Antonis_K Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα ήρθε ο καιρός να πάρω και εγώ μηχανικό πληκτρολόγιο... Έχοντας χρησιμοποιησει για μια βδομάδα το razer blackwidow 2013 και για μια μέρα το ss 6gv2 μπορώ να πω πως το razer κάπως μου φαινόταν σαν να μην ένιωθα σίγουρος για ότι πάταγα ενώ στο 6gv2 μπορεί να κουραζόμουν μεν ποιο πολύ στο πάτημα αλλά ήταν ποιο στιβαρό και ένιωθα άνετα... Δεν ξέρω τι θα μου προτείνεται και εσείς αλλά από ότι κατάλαβα μου ταιριάζουν τα brown keys... Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ ta led κλπ αλλά η άνεση και η αίσθηση... Ευχαριστώ από τώρα...
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πες ομως και ενα budget να ξερουμε καλου κακου . Αν κοιτας για αγορα απο Ελλαδα προτεινω το CM Quickfire που υπαρχει και με ολους τους διακοπτες και ειναι αρκετα οικονομικο σε σχεση με αλλα πληκτρολογια. Οσο για το τι διακοπτες ειναι καταλληλοι για σενα,πρεπει να μας πεις για τι χρηση προοριζεται το πληκτρολογιο,αλλα μαλλον για κοκκινους/καφε σε βλεπω
dungeon master Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 όλα τα μηχανικά στην ελλάδα cherry mx έχουν, δλδ απάντησες στο ερώτημα σου, προτιμάς brown, πάρε το φτηνότερο και καθάρισες
Antonis_K Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 απο cherry mx brown στην ελλαδα τι μπορω να παρω και σε τι τιμες? τα καινουργια razer τι λενε θα εχουν οντως διαφορα?
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα καινούργια razer δεν έχουν cherry mx, αλλά κινέζους διακόπτες που φτιάχνονται κατά παραγγελία της razer Το πώς θα είναι μένει να το δούμε, το θέμα για μένα είναι αν θα ρίξουν τις τιμές τους τώρα που έπεσε το κόστος τους, γιατί η δικαιολογία για τα ακριβά μηχανικά μέχρι τώρα ήταν οι γερμανικοί διακόπτες Αν η razer συνεχίσει να πουλάει στο θεό με κινέζικους όσο καλοί κι αν είναι αυτοί, καλό είναι να φάει άκυρο από την αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα