Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι πραγματικά να κάνω για να βοηθήσω τον φίλο μου.

Να μην τα πολυλογώ, είναι να πάρει το πτυχίο του, συγκεκριμένα η ορκωμοσία είναι στις 7/4 και οι αιτήσεις ήταν μέχρι μέσα Μαρτίου. Όταν λοιπόν πήγε στο πανεπιστήμιο για να συμπληρώσει την αίτηση, του ανακοίνωσαν πως είχαν ΧΑΣΕΙ την φοιτητική του ταυτότητα ( την είχε παραδώσει τον Νοέμβριο για αίτηση πάλι για ορκωμοσία αλλά τελικά δεν μπορούσε να αποφοιτήσει τότε ) . 

Του είπαν απλά πως η ταυτότητα δεν είναι στην θέση που είναι κανονικά και μόλις την βρουν θα τον πάρουν τηλέφωνο. Με τα πολλά ξαναέκανε αίτηση, αλλά παίζεται αν θα μπορέσει να πάρει τώρα το πτυχίο του. 3 εβδομάδες μετά δεν έχει λάβει κάποια κλήση και όταν τους παίρνει τηλέφωνο του τα μασάνε.

Και ερχόμαστε στο ερώτημα μου. Αν ΔΕΝ μπορέσει να πάρει πτυχίο τώρα λόγω φταίξιμο δικό τους, τι μπορεί να κάνει? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως κάθε χρονικό διάστημα κάνει η Ασοεε μια γενική συνέλευση με διάφορα ζητήματα οπότε πρέπει να το ψάξει για να κάνει μοα αναφορά.Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό πάντως!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η αναφορά και όλη η διαδικασία θα πάρει χρόνο και πρέπει να πάρει το πτυχίο του, ήδη τον έχουν πάει 3 χρόνια πίσω με άλλα ζητήματα.

Δημοσ.

σε μας (οχι ασοεε) αν τοχασες ζητανε δήλωση απλώλειας απο αστυνομια. αν εκανε την αίτηση μες τις προθεσμίες παει κανει μια δήλωση και τους την παει. (την οποια θαπρεπε να δεχτουνε κανωντας την παπια κιολας αφού αυτοι το χάσανε).

Δημοσ.

Α δηλαδή και φταίνε και θα τους πάει και δήλωση.. 

Μήπως υπάρχει περίπτωση να πάρει το πτυχίο του ακόμα και με την ταυτότητα "εξαφανισμένη" από δικό τους λάθος για να μην υπάρξουν φασαρίες αργότερα?

Δημοσ.

Τελικά τον φίλο μου δεν τον άφησαν να ορκιστεί και δεν μπορεί να κάνει ανανέωση ταυτότητας γιατί δεν την έχασε εκείνος. ίδωμεν.

Δημοσ.

Τελικά τον φίλο μου δεν τον άφησαν να ορκιστεί και δεν μπορεί να κάνει ανανέωση ταυτότητας γιατί δεν την έχασε εκείνος. ίδωμεν.

Δεν μπορεί να δηλώσει ότι δήθεν την έχασε;

Δημοσ.

Όχι γιατί έχει περαστεί στο αρχείο πως την έχασαν. Τώρα γιατί δεν τον άφησαν από μαλακία δικιά τους, δεν ξέρω... Κι αν τους πιέσει, παίζει να τον αφήσουν έτσι για άλλα 3 χρόνια.

Δημοσ.

Τελευταία φορά που δεν με εξυπηρέτησαν στο ΤΕΙ μου, ήταν στο 2ο έτος και είχα μπει μέσα. Ανεγκέφαλος τραμπούκος, αλλάτ α επόμενα χρόνια τσιμουδιά. 

Καλή τύχη στο φίλο σου. 

Δημοσ.

Τελευταία φορά που δεν με εξυπηρέτησαν στο ΤΕΙ μου, ήταν στο 2ο έτος και είχα μπει μέσα. Ανεγκέφαλος τραμπούκος, αλλάτ α επόμενα χρόνια τσιμουδιά. 

Καλή τύχη στο φίλο σου. 

Thanks. Αλλά ρε γαμώτο πάνε 4 χρόνια που δεν έχει καταφέρει να πάρει το κωλοπτυχίο από μαλακίες δικές τους. 

Δημοσ.

Καλή τύχη στο φίλο σου. 

Τελευταία φορά που δε με εξυπηρετησαν στη γραμματεία μπήκα μέσα και ακόμα και σήμερα 10+ χρόνια μετα με θυμούνται και αν πάρω κανένα τηλέφωνο για καμιά φρέσκια επικύρωση πτυχίου σκίζονται...

Και ο αγιος φοβέρα θέλει...

Εγω στη θέση του φίλου του ΤΣ θα ετοίμαζα ενα εξωδικο προς τον προιστάμενο της γραμματείας, τον αρμόδιο υπάλληλο και πιθανώς τον πρόεδρο του τμήματος και θα πηγαινα εκει απαιτώντας το πτυχίο μου.-

Δημοσ.

Τελευταία φορά που δε με εξυπηρετησαν στη γραμματεία μπήκα μέσα και ακόμα και σήμερα 10+ χρόνια μετα με θυμούνται και αν πάρω κανένα τηλέφωνο για καμιά φρέσκια επικύρωση πτυχίου σκίζονται...

Και ο αγιος φοβέρα θέλει...

Εγω στη θέση του φίλου του ΤΣ θα ετοίμαζα ενα εξωδικο προς τον προιστάμενο της γραμματείας, τον αρμόδιο υπάλληλο και πιθανώς τον πρόεδρο του τμήματος και θα πηγαινα εκει απαιτώντας το πτυχίο μου.-

Του το έχω πει, να τους ταρακουνήσει. Δεν θέλει επειδή είναι αυτοδιοίκητο και δεν είναι στο χέρι του να κάνει κάτι. Τι να πω, δεν ξέρω. Για το θέμα της ταυτότητας θα πρέπει πρώτα να οριστεί γενική συνέλευση ή κάτι τέτοιο. Αν γίνει φασαρία υπάρχει περίπτωση να μην του το δώσουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...