MovingShadow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Νταξ , το περιστατικό μπορεί να έγινε πριν τρία χρόνια , αλλα ρε πουστη μου το είδα και δεν μπόρεσα. Έψαχνα κάτι για το DNA και έπεσα σε αυτό Ο James D.Watson , βιολογος και γενετιστής , νομπελίστας για την ανακάλυψη του DNA και της διπλής έλικας , είχε έρθει στην Πάτρα για να μιλήσει. Μια ομάδα 20 "αναρχικών" , μπήκε μέσα για να σταματήσει την ομιλία και να προπυλακίσει τον Watson. Υποτίθεται ότι είναι ρατσιστής.... Μπράβο σας παιδιά μου. Την επόμενη φορά , να δείρετε τον Τζόν Νας επειδή η ζωή του έγινε ταινία στο Χόλυγουντ που "αποχαυνώνει" τις μάζες. Και τι έγινε δηλαδή εάν είναι ρατσιστής? Και τί έγινε δηλαδή αν πιστέυει ότι ο λευκός είναι ανώτερος γενετικά από τον μαύρο ? Και ? Δεν έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να δηλώνει ότι θέλει? Και εγώ πιστέυω ότι υπάρχουνε εξωγιηνοι , τι με κάνει αυτό , ψυχωτικό? Είχαμε την τιμή να διδάξει ένας άνθρωπος που έκανε την μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 500 χρόνων , και εμείς ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σκεφτήκαμε κομματικά και(μην χέσω...) ιδεολογικά! Και που , σε έναν χώρο ΠΑΙΔΕΙΑΣ.!!!! Χάρη σε αυτόν τον "ρατσιστή" , έχουμε γιατρέψει ασθένειες που είναι γενετικές όπως ο Διαβήτης 2 , ( απο τον οποίο πάσχω παρεπιπτόντως...) , και μπορούμε να βρούμε με ακρίβεια αν θα νοσήσει κάποιος απο μια ασθένεια γενετική , απο ΔΙΑΒΗΤΗ μέχρι ΚΑΡΚΙΝΟ , με ένα απλό DNA test ! Και εμείς , αντί να τον τιμούμε , τον προπυλακίζουμε και του ρίχννουμε καρέκλες , γιατί εμείς ΔΕΝ ήμαστε ρατσιστές , ήμαστε οι perfect άνθρωποι , και γαμάμε και δέρνουμε ! Σου έχω ένα μυστικό μαλακο-αναρχικέ....Αυτός ο ρατσιστής είναι που μας έβαλε στον 21ο αιώνα , που ξεκλείδωσε το μεγαλύτερο μυστικό του ανθρώπου , σύμφωνα με το οποίο , σε λίγα χρόνια , θα μπορούμε να επεμβαίνουμε στις γενετικά προδιαθετημένες αρρώστιες , και θα γλυτώνουμε ανθρώπους απο ....... Μεσογειακή αναιμεία Καρκίνους Διαβήτη σύνδρομο Down ..... ...... ....... Και εσύ , αντί να του λες ευχαριστώ που χάρη σε αυτόν έχει φάρμακα η διαβητική γιαγιά σου και μπορεί και ζεί , ανεβαίνεις στην σκηνή με ένα κόκκινο-μάυρο κοντάρι για να τον χτυπήσεις. ΑΧΑΡΙΣΤΕ !!!!! Μπράβο αγόρι μου και εις ανώτερα ! Για αυτό ημαστε για τον πούτσο , απο κοινωνία , απο παιδεία από όλα. ΥΓ : Τα πα και ξαλάφρωσα........... 2
tritonas00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Για αυτό ημαστε για τον πούτσο , απο κοινωνία , απο παιδεία από όλα. Γνωστο τοις πασι. Για αυτο εχω πει πολλακις οτι η δημοκρατια ειναι το τελευταιο πολιτευμα που μας αρμοζει.
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εδώ είσαι. Προειδοποιώ όμως για το τι θα διαβάσεις: Δεν τον χτυπησε ,απλα ο αλλος δεν καταλαβαινε το εξω και τον τραβουσε για να δειξει τι ηθελε να πει .Τι ξεφτερι και τουτο .Οπως βλεπεις μια χαρα τους βγαλανε εξω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις