vision Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 καθώς νέος στο χώρο, έχω τις εξής ερωτήσεις: για να κάνω μεταφορά hosting ενός site που είναι γραμμένο σε joomla, τι αρχεία χρειάζομαι εκτός των αρχείων του site;
el02154 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Όπως είπες θες όλα τα αρχεία καθώς και την βάση δεδομένων που χρησιμοποιείς (.sql αρχείο).
vacilis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Eπισης χρειαζεται να αλλάξεις και τις ρυθμισεις συνδεσης στη νεα βαση δεδομενων απ ο το αρχειο configuration.php
Gigenis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Χρησιμοποίησε το Akeeba Backup όπου σε συνδυασμό με το Akeeba kickstart θα μεταφέρεις τη σελίδα σου με ελάχιστα κλικ 2
vision Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ευχαριστώ παιδιά. καθώς νέος όπως είπα, έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα. Για να κάνω κάποιες αλλαγές στο site μου, τις κάνω τοπικά και μεταφέρω στη συνέχεια τα updated αρχεία στο hosting; Καθοδηγήστε με πως θα αρχίσω καθώς δεν έχω ξαναπαίξει με Joomla. Tι κάνω; Στήνω Joomla τοπικά; και μετά πως θα κάνω μια αλλαγή σε text πχ;
CyberCr33p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εάν το μεταφέρεις στον server στη συνέχεια θα κάνεις τις αλλαγές απευθείας στον server χρησιμοποιώντας το admin panel του joomla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα