Johny Q Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλημέρα. Επειδή το προηγούμενο κλειδώθηκε, ανοίγω αυτό το νήμα για να ενημερωθούμε για το επίδομα από το πρωτογενές πλεόνασμα. Κάθε φορά που θα υπάρχουν νεότερα θα τα γράφουμε εδώ για να έχουμε εικόνα για αυτό. Παρακαλώ πολύ να μην οδηγηθεί το νήμα σε πολιτικές συζητήσεις, αν δεν έχετε κάτι να πείτε καλύτερα να μην συμμετέχετε. Παραθέτω και το άρθρο: http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/27911/epidoma-apo-to-koinoniko-merisma-sto-taxisnet-i-aitisi
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δεν ειχαν πει στην αρχη οτι θα δοθει αυτοματα, βασει των στοιχειων που ηδη εχει στα χερια του το κρατος; Γιατι να κανεις αιτηση, δινοντας στοιχεια, που θα διασταυρωθουν σε πραγματικο χρονο; Θα του πως εγω οτι ειχα εισοδημα 1000 ευρω, και το συστημα "σε πραγματικο χρονο", θα συμφωνησει οτι ειχα εισοδημα 1000 ευρω... Μιλαμε για γαματη ιδεα. 1
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ακόμα παιδιά δεν κατάλαβα ποιοι θα το πάρουν ,πάντως περιμένω να βάλεις και άλλες πληροφορίες μπας και τελικά είμαι εγώ και κάποιοι γνωστοί μου δικαιούχοι και πάρω τον πακτολό χρημάτων !!
Johny Q Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ακόμα παιδιά δεν κατάλαβα ποιοι θα το πάρουν ,πάντως περιμένω να βάλεις και άλλες πληροφορίες μπας και τελικά είμαι εγώ και κάποιοι γνωστοί μου δικαιούχοι και πάρω τον πακτολό χρημάτων !! Σιγουρα οι ενστολοι
Anorymous Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ακόμα παιδιά δεν κατάλαβα ποιοι θα το πάρουν ,πάντως περιμένω να βάλεις και άλλες πληροφορίες μπας και τελικά είμαι εγώ και κάποιοι γνωστοί μου δικαιούχοι και πάρω τον πακτολό χρημάτων !! Εμενα δεν με χαλασουν τα λεφτα ενα μερος θα δωσω σε παγια εξοδα και τα υπολοιπα θα παω μια εβδομαδα διακοπες σε ενα φιλο αλλιως φετος θα μεινω αθηνα να βρασω στο ζουμι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα