giannis_papaioa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχει αγοράσει κανείς το βιβλίο του Jamie Oliver, 15λεπτα γεύματα ; Το αγόρασα και δεν ξέρω που θα βρω κάποια από τα υλικά που λέει μέσα (π.χ. πάστα κάρι Patak's, χόιζιν σος, αγγουράκια τζέρκιν, πάστα χαρίσα, πάστα μίσο, γκαράμ μασάλα κτλ).
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Γκαράμ μασάλα θα βρεις στα μπαχαράδικα στην Ευριπίδου και ίσως και στα Tiger. Τα άλλα δεν έχω ιδέα τι είναι.
gatokoritso Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 αυτες τις παστες/σος αρκετες τις εχει ο βασιλοπουλος. για γκαραμ μασαλα(δεν το εχω κανει):http://www.gastronomos.gr/simvoules/2661/Ti-einai-to-gkaram-masala
kuzko21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 15 λεπτά γεύματα αφού περάσει ένας μήνας μέχρι να βρεις τζαρμχασκα σαμσαλα γκιουλιβεριονι... Legit. 8
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Συνταγές του Jamie Oliver; Μην ξοδεύεσαι, βάλε απλά στο μουλτι ό,τι έχεις στο ψυγείο εκείνη την ώρα. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα