sir ImPeCaBlE Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σκέφτομαι να πάρω την οθόνη του τίτλου.Την έχει χρησιμοποιήσει κανένας να μου πει αν έχει κάποιο σοβαρό ελάττωμα?Τα 144hz θα κάνουν διαφορά αν παίζω με τα fps γύρω στα 60 ή θα έχω το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα με τα 60hz?
oursoula999 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 και εγω αυτη σκεφτομουνα να παρω και την εχει σε προσφορα τωρα το αγγλικο αμαζον.τα 144ηζ κανουν την διαφορα αρκει να εχεισ το καταλληλο ηαρδςαρε για να πιανεισ 100 fps + se ολα τα παιχνιδια εκει εξω
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 και εγω αυτη σκεφτομουνα να παρω και την εχει σε προσφορα τωρα το αγγλικο αμαζον.τα 144ηζ κανουν την διαφορα αρκει να εχεισ το καταλληλο ηαρδςαρε για να πιανεισ 100 fps + se ολα τα παιχνιδια εκει εξω Δηλαδή πρέπει να πιάνω παραπάνω απο 60 fps Ακόμα το σκέφτομαι αν θα τη παραλάβω.Με 180 ευρω δε παίρνω καλύτερη οθόνη για παιχνίδια αλλά αν δε θα δω διαφορά λόγω των 60fps, καλύτερα δεν είναι να πάω σε IPS?
Millennium Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δηλαδή πρέπει να πιάνω παραπάνω απο 60 fps Ακόμα το σκέφτομαι αν θα τη παραλάβω.Με 180 ευρω δε παίρνω καλύτερη οθόνη για παιχνίδια αλλά αν δε θα δω διαφορά λόγω των 60fps, καλύτερα δεν είναι να πάω σε IPS? Ναι πρέπει να πιάνεις παραπάνω.Αν δεν έχεις το hardware (και δεν έχεις δοκιμάσει και TN 144hz για να δεις θετικά/αρνητικά και αν σου είναι όντως απαραίτητο) δε νομίζω πως αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα