Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στα παιδια του forum :)
Εχω ενα προβληματακι, εχω αυτην εδω την καρτα γραφικων :
http://postimg.org/image/c6f2k1fc3/   ( NVIDIA GeForce 9800GT)
Οπως βλεπετε, για καποιον ανεξηγητο λογο βλεπετε οτι πανω στο κιτρινο ψυγειακι λειπει
το ανεμιστηρακι, ελειπα καιρο απο το σπιτι , και ειρθα και το ειδα ετσι, για αυτο το λογο
η καρτα γραφικων ανεβαζει θερμοκρασια στους 110 βαθμους και κλεινει  και λεει No signal η οθονη μου.
+ οτι πρεπει να βαλω και παστα.     ( ο κυκλος στο ψυγειακι εχει διαμετρο 6cm απο οτι το μετρησα με χαρακα  ετσι προχειρα )
Το προβλημα ειναι οτι σημερα πηγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ να παρω ανεμιστηρακι και μου λενε οτι δεν πουλανε ανεμιστηρακια για καρτες, κανενα πλαισιο, και μ λεει ισως βρω απο το ιντερνετ σε κανα σιτε.
και εχω λοιπον τις 2 αποριες:
1oν : Που θα βρω ανεμιστηρακι, γιατι χορις αυτο ειναι αχρηστη η καρτα μου, υπαρχει κανα μαγαζι?
μενω αθηνα, στην καλλιθεα.. αν ξερει καποιος σιγουρα καποιο μαγαζι, θα με βοηθουσε πολυ.
2ον : σκεφτηκα μια πατεντα , αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει για αυτο ρωταω εσας που ξερετε καλυτερα, αν παρω ενα απλο ανεμιστηρακι υπολογιστη, ετσι ενα απλο σαν αυτο :
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/case-fans/Turbo-X-FAN-80mm-Black-TX-181BK-S.htm
και το βαλω πανω απο το ψυγειο  και το στερεωσω καπως να κουμπωσει ( γιατι προφανος ειναι μεγαλυτερο απο 6cm και δεν χωραει στην τρυπα)  θα κανει δουλεια ?
Πειτε μου γνωμες :) Ευχαριστω εκ των προτερων !!

Δημοσ.

και που να παω ? δεν ξερω κανα αλλο μαγαζι με ειδη υπολογιστων, ξερεις κανενα να μου πεις?  :)
Απο e-bay λιγο δυσκολο  , για αυτο θελω μαγαζι, εκτος και αν ξερει καποιος σιγουρα αν θα δουλεψει η πατεντα που λεω πανω-πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...