Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα συζήτηση με μια θεία μου και με έλεγε οτι έχει δει στο συσσίτιο απόρων της γειτονιάς της να πηγαίνουν να παίρνουν να φάνε ενα ζευγάρι γείτονες με οικονομική άνεση και οτι το παραδέχονται και οι ιδιοι πως το κάνουν για να γλυτώσουν χρήματα και να πάνε διακοπές το καλοκαίρι (Μυκονο)

αυτό ειναι νόμιμο ? στα συσσίτια πάει κ παίρνει όποιος θέλει ? δηλαδή αν αυριο βαριέμαι να μαγειρέψω μπορώ να πάω να πάρω απο εκεί ?
οι τροφές ελέγχονται για την ποιότητα και την γευση τους απο κάποιον ή ειναι φάση "τζάμπα ειναι φάτο η άστο" ?

θα σας φανεί περίεργο αλλα είμαι άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες και νοιάζομαι για το συνάνθρωπο.

πείτε μου τη γνώμη σας αλλα δώστε και infos για αυτά που ρώτησα. Σκεφτόμαστε να υδρίσουμε ενα οργανισμό (η θειά μου δηλαδή , πήρε σύνταξη και δεν έχει τι να κάνει i guess ..)

οι προσβολές και αυτά εκεί που ξέρουν κάπιοι να λείπουν παρακαλώ , αν δεν έχετε να δώσετε κάτι στο θέμα παρακολουθήστε σαν θεατές . :)

thanks

Δημοσ.

α δε γράφεται έτσι ? λολ .. το addon του firefox φτεέι , έκανα format και δε δουλεβι
sorry για τα ορθωγραφικά αλλα θα ήθελα κ απάντηση σε αυτό που ρωτάω :-)

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω υπάρχουν κάποια κριτήρια. Ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τ εισόδημα. 

Αν λοιπόν κάποιος πληροί τα κριτήρια μπαίνει στη λίστα.

In-Before-the-Lock.gif

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή έχει λίστα ? αμα πάω δε μου δίνουν ? :-(
και οι άλλοι πως πάνε αφου έχουν φράγκα λέμε... :huh:

Δημοσ.

δηλαδή έχει λίστα ? αμα πάω δε μου δίνουν ? :-(

και οι άλλοι πως πάνε αφου έχουν φράγκα λέμε... :huh:

Ξέρω γω. Μπορεί να παίζει βύσμα.

Δημοσ.

ναι σιγά μη βάζουν κ ομελέτα σε φακελάκι
όχι ρε σου λέω πάνε κανονικά και δεν έχει λίστα
στο δικό σου συσσίτιο έχει σίγουρα λίστα ?

• Like 1
Δημοσ.

Απο οσο ξερω χρειαζονται χαρτια που πιστοποιουν την οικονομικη κατασταση π.χ χαρτι ανεργειας.... κ.τ.λ

Δημοσ.

ισχιεί το ίδιο και για τα συσσίτια της εκκλησίας με του δήμου ?

Δημοσ.

Απο οσο ξερω χρειαζονται χαρτια που πιστοποιουν την οικονομικη κατασταση π.χ χαρτι ανεργειας.... κ.τ.λ

Το οποίο στη χώρα του βύσματος αποκτιέται πανεύκολα με ένα τηλεφωνηματάκι.

• Like 1
Δημοσ.

τωρα σε οργανισμους που διοργανωνουν συσιτια δεν ξερω...Παντως οι εκκλησιες που δινουν και αυτες δεν χρειαζεται να πας καποιο χαρτι...Βεβαια μην παρκαρεις το bmw απεξω και πας μεσα για συσσιτιο...(παρκαρε το lada)  χαχαχα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...