Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει να πάρω γυαλιά οράσεως από Ebay, κάτι πάμφθηνα,  και να τα πάω σε οπτικό να μου βάλει φακούς; Γίνεται;

Μπορεί να γίνει το ίδιο και με γυαλιά ηλίου; Να μου βγάλει δηλαδή τους φθηνούς φακούς και να μου βάλει καλούς; (μη πάθουν και τίποτα τα μάτια, ξέρω γω...)

Δημοσ.

Να ξερεις οτι αν εχεις τη συνταγη του οφθαλμιατρου στα χερια σου μπορεις να παραγγειλεις κατευθειαν απο ιντερνετ. Ορασεως και ηλιου.

Δημοσ.

Aν πάω να πάρω φθηνά γυαλιά μόνο και μόνο για τον σκελετό και πάω στον οπτικό με την συνταγή για να μου βάλει άλλα γυαλιά. Τότε, ο οπτικός θα βγάλει το μούφα γυαλί και θα βάλει καλό γυαλί μαζί με τους βαθμούς μυωπίας μου ή θα βάλει τους βαθμούς μυωπίας μου πάνω στο μούφα γυαλί;

Δημοσ.

Aν πάω να πάρω φθηνά γυαλιά μόνο και μόνο για τον σκελετό και πάω στον οπτικό με την συνταγή για να μου βάλει άλλα γυαλιά. Τότε, ο οπτικός θα βγάλει το μούφα γυαλί και θα βάλει καλό γυαλί μαζί με τους βαθμούς μυωπίας μου ή θα βάλει τους βαθμούς μυωπίας μου πάνω στο μούφα γυαλί;

δεν ειναι μερεντα η διορθωση της μυωπιας να την απλωνεις πανω σε ενα τυχαιο γυαλι και να δουλευει.

• Like 3
Δημοσ.

Δε συμφέρει φίλε μου. Το είχα σκεφτεί για rayban από το ioffer και να βάλω φακούς εδω και έβγαινε περίπου στα 65-70 ευρώ όταν σε πολλα καταστήματα έχει 80 (μην πεφτεις στις παίδων των οπτικών που τα πουλάνε χρυσάφι). Ψαξου

έχει κανένας σας πάρει γυαλιά οράσεως από το internet ,είναι καλά?

Είχα πάρει για το αυτοκίνητο μια προσφορα από ένα χαζό σάιτ που βρήκα εδω μέσα πριν χρόνια κ είχε σκελετό κ κρύσταλλα 19.99 αλλά τα κρύσταλλα ήταν η απόλυτη πλαστικούρα κ ο σκελετός εξίσου χάλια. Κάτι προσφορές του στυλ 39 ευρώ που παίζουν σε διάφορα φυσικά καταστήματα είναι μακράς ποιοτικοτερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο site που έδωσα παραπάνω, υπάρχουν 3 διαφορετικές ποιότητες φακών, οι οποίες ειναι ίδιες με οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα. Να σημειώσω όμως πως στις ΗΠΑ, όπου βρίςκομαι, οι φακοί ειναι πάντα πλαστικοί, από όπου και αν τα αγοράσεις (έχω ψάξει αρκετά το θέμα).
Για εμένα, που αλλάζω γυαλιά συχνά, έχοντας υψηλή μυωπία και αςτιγματιςμό, αλλά δε με ενδιαφέρει να αναφέρουν συγκεκριμένη μάρκα, με $100-120 πάνω κάτω, έχω την υψηλότερη ποιότητα φακών που μπορώ να βρω στη χώρα, έχοντας λέπτυνση και μη ανακλαστική επιφάνεια, σε έναν σκελετό που απλά με γκάβλωσε να τον πάρω, πχ πορτοκαλί ή cow print ή παπουδίστικο ή ορθογώνιο ή σαν του λάλα κλπ κλπ!

Επεξ/σία από insomniaK
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με insomniaK. Εχω αγορασει και εγω απο το zenni ,  μετα απο συμβουλη παιδιων απο εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 4-5 ζευγαρια συνολικα, με τα χρηματα που εδω θα αγοραζα 1 και αν (5 βαθμοι μυωπια =ακριβοι φακοι, ειδικα αν θες λεπτυνση που θεωρω απαραιτητη). Δεν αγοραζω ξανα απο καταστημα οπτικων, χεστηκα πατοκορφα αν ο σκελετος που φοραω ειναι noname.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο σκελετός είναι noname, ο φακός που θα προσθέσει ο οπτικός - μαζί με τους βαθμούς μυωπίας (είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε από ίντερνετ), θα είναι καλής ποιότητας ή θα προσθέσει τους βαθμούς πάνω στον μούφα φακό που θα έχει ήδη ο noname σκελετός;;

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια σας με βοηθήσατε πολύ ,αυτή την στιγμή είμαι με τα γυαλιά από την συνταγή του ικα +20 ευρώ για τον σκελετό και είναι δυστυχώς μάπα !!!

Μήπως ξέρετε κανένα τρόπο να απαλύνω κατί ευθείες γρατσουνιές που έχουν οι φακοί των γυαλιών ή κανά κόλπο να τις εξαφανίσω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...