samoilaros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, κινούμαι για την απόκτηση μίας κάρτας γραφικών από παιδί εδώ μέσα και μου λέει ότι έχει χάσει την απόδειξη αγοράς, αλλά έχει ακόμα 2.5 χρόνια εγγύηση. Μπορώ εγώ άμα βγάλει πρόβλημα η κάρτα να την αντικαταστήσω με εγγύηση με τον σειριακό αριθμό της κάρτας; Μερικοί που ρώτησα υποστήριξαν ότι όχι δεν γίνεται, διότι η απόδειξη είναι η εγγύηση και άμα δεν την έχεις μπορεί να θεωρήσουν ότι την έχεις κλέψει. Τι ισχύει; Γνωρίζει κάποιος ΣΙΓΟΥΡΑ από προσωπική εμπειρία;Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Silenzio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αν έκανε ονομαστικα την αγορά ας πάει στο καταστημα που την πήρε να ζητήσει αντίγραφο της απόδειξης.
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον υπάρχει ο σειριακός αριθμός , αν πχ δεν στην αλλάζουν για αυτον τον λόγο στο κατάστημα μπορεις να την στείλεις με rma στην κατασκευάστρια εταιρία και αυτο στο λέω για μια asus nvidia που ειχα το ιδιο θέμα ασχέτως αν τελικά δεν την έστειλα για την άλλαξαν στο κατάστημα
samoilaros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αν έκανε ονομαστικα την αγορά ας πάει στο καταστημα που την πήρε να ζητήσει αντίγραφο της απόδειξης. Έκλεισε το μαγαζί. Δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον υπάρχει ο σειριακός αριθμός , αν πχ δεν στην αλλάζουν για αυτον τον λόγο στο κατάστημα μπορεις να την στείλεις με rma στην κατασκευάστρια εταιρία και αυτο στο λέω για μια asus nvidia που ειχα το ιδιο θέμα ασχέτως αν τελικά δεν την έστειλα για την άλλαξαν στο κατάστημα Είσαι σίγουρος φίλε; Και πώς γίνεται αυτό; Πρώτα με support ticket;
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ακριβώς αυτο ανοίγεις ενα support ticket και μετα αν χρειαστεί μιλάς κατευθείαν στο τηλέφωνο με την εταιρία. Στην δικιά μου περίπτωση ειχα ενα μπέρδεμα με μια asus nvidia και ενα θέμα με την εγγύηση που την κάλυπτε εν μέρη ενα ελληνικό κατάστημα , τεσπα μίλησα με την asus στην ιταλία αφου τους ειπαν το serial number μου ειπαν οτι υπάρχει κανονικα εγγύηση και μου έδωσαν οδηγίες πως να την στείλω για ελεγχο κτλο , δεν με ρώτησα αν εχω απόδειξη απο ελληνικό η αλλο κατάστημα Δεν ξέρω αν υσχύει για ολες τις εταιρίες και προιόντα αλλα νομιζω οτι ετσι παει
samoilaros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ακριβώς αυτο ανοίγεις ενα support ticket και μετα αν χρειαστεί μιλάς κατευθείαν στο τηλέφωνο με την εταιρία. Στην δικιά μου περίπτωση ειχα ενα μπέρδεμα με μια asus nvidia και ενα θέμα με την εγγύηση που την κάλυπτε εν μέρη ενα ελληνικό κατάστημα , τεσπα μίλησα με την asus στην ιταλία αφου τους ειπαν το serial number μου ειπαν οτι υπάρχει κανονικα εγγύηση και μου έδωσαν οδηγίες πως να την στείλω για ελεγχο κτλο , δεν με ρώτησα αν εχω απόδειξη απο ελληνικό η αλλο κατάστημα Δεν ξέρω αν υσχύει για ολες τις εταιρίες και προιόντα αλλα νομιζω οτι ετσι παει Και εγώ για ASUS κινήθηκα. Δηλαδή δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για ονοματοεπώνυμο και από πού την πήρες; Ωραία. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν με ρώτησαν καν απο που την εχω αγοράσει και ποτε απλα μου ζήτησαν το serial number
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα