mihalis19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γεια σας. θα ήθελα να κάνω το εξής. Να να μπορώ να συνδεθώ στο pc μου απομακρυσμένα. Αυτό το χρειάζομαι για τον εξής λόγο. Έχω ένα μετεωρολογικό σταθμό πάνω σε ένα pc και κάποιες φορές κλείνει πχ λόγω διακοπής ρεύματος. ή μπορεί να κολλήσει το πρόγραμμα και πρέπει να κάνω ένα restart. Όταν είμαι σπίτι μπορώ να το κάνω μεσω lan και από εφαρμογή στο iphone. (iShutdown) Όταν όμως είμαι στην δουλειά πως μπορώ να χτυπάω εξωτερική ip και να συνδέομαι? Ευχαριστώ.
mihalis19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ναι αλλά το pc μπορεί να είναι κλειστό και να θέλω να το ανοίξω..από TW δεν γίνεται από όσο ξέρω.
άδικος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το να ανοίξεις τον υπολογιστή απομακρυσμένα είναι άλλη υπόθεση.. Χρειάζεσαι κάρτα δικτύου που να υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή. Όχι κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα. Συνήθως οι mb υποστηρίζουν wake on lan. Αυτό πρέπει να ενεργοποιήσεις. Μπορούσες να τον ανοίξεις και πρίν;
mihalis19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να τον ανοίξω από κλειστό δεν το έχω καταφέρει. Έχω αλλάξει και κάποια ρύθμιση στο bios. Όμως να κάνω restar sleep ναι γίνεται. Ίσως δεν ε΄χω βρεί την ρύθμιση για να ανοίγει.
mihalis19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ωραία νομίζω βοηθάει.. Θα το δοκιμάσω! Το κυρίως πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οι διακοπές ρεύματος. Αλλά τώρα που το θυμάμαι στο bios είχα δει μια ρύθμιση αν θυμάμαι καλά που είναι για να ανοίγει αυτόματα με το που πάρει ρεύμα. Οπότε αυτό ίσως κάνει πρέπει να τα δοκιμάσω.
άδικος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ναι ρυθμίζεις απ'το bios να ανοίγει στη διακοπή ρεύματος & όχι να μένει κλειστός. Δες το εγχειρίδιο της μητρικής σου.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 H λυση λεγετε UPS πχ https://www.skroutz.gr/s/295870/AEG-Protect-A-500VA.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα