέρει ότι 1) αυτό που θέλεις το πουλάει τρίτος και όχι το Amazon και 2) στην επόμενη ακριβώς σειρά ότι δεν το στέλνει στην Ελλάδα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πέρα από το offtopic, λίγο πιο κάτω από την τιμή αναφέρει ότι 1) αυτό που θέλεις το πουλάει τρίτος και όχι το Amazon και 2) στην επόμενη ακριβώς σειρά ότι δεν το στέλνει στην Ελλάδα. Ποιο offtopic δλδ εσεις ειστε οntopic με το αν το ammazon στέλνει η δεν στέλνει ελλαδα
Isabelle2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Γενικα να προτιμας το amazon.co.uk (απο μια ματια που εριξα υπαρχει και εκει η θηκη που θες) που στελνει απο Αγγλια. Απο Αμερικη δεν στελνουν ολοι + θα εχεις περισσοτερα μεταφορικα και θα κανουν και περισσοτερες μερες να ερθουν. Τωρα στην περιπτωση σου το "δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις" ειναι λιγο ακυρο... Δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις μονο αν το συγκεκριμενο προιον ο πωλητης δεν το στελνει Ελλαδα. Αλλιως μπορεις (η παραγγελια σου θα ειναι λογικα και κατω απο 25$ οποτε δεν εχεις θεμα και με τελωνεια) Ευχαριστω πολύ ! Παιδιά συγνώμη αν ξεκίνησα εγώ το offtopic αλλά δεν ειμαι και επαγγελματιας όσον αφορά αγορές απο εξωτερικό μέσω διαδικτύου και καπως πρέπει και εγώ να μάθω! δεν νομίζω να είναι κακό.... αν θέλετε ευχαρίστως να το τελειώσουμε εδώ το θέμα. Εγώ πάντως είμαι καλυμμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα