Siakou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, η μητερα μου ειχε βγαλει το καλοκαιρι την προπληρωμενη πειραιως http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-reloadable-card (στην ουσια γιατι την παρακαλεσα επειδη 18 θα γινω φετος τον οκτωβριο και δεν μπορω να βγαλω στο δικο μου ονομα) οποτε την εβγαλε για να την χρησιμοποιω εγω και την εχω ηδη χρησιμοποιησει σε 2-3 αγορες. Το θεμα ειναι ειναι οτι πηγε και την εβγαλε μονη της, δηλαδη δεν ημουν εγω παρουσα και δεν εχω ιδεα σε τι συμφωνησε αλλα απ αυτα που μου ειχε πει την εβαλαν να δωσει 100€ για πρωτη φορτιση (που ξερω οτι δεν ηταν αναγκη να τα δωσει..) και της ειπαν οτι μπορει να την φορτιζει απο ΑΤΜ, κατι που ξερω και επιβεβαιωμενα πλεων οτι δεν ισχυει. Οποτε τωρα εχω τα εξης προβληματα: 1) Μαλλον θα ζητησε να ερχονται μεσω ελτα οι ενημερωσεις συναλλαγων και ετσι δεν μπορω να δω τον 4ψηφιο κωδικο που χρειαζεται για την εγγραφη στο paypal (αλλα απ οσο εψαξα θα παρω ενα τηλ και θα ληθει αυτο το προβλημα) 2) Επρεπε να ειχε ενεργοποιήσει το winbanking οταν την εβγαλε; Γιατι απ το σαιτ τους προσπαθω να "γραφτω" αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει καρτα με τετοιο αριθμο αρα τι κανω τωρα; και 3) Δεν θελω να την ζαλιζω συνεχεια να βαζει χρηματα μεσα για αγορες που θα κανω εγω, πρεπει η ιδια να παει στην τραπεζα για να την φορτισει ή μπορω να παω μονη μου και απλα να τους δωσω τα λεφτα που θελω να περασω μεσα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
MovingShadow Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 winbank και τα βλέπεις όλα.... Πες της να κάνει ένα κόπο...
parasaser Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 το winbank και εκ των υστέρων ανοίγετε (κοστίζει 5ευρω, ενημερώσου για τα έντυπα που χρειάζονται, ε τα συνηθισμένα για τέτοιες περιπτώσεις) αλλά ξέρεις κάτι? Αφού άνοιξε λογαριασμό σίγουρα έχει και την κίτρινη χρεωστική visa. θα πρότεινα να χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ εκείνη την κάρτα και ο λόγος είναι για να γλιτώνεις το 2ευρω σε κάθε επαναφόρτιση της προπληρωμένης. αυτό που λες για το ΑΤΜ δεν ισχύει, μπορείς να φορτίσεις την κάρτα σου απευθείας αλλά τα ΑΤΜ με αυτή την δυνατότητα είναι περιορισμένα. επίσης δοκίμασες (για πιο γρήγορη διαδικασία) να πεταχτείς στο κοντινό ΑΤΜ και να ελέγξεις τις τελευταίες κινήσεις της προπληρωμένης? ώστε να μάθεις και τον κωδικό του paypal χωρείς να περίμενες το winbank.
Siakou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Εχω παει σε ΑΤΜ να τσεκαρω τις κινήσεις και το μονο που δείχνει ειναι το υπόλοιπο για'αυτο ρώτησα ...και δεν νομιζω να άνοιξε κανέναν λογαριασμό γιατι τα χρήματα φορτιζονται απευθείας στην κάρτα αφου η προπληρωμενη δεν ειναι συνδεδεμένη με λογαριασμούς.
parasaser Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 κοίτα μπορεί να μην είναι συνδεδεμένη, όμως winbank δεν μπορείς να ανοίξεις εφόσον δεν έχεις τρ. λογαριασμό. οπότε σίγουρα έχει και την κίτρινη visa χρεωστική, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχει Τρ. λογαριασμό. σε ποιο όνομα είναι η κάρτα?
Siakou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 κοίτα μπορεί να μην είναι συνδεδεμένη, όμως winbank δεν μπορείς να ανοίξεις εφόσον δεν έχεις τρ. λογαριασμό. οπότε σίγουρα έχει και την κίτρινη visa χρεωστική, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχει Τρ. λογαριασμό. σε ποιο όνομα είναι η κάρτα? Στο δικο της ονομα αλλα τωρα που ειπες για κιτρινη χρεωστικη θυμηθηκα που ειχε μια για συναλλαγες με λογαριασμο απο ΑΤΜ θα το ψαξω με εκεινη μηπως μπορει να γινει κατι. Μηπως ξερεις αμα μπορω να παω εγω και με 5€ να ενεργοποιησω το winbank ή πρεπει να ειναι η ιδια;
parasaser Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Στο δικο της ονομα αλλα τωρα που ειπες για κιτρινη χρεωστικη θυμηθηκα που ειχε μια για συναλλαγες με λογαριασμο απο ΑΤΜ θα το ψαξω με εκεινη μηπως μπορει να γινει κατι. Μηπως ξερεις αμα μπορω να παω εγω και με 5€ να ενεργοποιησω το winbank ή πρεπει να ειναι η ιδια; πρέπει να είναι η ίδια! με την χρεωστική πιο πολύ στο λέω για να γλιτώσεις από τα 2ευρα. και με τις δυο κάνεις δουλειά, αλλά δεν συμφέρουν και οι δυο.
Siakou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 πρέπει να είναι η ίδια! με την χρεωστική πιο πολύ στο λέω για να γλιτώσεις από τα 2ευρα. και με τις δυο κάνεις δουλειά, αλλά δεν συμφέρουν και οι δυο. Οκ ευχαριστω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα