sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δοκιμαζεις και βλεπεις.Παντος το 1gb ram ειναι πλεον must και στα xp,κυριως λογο των πιο επαιτητικων softwares&browser που εχουμε σημερα!Μάλιστα...η 6600 ειναι καλή σε σχέση με την FX5500;;
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 τι θυρα εχεις στη μητρικη? AGP ή PCI?AGP και φυσικά PCI (όχι Express).
cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ρωταω γιατι σε PCI εχεις σαφως περισσοτερες και φθηνοτερες επιλογες, απο οτι σε AGP. επειδη εχουμε ενα αντιστοιχο συστημα στη δουλεια, με Pentium HT (δεν θυμαμαι μοντελο τωρα), 1GB RAM, καινουριο δισκο Hitachi Deskstar 500gb, onboard VGA, με XP SP3, θα σου πω οτι (αν και θελει φορματ, να στρωσει..!) δεν τρεχει ομαλα. σε σερφαρισμα στο ιντερνετ, σε βιντεο στο Youtube, το βλεπω και ζοριζεται..!! στη διαχειριση εργασιων, βλεπω την μνημη να μην επαρκει. αυτο σημαινει οτι οi Browsers τρωνε RAM..!!
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ρωταω γιατι σε PCI εχεις σαφως περισσοτερες και φθηνοτερες επιλογες, απο οτι σε AGP. επειδη εχουμε ενα αντιστοιχο συστημα στη δουλεια, με Pentium HT (δεν θυμαμαι μοντελο τωρα), 1GB RAM, καινουριο δισκο Hitachi Deskstar 500gb, onboard VGA, με XP SP3, θα σου πω οτι (αν και θελει φορματ, να στρωσει..!) δεν τρεχει ομαλα. σε σερφαρισμα στο ιντερνετ, σε βιντεο στο Youtube, το βλεπω και ζοριζεται..!! στη διαχειριση εργασιων, βλεπω την μνημη να μην επαρκει. αυτο σημαινει οτι οi Browsers τρωνε RAM..!! Ναι το γνωρίζω αυτό.Και εγώ μόνο με τον Chrome κάνω δουλειά.Δοκίμασα Maxthon,Opera και Firefox αλλά ζορίζονται αφάνταστα.Μόνο ο Chrome κάνει δουλειά. 1
atrwtos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εχω και εγω ενα παρομοιο συστημα με την διαφορα οτι εχω 2GB μνημη 5200nvidia καρτα γραφικων επεξεργαστης AMD Athlon XP,Barton Socket A (462) Core Speed 1150,3 MHz 80 σκληρο IDE 7200....σκεφτομαι εδω και καιρο να τον βαλωndows 7 τι λετε αξιζει?? μην το κανω τζαμπα τον κοπο(που θα τον κανω μου φαινεται δεν το γλιτωνω) οσο για linuxaki ξερω να χειρίζομαι αλλα προτιμούμε windows εχω συνηθίσει.
cabdik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εχω και εγω ενα παρομοιο συστημα με την διαφορα οτι εχω 2GB μνημη 5200nvidia καρτα γραφικων επεξεργαστης AMD Athlon XP,Barton Socket A (462) Core Speed 1150,3 MHz 80 σκληρο IDE 7200....σκεφτομαι εδω και καιρο να τον βαλωndows 7 τι λετε αξιζει?? μην το κανω τζαμπα τον κοπο(που θα τον κανω μου φαινεται δεν το γλιτωνω) οσο για linuxaki ξερω να χειρίζομαι αλλα προτιμούμε windows εχω συνηθίσει. αφου εχεις 2 GB RAM, βαλε τα 7 32ΒΙΤ starter. ειναι πολυ ελαφρια, ή μαλλον κανουν καλυτερη διαχειριση πορων και φαινονται πιο ελαφρια..!
brotrainer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 7 basic και θα κατεβάσουν όλους τους drivers auto.
sakisosf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εγώ προς το παρών μόνο με XP την βγάζω.Σε 2 μέρες θα μπει και το άλλο dimmάκι 512MB και με 1GB RAM θα 'μαι κομπλέ με WinXP.Δοκίμασα και τα 7 αλλά θέλουν μνήμη τα άτιμα,με 2GB θα 'σαι κομπλέ φίλε atrwte!
cabdik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εγώ προς το παρών μόνο με XP την βγάζω.Σε 2 μέρες θα μπει και το άλλο dimmάκι 512MB και με 1GB RAM θα 'μαι κομπλέ με WinXP.Δοκίμασα και τα 7 αλλά θέλουν μνήμη τα άτιμα,με 2GB θα 'σαι κομπλέ φίλε atrwte! εξαρταται και ποια εκδοση βαζεις..!! η STARTER 32bit ειναι πολυ ελαφρια. την ειχα βαλει και σε ενα παλιο μηχανημα με μονοπυρηνο ATHLON, ενος φιλου, το οποιο αν θυμαμαι καλα ειχε 1 GB μνημη..!
sakisosf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 εξαρταται και ποια εκδοση βαζεις..!! η STARTER 32bit ειναι πολυ ελαφρια. την ειχα βαλει και σε ενα παλιο μηχανημα με μονοπυρηνο ATHLON, ενος φιλου, το οποιο αν θυμαμαι καλα ειχε 1 GB μνημη..! Την Home Premium δοκίμασα!
brotrainer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Και εγώ στο netbook XP έχω. Όμως κακά τα ψέμετα δεν συγκρίνονται με τα 7. Μόνο που τα 7 κατεβάζουν τους drivers auto, τέλος.
cabdik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πριν λιγες μερες, εβαλε ενας αλλος φιλος τα 7αρια Starter στο netbook του. καλα τα παει μεχρι στιγμης, αλλα θα το παρακολουθω.. να δω..!!
sakisosf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πριν λιγες μερες, εβαλε ενας αλλος φιλος τα 7αρια Starter στο netbook του. καλα τα παει μεχρι στιγμης, αλλα θα το παρακολουθω.. να δω..!! Ενδιαφέρον,αν και τα ρημάδια τα starter έχουν το κακό ότι δεν μπορείς να αλλάξεις wallpaper αλλά πέρα από αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο λειτουργικό για τέτοιου είδους συστήματα.Κάτσε να έρθει η μνημούλα και θα ξαναδοκιμάσω τα 7άρια! 1
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Βαλε τα 8αρια x86,αντι τα τα 7 starter!Δε θα εχεις περιορισμους και ειναι και πιο ελαφρια ακομη και απο τα starter!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα