Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να αγορασω κατι απο εναν top seller απο το ebay που ειναι απο Hong Kong. Το αντικειμενο ειναι αξιας 8 Ε + 7 Ε αναφερονται τα εξοδα μεταφορας (ειναι μικρο)

Αναφερει στο description οτι στελνει με τους εξής τρόπους:
Registered Airmail, Speed Post or DHL
Ξερει κανεις τι εννοει μ αυτα?

Επισης λεει πως δεν καλυπτει τα τυχον εξοδα τελωνειου στη χωρα μας. Ποια ειναι τα εξοδα αυτα και πως μπορω να τα αποφυγω?

Απ οτι ηξερα κατω απο 50 Ε πακετο δε πληρωνεις τελη αλλα θα ηθελα πληροφοριες αποκ αποιον που να ξερει καi αν το εχει κανει.

Ευχαριστω προκαταβολικα, η βοηθεια σας μου ειναι πολυ χρησιμη :)

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου στον οδηγό της υπογραφής μου.

Από 3/12/2013 ισχύει νέο καθεστώς εισαγωγής από τρίτες χώρες και λεπτομέρειες θα βρεις στη σελίδα 43 #632.

Γενικά, για αξία CIF (κόστος και μεταφορικά) από 22 έως 150€ πληρώνουμε ΦΠΑ.

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου στον οδηγό της υπογραφής μου.

Από 3/12/2013 ισχύει νέο καθεστώς εισαγωγής από τρίτες χώρες και λεπτομέρειες θα βρεις στη σελίδα 43 #632.

Γενικά, για αξία CIF (κόστος και μεταφορικά) από 22 έως 150€ πληρώνουμε ΦΠΑ.

Ο οδηγος ειναι πολυ καλος και κατατοπιστικος και ευχαριστω για την απαντηση.

Απ οτι καταλαβα εφοσον το πακετο μου ειναι εμπορικου χαρακτηρα (φανταζομαι) και ειναι κατω των 22 Ε, δεν ανακατευομαι με τελωνεια και απλα το περιμενω σπιτι μου σαν να ειχε σταλει απο ΕΕ ετσι? (δηλαδη δε πληρωνω τιποτα παραπανω δε δινω λογαριασμο σε κανεναν αλλον)

Επισης, ποιο απο αυτα να διαλεξω: Registered Airmail, Speed Post or DHL??

Το DHL νομιζω ειναι αποκλειστικα courier. Θελω το πιο φθηνο και δε μ ενδιαφερει το ποτε θα ερθει (για την ακριβεια θελω να αργησει γιατι αν ερθει μεσα στο πασχα θα λειπω κιολας). Θελω απλα να ερθει στη νπολυκατοικια μου, οχι συστημενο δηλαδη, σαν small packet (δεν εχω αλλη εμπειρια περα απο royal mail απο Αγγλια).

To λογικο ειναι το speed post να ειναι πιο συντομο και ακριβο, αλλα το registered airmail τι ειναι? Κατι σαν το royal mail?

Δημοσ.

Εάν η αξία CIF είναι κάτω των 22€, δεν έχεις πρόβλημα.

Διάλεξε το φτηνότερο ταχυδρομείο και μην μπλέξεις με courier.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...