koulouri Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά θέλω να πάω σε 2 γιατρούς του ΙΚΑ ( ορθοπεδικό και Οφθαλμίατρο ) Να γράψω καινούρια γυαλιά και κάτι για το πόδι.. Πότε θα πάρουν μπρος ξανά τα πολυιατρεια;; σε ποιο τηλέφωνο θα μάθω το παίζει;;
kyriakh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 να πάς σε εξωτερικό γιατρό συμβεβλιμένο με τον εοπυυ.πχ http://www.eopyy.gov.gr/MedSupplier/Index με το βιβλιάριό σου, και ρώτα πρώτα αν έχει ακόμα δυνατότητα για δωρεάν επίσκεψη και όχι νάχει τελειώσει το μπλοκάκι, γιατί θα πληρώσεις.Αν δε βρείς κοντά σου κοίτα για γειτονικούς, αν όλοι έχουν γεμίσει το πλαφόν, από την πρώτη του μηνός 1
koulouri Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ φίλε μου.. Σε κάποιους που πήρα τηλ μου είπαν 30€ Και δε θέλω να δώσω το 60αρι
kyriakh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 φίλη είμαι.Γιατί 30€; ενώ είναι συμβεβλ.; Κάνε ότι σούπα.Από πρώτη, ή σε άλλη γειτονιά.
leftermann Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ανακοίνωση υπουργείου υγείας για το ΠΕΔΥ. Από ότι κατάλαβα, τα τηλέφωνα είναι τα πενταψήφια που ήταν και πριν. Οι γιατροί που συνέχισαν στο ΠΕΔΥ είναι λιγότεροι από τους μισούς από όσους ήταν στα πρώην ιατρεία ΕΟΠΥΥ - πρώην πρώην ιατρεία ΙΚΑ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα