Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνα με νέα έρευνα, το Android αποδεικνύεται πιο σταθερό του iOS


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την εταιρεία Critterism έρχεται μία έρευνα που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η iOS 7.1 είναι η σταθερότερη έκδοση του iOS έως σήμερα, ωστόσο τα ποσοστά που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό, δεν δείχνουν και τόσο ωραία σε σχέση με τα ποσοστά που αποκάλυψε πρόσφατα για το Android.Η έρευνα προέρχεται από την εταιρεία Critterism, η οποία επεξεργάζεται περισσότερες από 30.000 αιτήσεις το δευτερόλεπτο σε πραγματικό χρόνο από περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες φορητών συσκευών. Η έρευνα λαμβάνει υπόψη της την πολυπλοκότητα (hardware, έκδοση OS και πάροχος κινητής τηλεφωνίας), την απόκριση κάθε εφαρμογής και το χρόνο χρήσης κάθε εφαρμογής. Σύμφωνα με την έρευνα, το iOS 6 «κρασάρει» σε ποσοστό 2.5% του χρόνου χρήσης, με το iOS 7 να «κρασάρει» σε ποσοστό 2.1% και το iOS 7.1 σε ποσοστό 1.6%.

 

Σύμφωνα πάντως με την έρευνα της εταιρείας, το Android αποδεικνύεται σταθερότερο, με το Gingerbread (2.3) να «κρασάρει σε ποσοστό 1.7% και όλες οι εκδόσεις από το Android 4.0 και μετά να «κρασάρουν» σε ποσοστό 0.7%, κάτι που σημαίνει ότι το iOS 7.1 «κρασάρει» σε ποσοστό μεγαλύτερο το διπλάσιου από το Android 4.x.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τα smartphones είναι γενικώς πιο σταθερά από τα tablets και στην περίπτωση του Android και στην περίπτωση του iOS με την έρευνα να λέει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης στο Android επειδή οι developers δεν έχουν ακόμη βελτιστοποιήσει όλες τις εφαρμογές τους για tables.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σε επίπεδο κατασκευαστών, η Samsung είχε τα χαμηλότερα ποσοστά προβλημάτων του είδους τόσο στα κινητά τηλέφωνα όσο και στα tablets στο λειτουργικό σύστημα Android. Επίσης το iPhone 5 (1.7%) αποδεικνύεται πιο σταθερό από το iPhone 5s (2%).

 

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σύμφωνα με νέα έρευνα, το Android αποδεικνύεται πιο σταθερό του iOS

πριν ή μετά το malware;

 

 

Γενικά όλο το άρθρο τα πιο άκυρα συμπεράσματα.

Πρωτοσέλιδο για κλικς.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...