Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξ , το περιστατικό μπορεί να έγινε πριν τρία χρόνια , αλλα ρε πουστη μου το είδα και δεν μπόρεσα.

Έψαχνα κάτι για το DNA και έπεσα σε αυτό

Ο James D.Watson , βιολογος και γενετιστής , νομπελίστας για την ανακάλυψη του DNA και της διπλής έλικας , είχε έρθει στην Πάτρα για να μιλήσει.

Μια ομάδα 20 "αναρχικών" , μπήκε μέσα για να σταματήσει την ομιλία και να προπυλακίσει τον Watson.

Υποτίθεται ότι είναι ρατσιστής....

Μπράβο σας παιδιά μου. Την επόμενη φορά , να δείρετε τον Τζόν Νας επειδή η ζωή του έγινε ταινία στο Χόλυγουντ που "αποχαυνώνει" τις μάζες.

Και τι έγινε δηλαδή εάν είναι ρατσιστής? Και τί έγινε δηλαδή αν πιστέυει ότι ο λευκός είναι ανώτερος γενετικά από τον μαύρο ?

Και ? Δεν έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να δηλώνει ότι θέλει? Και εγώ πιστέυω ότι υπάρχουνε εξωγιηνοι , τι με κάνει αυτό , ψυχωτικό?

Είχαμε την τιμή να διδάξει ένας άνθρωπος που έκανε την μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 500 χρόνων , και εμείς ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σκεφτήκαμε κομματικά  και(μην χέσω...) ιδεολογικά!

Και που , σε έναν χώρο ΠΑΙΔΕΙΑΣ.!!!!

Χάρη σε αυτόν τον "ρατσιστή" , έχουμε γιατρέψει ασθένειες που είναι γενετικές όπως ο Διαβήτης 2 ,        ( απο τον οποίο πάσχω παρεπιπτόντως...) , και μπορούμε να βρούμε με ακρίβεια αν θα νοσήσει κάποιος απο μια ασθένεια γενετική , απο ΔΙΑΒΗΤΗ μέχρι ΚΑΡΚΙΝΟ , με ένα απλό DNA test !

Και εμείς , αντί να τον τιμούμε , τον προπυλακίζουμε και του ρίχννουμε καρέκλες , γιατί εμείς ΔΕΝ ήμαστε ρατσιστές , ήμαστε οι perfect άνθρωποι , και γαμάμε και δέρνουμε !

Σου έχω ένα μυστικό μαλακο-αναρχικέ....Αυτός ο ρατσιστής είναι που μας έβαλε στον 21ο αιώνα , που ξεκλείδωσε το μεγαλύτερο μυστικό του ανθρώπου , σύμφωνα με το οποίο , σε λίγα χρόνια , θα μπορούμε να επεμβαίνουμε στις γενετικά προδιαθετημένες αρρώστιες , και θα γλυτώνουμε ανθρώπους απο .......

• Μεσογειακή αναιμεία
  • Καρκίνους
  • Διαβήτη
  • σύνδρομο Down
  • .....
  • ......
  • .......

Και εσύ , αντί να του λες ευχαριστώ που χάρη σε αυτόν έχει φάρμακα η διαβητική γιαγιά σου και μπορεί και ζεί , ανεβαίνεις στην σκηνή με ένα κόκκινο-μάυρο κοντάρι για να τον χτυπήσεις.

ΑΧΑΡΙΣΤΕ !!!!!

Μπράβο αγόρι μου και εις ανώτερα ! Για αυτό ημαστε για τον πούτσο , απο κοινωνία , απο παιδεία από όλα.

ΥΓ : Τα πα και ξαλάφρωσα...........

• Like 2
Δημοσ.

Για αυτό ημαστε για τον πούτσο , απο κοινωνία , απο παιδεία από όλα.

Γνωστο τοις πασι.

Για αυτο εχω πει πολλακις οτι η δημοκρατια ειναι το τελευταιο πολιτευμα που μας αρμοζει.

Δημοσ.

Εδώ είσαι.

Προειδοποιώ όμως για το τι θα διαβάσεις:

Δεν τον χτυπησε ,απλα ο αλλος δεν καταλαβαινε το εξω και τον τραβουσε για να δειξει τι ηθελε να πει .Τι ξεφτερι και τουτο .Οπως βλεπεις μια χαρα τους βγαλανε εξω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...