modenaros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 καλησπέρα παιδια. φτιαχνω μία σελίδα στον Blogger και θέλω να δημιουργησω περιβαλλον για σχολια σε πχ μια σελιδα απο το μενου μου... Γνωρίζει κανείς κάτι που μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ
foutzos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ο blogger έχει από μόνος του σχόλια. τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; δεν σε πιάνω..
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 αν ειναι disqus τοτε απλα το βαζεις σαν gadget αν θυμαμαι καλα απο οπου το παρεις εχει συνηθως επιλογη για blogger
modenaros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θέλω να προσθέσω σχόλια σε μία κενη στατικη σελίδα! Χωρις να υπάρχει μία δημοσιευση! Αν εχει αρθρο τοτε ο blogger ναι σου δινει σχολια να βαλεις! Εγω ομως θελω πχ στην καρτέλα του μενου μου , "πειτε μας την γνωμη σας" , να γραφει ο επισκεπτης την αποψη του, την προταση του, ή το παραπονο του! Οτι γραφει δεν θελω να στελνεται μεσω email και φορμας επικοινωνιας αλλα να μενει εκει και να φαινεται και στους υπολοιπους χρηστες! Με δυνατοτητα απαντησης! Οπως ακριβως γινεται στο fb comment , αλλα εγω το θελω μονο σε σελιδα! Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θέλω να προσθέσω σχόλια σε μία κενη στατικη σελίδα! Χωρις να υπάρχει μία δημοσιευση! Αν εχει αρθρο τοτε ο blogger ναι σου δινει σχολια να βαλεις! Εγω ομως θελω πχ στην καρτέλα του μενου μου , "πειτε μας την γνωμη σας" , να γραφει ο επισκεπτης την αποψη του, την προταση του, ή το παραπονο του! Οτι γραφει δεν θελω να στελνεται μεσω email και φορμας επικοινωνιας αλλα να μενει εκει και να φαινεται και στους υπολοιπους χρηστες! Με δυνατοτητα απαντησης! Οπως ακριβως γινεται στο fb comment , αλλα εγω το θελω μονο σε σελιδα! Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος! τοτε βαλε τα fb comment εκει που επεξεργαζεσε τη σελιδα πας επεξεργασια με html και το βαζεις εκει αυτο ειναι το λινκ για τα fb comment https://developers.facebook.com/docs/plugins/comments
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα