Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum :)

Είμαι ανάμεσα στους δύο ssd στον τίτλο του θέματος. Εχοντας διαβάσει αρκετά reviews σε site εξωτερικού αλλά και benchmarks καταλήγω στον Kingston και όσον αφορά στο random read ειναι γρηγορότερος. Η μητρική μου ειναι sata2 αλλά σκέφτομαι μαζί με τον ssd να αγοράσω και το παρακάτω http://www.ebay.com/itm/221175567835?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Θέλω τη γνώμη σας.

Δημοσ.

Κοιτα δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε adapter για sata 3 αλλα επειδή οι διαφορές δεν ειναι χαοτικές και ουτε θα ήθελα να μπλέξω με controllers ασυμβατότητες και γενικα τετοιες λύσει μονο και μονο για να παω σε sata 3 (που στην τελική δεν ξέρω και αν θα σου δίνει την κανονική ταχύτητα του sata 3 ) θα έμενα οπως ειχαν με το sata 2 , και οταν στο μέλλον πάρεις αλλη motherboard θα χρησιμοποιήσεις και το 3

Δημοσ.

Προσωπικά αν αγόρασα ssd τώρα θα πήγαινα στον samsung μιας και εχω ακούσει απο πολλα παιδιά εδω που τον εχουν αγοράσει τα καλύτερα και ας θυσιάσω που λεει ο λόγος λιγο στο random read

Δημοσ.

Προσωπικά, προτίμησα τον KIngston HyperX 3k 120GB και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και οι δύο καλές επιλογές είναι πάντως...

Δημοσ.

Σε sata2 πιάνει 245 και βαθμολογία 7.8 σε κάποιους που είδα. Δύσκολη επιλογή αλλά θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα για το kingston το random read. Ουσιαστικά είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξεις στην επιλογή ssd. Και οι δύο έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Τέσπα θα περιμένω γνώμες να δω. Αν δεν σου είναι κόπος εφόσον έχεις ήδη τον kingston τρέξε ενα test με το  crystal mark http://crystalmark.info/software/CrystalDiskMark/index-e.html  και πόσταρε τα αποτελέσματα :)

Δημοσ.

Φίλε έχω αυτόν στο laptop - υποδεέστερος της επιλογής σου - και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και τον samsung evo στο σταθερό - με το πλεονέκτημα του rapid mode εάν σε παίρνει η ram. Πολύ καλές επιλογές και οι δύο. Δεν πιστεύω ότι θα δεις ιδιαίτερες διαφορές σε καθημερινή λειτουργία.

Δημοσ.

Εξαρτάται πόση μνήνη θα χρησιμοποιησεί ως cache. 8gb ram έχω , windows7 64bit

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα "ram required 2GB". Οπότε με τα 8 που έχεις θα είσαι μια χαρά.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουσιαστική βελτίωση βέβαια αμφιβάλω αν θα δει...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Δημοσ.

ουσιαστικά βελτίωση βέβαια αμφιβάλω αν θα δει...

Συμφωνώ απόλυτα. Όπως είπα και παραπάνω δεν πιστεύω ότι θα δει ιδιαίτερες διαφορές σε καθημερινή λειτουργία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...