Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε.

Εχω φτιαξει ενα μικρο php script που ανοιγει connections σε καποια συγκεκριμενα και ασυνηθιστα ports. Το script εκτελειται μεσα απο μια σελιδα html πατωντας το αναλογo κουμπι που εκτελει το php file με το script.

Ολα λειτουργουν μια χαρα απο το σπιτι μου. Ανεβαζοντας το στον host server μου και προσπαθωντας να το εκτελεσω απο εκει, διαπιστωνω οτι μπλοκαρει ολα τα outgoing connections με αυτα τα ασυνηθιστα ports.

Τι μπορω να κανω για να το καταφερω να λειτουργησει? Αν οι host servers εξ'ορισμου εχουν τετοιο περιορισμο, υπαρχει καποιος ιστοτοπος που να μπορω να ανεβασω το script εκει και να το εκτελει?

Τελευταια λυση που σκεφτομαι ειναι να το ανεβασω σε εναν δικο μου server (εχω) και να κανω πχ ενα ssh connection απο τον host server στον δικο μου server, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στο host server μου θα φαινονται τα username/password που υπαρχουν στο server μου. Συνεπως ο καθενας, ανοιγοντας το .html αρχειο θα μπορει να τα δει.

Tι μπορω να κανω για να δουλεψει το script?

ΥΓ. Ειμαι παντελως αρχαριος απο web design/php/html.

Δημοσ.

Αν κάποιου είδους πολιτική ασφαλείας (πχ firewall) κόβει αυτό που πας να κάνεις δεν έχεις καμία εναλλακτική πέραν του να τροποποιηθεί αυτή η πολιτική ασφαλείας για να μη σε κόβει (μάλλον απίθανο).

Απο κει και πέρα το μόνο που μένει είναι να αλλάξεις αυτό που πας να κάνεις, όπως πχ που λες να χρησιμοποιήσεις κάποιο tunnel/proxy. Στην οποία περίπτωση φυσικά θα χρειάζεται να έχεις κάποιου είδους credentials (user/pass ή κάποιο certificate), αλλά αυτά δε φαίνονται (τουλάχιστον εξ ορισμού) γιατί είναι είτε μέσα στον κώδικα (PHP) είτε σε ξεχωριστό αρχείο.

Φυσικά αν έχεις στο server κάποιο άλλο κενό ασφαλείας που επιτρέπει πχ local file inclusion τότε έχεις πρόβλημα, αλλά για το πρόβλημα φταίει αυτό το κενό ασφαλείας.

• Like 1
Δημοσ.

πρώτον ζητάς να σου ανοίξουν τις θύρες που θες (το έχω κάνει σε tophost)

άλλη λύση μου φαίνεται να φιλοξενείς στον δικό σου server το Php file και να κάνεις αίτημα σε αυτόν από το html file Που το έχεις τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...