Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο , απλά μπερδέυτηκα γιατί δεν έχω κάνει και πολλές αγορές μεσω της  virtual prepaid , και γενικά μέσω internet , την έβγαλα πρόσφατα οπότε δεν έχει τύχει να προσπαθήσω να κάνω αγορές για εκτός ΕΕ.

Ευχαριστώ για την ενημερωση! Μιλάμε να φανταστώ για αγορές μέσω ebay και amazon, ε;

Βασικά μιλάμε για αγορές μέσω paypal και amazon

• Like 1
Δημοσ.

Είναι αυτονόητο οτι δεν αγοραζεις απο οπου να'ναι. Οποτε δεν εχεις και προβλημα

Ετσι νομιζεις

Χωρις παυπαλ εγω δεν αγοραζω ουτε απο την μανα μου

Δημοσ.

Ετσι νομιζω; Sorry που αγοραζω εδω και 7 χρονια ετσι χωρις κανενα προβλημα. Οπως ειπα "Είναι αυτονόητο οτι δεν αγοραζεις απο οπου να'ναι"

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα πανω στη συζήτηση... Θέλω να κάνω μια παραγγελία χρησιμοποιώντας virtual Mastercard, στο amazon Link.png Site: Εδώ

Αλλά μ είπε ενας φίλος οτι δεν θα καταφέρω να παραγγείλω απο το amazon.com (δλδ Αμερικής). Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό; πως μπορώ να την παραγγείλω;;

Δημοσ.

Γενικα να προτιμας το amazon.co.uk (απο μια ματια που εριξα υπαρχει και εκει η θηκη που θες) που στελνει απο Αγγλια. Απο Αμερικη δεν στελνουν ολοι + θα εχεις περισσοτερα μεταφορικα και θα κανουν και περισσοτερες μερες να ερθουν.

Τωρα στην περιπτωση σου το "δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις" ειναι λιγο ακυρο... Δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις μονο αν το συγκεκριμενο προιον ο πωλητης δεν το στελνει Ελλαδα. Αλλιως μπορεις  (η παραγγελια σου θα ειναι λογικα και κατω απο 25$ οποτε δεν εχεις θεμα και με τελωνεια)

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα πανω στη συζήτηση... Θέλω να κάνω μια παραγγελία χρησιμοποιώντας virtual Mastercard, στο amazon Link.png Site: Εδώ

Αλλά μ είπε ενας φίλος οτι δεν θα καταφέρω να παραγγείλω απο το amazon.com (δλδ Αμερικής). Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό; πως μπορώ να την παραγγείλω;;

Πέρα από το offtopic, λίγο πιο κάτω από την τιμή αναφέρει ότι 1) αυτό που θέλεις το πουλάει τρίτος και όχι το Amazon και 2) στην επόμενη ακριβώς σειρά ότι δεν το στέλνει στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Πέρα από το offtopic, λίγο πιο κάτω από την τιμή αναφέρει ότι 1) αυτό που θέλεις το πουλάει τρίτος και όχι το Amazon και 2) στην επόμενη ακριβώς σειρά ότι δεν το στέλνει στην Ελλάδα.

Ποιο offtopic δλδ εσεις ειστε οntopic με το αν το ammazon στέλνει η δεν στέλνει ελλαδα

Δημοσ.

Γενικα να προτιμας το amazon.co.uk (απο μια ματια που εριξα υπαρχει και εκει η θηκη που θες) που στελνει απο Αγγλια. Απο Αμερικη δεν στελνουν ολοι + θα εχεις περισσοτερα μεταφορικα και θα κανουν και περισσοτερες μερες να ερθουν.

Τωρα στην περιπτωση σου το "δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις" ειναι λιγο ακυρο... Δεν θα καταφερεις να παραγγειλεις μονο αν το συγκεκριμενο προιον ο πωλητης δεν το στελνει Ελλαδα. Αλλιως μπορεις  (η παραγγελια σου θα ειναι λογικα και κατω απο 25$ οποτε δεν εχεις θεμα και με τελωνεια)

Ευχαριστω πολύ !

Παιδιά συγνώμη αν ξεκίνησα εγώ το offtopic αλλά δεν ειμαι και επαγγελματιας όσον αφορά αγορές απο εξωτερικό μέσω διαδικτύου και καπως πρέπει και εγώ να μάθω! δεν νομίζω να είναι κακό.... αν θέλετε ευχαρίστως να το τελειώσουμε εδώ το θέμα. Εγώ πάντως είμαι καλυμμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...