nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Είχα συζήτηση με μια θεία μου και με έλεγε οτι έχει δει στο συσσίτιο απόρων της γειτονιάς της να πηγαίνουν να παίρνουν να φάνε ενα ζευγάρι γείτονες με οικονομική άνεση και οτι το παραδέχονται και οι ιδιοι πως το κάνουν για να γλυτώσουν χρήματα και να πάνε διακοπές το καλοκαίρι (Μυκονο)αυτό ειναι νόμιμο ? στα συσσίτια πάει κ παίρνει όποιος θέλει ? δηλαδή αν αυριο βαριέμαι να μαγειρέψω μπορώ να πάω να πάρω απο εκεί ?οι τροφές ελέγχονται για την ποιότητα και την γευση τους απο κάποιον ή ειναι φάση "τζάμπα ειναι φάτο η άστο" ?θα σας φανεί περίεργο αλλα είμαι άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες και νοιάζομαι για το συνάνθρωπο. πείτε μου τη γνώμη σας αλλα δώστε και infos για αυτά που ρώτησα. Σκεφτόμαστε να υδρίσουμε ενα οργανισμό (η θειά μου δηλαδή , πήρε σύνταξη και δεν έχει τι να κάνει i guess ..)οι προσβολές και αυτά εκεί που ξέρουν κάπιοι να λείπουν παρακαλώ , αν δεν έχετε να δώσετε κάτι στο θέμα παρακολουθήστε σαν θεατές . thanks
gigisoni Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλά άμα σκέφτεσαι να υδρίσεις, φώναξέ μας να σου φέρουμε και ύδωρ, ή καμιά υδρόγειο. 7
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 α δε γράφεται έτσι ? λολ .. το addon του firefox φτεέι , έκανα format και δε δουλεβιsorry για τα ορθωγραφικά αλλα θα ήθελα κ απάντηση σε αυτό που ρωτάω 1
Johny Q Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Νομίζω υπάρχουν κάποια κριτήρια. Ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τ εισόδημα. Αν λοιπόν κάποιος πληροί τα κριτήρια μπαίνει στη λίστα. 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 δηλαδή έχει λίστα ? αμα πάω δε μου δίνουν ? και οι άλλοι πως πάνε αφου έχουν φράγκα λέμε...
Johny Q Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 δηλαδή έχει λίστα ? αμα πάω δε μου δίνουν ? και οι άλλοι πως πάνε αφου έχουν φράγκα λέμε... Ξέρω γω. Μπορεί να παίζει βύσμα.
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ναι σιγά μη βάζουν κ ομελέτα σε φακελάκιόχι ρε σου λέω πάνε κανονικά και δεν έχει λίσταστο δικό σου συσσίτιο έχει σίγουρα λίστα ? 1
Gtr34 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Απο οσο ξερω χρειαζονται χαρτια που πιστοποιουν την οικονομικη κατασταση π.χ χαρτι ανεργειας.... κ.τ.λ
Johny Q Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δεν έχω πάει (ακόμα). Αλλά για να τρώνε πάει να πει πως πήγαν κάποια χαρτιά.
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ισχιεί το ίδιο και για τα συσσίτια της εκκλησίας με του δήμου ?
thomasG4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Απο οσο ξερω χρειαζονται χαρτια που πιστοποιουν την οικονομικη κατασταση π.χ χαρτι ανεργειας.... κ.τ.λ Το οποίο στη χώρα του βύσματος αποκτιέται πανεύκολα με ένα τηλεφωνηματάκι. 1
Johny Q Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το οποίο στη χώρα του βύσματος αποκτιέται πανεύκολα με ένα τηλεφωνηματάκι. My point exactly
Gtr34 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Σιγουρα θα υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις ειδικα τωρα που πλησιαζουν οι δημοτικες εκλογες .
igoods Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 τωρα σε οργανισμους που διοργανωνουν συσιτια δεν ξερω...Παντως οι εκκλησιες που δινουν και αυτες δεν χρειαζεται να πας καποιο χαρτι...Βεβαια μην παρκαρεις το bmw απεξω και πας μεσα για συσσιτιο...(παρκαρε το lada) χαχαχα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα