applesnk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια μολις πηρα την καρτα γραφικων μου και αντιμετωπιζω ενα προβλημα οταν παιζω battlefield 4. παιζω λιγη ωρα και με πεταει απο το παιχνιδι , η οθονη μου γραφει return to power save mode, μετα κουναω λιγο το ποντικι, αναβει παλι και το παιχνιδι εχει κλεισει. να σημειωσω πως οταν βαζω low γραφικα αργει λιγο παραπανω το φαινομενο αλλα γινεται σε καθε παιχνιδι αυτο (γνωριζω πως το παιχνιδι δεν ειναι πολυ στα καλα του και εχει θεματα αλλα γινεται συνεχεια.) χρησιμοποιω 16gb ram, 4820k,tt smart se 730w, r9 290 asus top oc dcuii,windows 8 enterprise 64 bit και εχω βαλει τους τελευταιους drivers. τι προβλημα υπαρχει? δωστε τα φωτα σας γιατι εχω απογοητευτει! ευχαριστω πολυ edit:να βαλω drivers απο το site της amd ή της asus? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από applesnk
Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 To Battlefield 4 έχει πολλά τεχνικά προβλήματα, από την αρχή της κυκλοφορίας του. Μερικά από αυτά διορθώνονται καθώς κυκλοφορούν updates - οπότε, υπομονή...
applesnk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 συμφωνω...αλλα δεν εχω θεμα με gb 280x, sapphire hd 4850...μονο με την r9 290 asus...
Ailuros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 συμφωνω...αλλα δεν εχω θεμα με gb 280x, sapphire hd 4850... μονο με την r9 290 asus... Με τις ίδιες ρυθμίσεις / επιδόσεις παίζεις και στις 3 περιπτώσεις;
applesnk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 με την 4850 προφανως βαζω low..με την 280x gigabyte παιζω ιδιες ρυθμισεις με 290 και κανενα θεμα...τωρα παιζω 3 λεπτα campaign και εχει ανεβασει θερμοκρασιες 67 βαθμους...ειναι λογικο?τα ανεμηστηρακια ειναι στο auto... edit: με πεταξε παλι στους 66-67 βαθμους
applesnk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 απεγκατεστησα το gpu tweak οπως ελεγαν μερικοι εδω με το ιδιο θεμα αλλα με την 290x http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065218069487298/6/παρ ολα αυτα συνεχιζει και γινεται... :(
applesnk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 θα το κανω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταιει κατι αλλο στο pc? λιγο δυσκολακι μου φαινεται να παιζω με αλλες καρτες ενω με αυτην όχι, και τελικα να μην φταιει η καρτα! θα το δοκιμασω βεβαια... παντως οταν εκανα uninstall το gpu tweak καταφερε να παιξει για μιση ωρα! μετα το προβλημα το εκανε σε καθε παιχνιδι αλλα αντεχε λιγα λεπτα παραπανω...κατι που επισης παρατηρησα ειναι οτι γενικα τα ανεμηστηρακια δεν δουλευαν και πολυ δυνατα... θα βαλω msi afterburner και θα φτιαξω καμια καμπυλη να τρεχουν πιο γρηγορα...λετε να φταιει αυτο?ομως θερμοκρασια πανω απο 72 δεν ειδα... btw το ιδιο ειχα παθει με ΔΥΟ 7770 πριν 6 μηνες και οι δυο ειχαν το ιδιο προβλημα, τις εστειλα για επιστροφη και μου ηρθε η r9.... τελικα ομως κανουμε εμεις κατι λαθος ή 1 στις 3 ειναι πατατα? (λιγο απιθανο μου φαινεται) το ιδιο προβλημα εχουν παθει απειροι στο ιντερνετ...μεχρι τωρα ψαχνω και λυση ακομα δεν βρηκα...!!! ή μαλλον βρηκα...780ti! τι να πω...μεγαλη απογοητευση....καμια αλλη ιδεα? δεν εχει συμβει σε κανεναν? σηγνωμη για τον πανικο...ελπιζω να καταλαβαινετε!
Ailuros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 τι να πω...μεγαλη απογοητευση....καμια αλλη ιδεα? δεν εχει συμβει σε κανεναν? σηγνωμη για τον πανικο...ελπιζω να καταλαβαινετε! Θα σου πω τι κατάλαβα. παντως οταν εκανα uninstall το gpu tweak καταφερε να παιξει για μιση ωρα! μετα το προβλημα το εκανε σε καθε παιχνιδι αλλα αντεχε λιγα λεπτα παραπανω...κατι που επισης παρατηρησα ειναι οτι γενικα τα ανεμηστηρακια δεν δουλευαν και πολυ δυνατα...θα βαλω msi afterburner και θα φτιαξω καμια καμπυλη να τρεχουν πιο γρηγορα...λετε να φταιει αυτο?ομως θερμοκρασια πανω απο 72 δεν ειδα... Ποιός ξέρει τι λογισμικό έχεις εγκαταστήσει στο έρμο το σύστημά σου, τα έχεις κάνει σαλάτα και μετά σου φταίει οτιδήποτε άλλο εκτός από εσένα. Ελπίζω το gpu tweak να μην αφήνει σκουπίδια μετά την απεγκατάσταση. Driver cleaner για καθαρή απεγκατάσταση οδηγών GPU και καθαρή εγκατάσταση οδηγών από την αρχή και αυτή τη φορά χωρίς τρίτες εφαρμογές και σουξουμούξου μανταλάκια.
applesnk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 το εκανα ailuros και παλι εχω θεμα...τωρα και με την 280x .. (απλα μου το κανει πιο αργα...δεν το ειχα παρατηρησει πριν γιατι επαιζα για λιγο)τα εχω κανει σαλατα γιατι? επειδη εβγαλα ενα x προγραμμα για την gpu (που πολλοι σε αλλα φορουμ ελυσαν το προβλημα τους οπως λενε) και εβαλα ενα αλλο πληρως συμβατο?ενταξει κοιταω και γω να κανω οτι μπορω αλλα γενικα ο υπολογιστης "καθαρος" ειναι.
sotkiritsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 το εκανα ailuros και παλι εχω θεμα...τωρα και με την 280x .. (απλα μου το κανει πιο αργα...δεν το ειχα παρατηρησει πριν γιατι επαιζα για λιγο) τα εχω κανει σαλατα γιατι? επειδη εβγαλα ενα x προγραμμα για την gpu (που πολλοι σε αλλα φορουμ ελυσαν το προβλημα τους οπως λενε) και εβαλα ενα αλλο πληρως συμβατο? ενταξει κοιταω και γω να κανω οτι μπορω αλλα γενικα ο υπολογιστης "καθαρος" ειναι. άμα στο κάνει και με άλλη κάρτα δεν θέλει και πολύ μυαλό. προφανώς και φταίει το παιχνίδι όπως σου είπε παραπάνω ο occultist
applesnk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ναι αλλα αν βαλω την 280x σε αλλο pc με τα ιδια windows και το ιδιο παιχνιδι , δεν εχει κανενα θεμα..υπαρχει περιπτωση να φταει ram/mobo ?
Ailuros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ναι αλλα αν βαλω την 280x σε αλλο pc με τα ιδια windows και το ιδιο παιχνιδι , δεν εχει κανενα θεμα.. υπαρχει περιπτωση να φταει ram/mobo ? Αλλάζεις οδηγό όταν βάζεις την 280;
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δεν φταίει το Battlefield 4 για το πρόβλημά σου, κάτι άλλο στο PC φταίει..Εκ πρώτης όψεως μυρίζει πρόβλημα τροφοδοσίας αλλά το τροφοδοτικό σου είναι υπεραρκετό.Δοκίμασε να κάνεις clean install στους οδηγούς με το DDU και πες μας αν άλλαξε κάτι.Στο bios επίσης της μητρικής δοκίμασε να τα βάλεις όλα default.Επίσης αρκετά σημαντικό, στα power options των Windows βάλε high performance. http://www.wagnardmobile.com/DDU/ Υ.Γ : Γιατί κάθεσαι με τα σκέτα Win8 και δεν αναβαθμίζεις σε 8.1 ; 1
applesnk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 οκ θα δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα...μου ετυχε κατι εκτακτο λογω δουλειας και θα το συνεχισω δευτερα πρωι!η αναβαθμιση ναι θα την κανω αμεσα αλλα με βλεπω να πηγαινω παλι στα 7...ailuros ναι, καθε φορα που εβαζα drivers εβαζα τους σωστους...υπαρχει πιθανοτητα να φταιει κατι αλλο εκτος απο την καρτα?πχ οι ram? (θα βαλω αλλες και θα σας πω)ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα