Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι/φίλες,

Όπως και αρκετά άλλα άτομα, έτσι κι εγώ αναρωτιέμαι εάν θα ήταν καλό να πάρω το ΑΟΘ ως μάθημα Πανελλαδικών ή όχι (έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνα Στατιστική ως επιλογής). Είμαι Τεχνολογική κατεύθυνση και από το 5ο πεδίο (που ξεκλειδώνει το ΑΟΘ) με ενδιαφέρουν μόνο δύο σχολές, η Αστυνομία και η Διαφήμιση και Μάρκετινγκ (που δεν γνωρίζω εάν είναι ακόμα πέμπτο πεδίο). Έτσι, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν Οικονομικές σχολές, αναρωτιέμαι κατά πόσο θα ήταν συνετό και θα με βόλευε να ξοδέψω χρόνο από τα υπόλοιπα μαθήματα της κατεύθυνσης στο ΑΟΘ. Εάν είναι εύκολο, δηλαδή, και με λίγο διάβασμα μπορώ να γράψω 18+ τότε φυσικά αξίζει. Γενικά όμως, επειδή δεν είμαι και τρομερός φαν των οικονομικών επιστημών (παρ' όλο που είμαι πολύ καλός στις Θετικές επιστήμες) δεν ξέρω κατά πόσο θα μου φανεί εύκολο ή δύσκολο.

Εσείς τι λέτε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Άμα πας για 18+ σε Μαθηματικά/Φυσική κατεύθυνσης, θα σου φανούν παιχνιδάκι οι ΑΟΘ. Εγώ 10 2ωρα έκανα όλα κι όλα (ιδιαίτερα) και είχα καλύψει το 80%+ της ύλης (τα ξεκίνησα Φεβρουάριο οπότε δεν προλάβαινα για περισσότερα :P ).

Αυτά 10 χρόνια πίσω, δεν ξέρω πόσο έχει αλλάξει η ύλη κτλ αλλά σίγουρα είναι ένα πιο εύκολο μάθημα εν συγκρίσει με παραγώγους, ολοκληρώματα κτλ...

Δημοσ.

ευκολακι ειναι.καντο.

πιο πολυ μπλαμπλα και απο ασκησεις τα βασικα.

τουλαχιστον ετσι ηταν οταν εδωσα εγω.

ριξε μια ματια στο βιβλιο να παρεις μια ιδεα.

Δημοσ.

ευκολακι ειναι.καντο.

πιο πολυ μπλαμπλα και απο ασκησεις τα βασικα.

τουλαχιστον ετσι ηταν οταν εδωσα εγω.

ριξε μια ματια στο βιβλιο να παρεις μια ιδεα.

Αυτό το μπλα-μπλα με φοβίζει. Εάν είναι δηλαδή να πρέπει να μάθω παπαγαλία ολόκληρες σελίδες που δεν θα καταλαβαίνω, να το βράσω. Εάν είναι νορμάλ η θεωρία, τότε μια χαρά.

Δημοσ.

Μπορείς να δηλώσεις ακόμα αν θα δώσεις ΑΟΘ στις φετινές πανελλαδικές; Ή μιλάς για του χρόνου;

Αν μπορείς, ναι, πάρ'το. Από τα πιο εύκολα μαθήματα. Ίσως και το πιο. Εμένα με "έσωσε" και μπήκα εκεί που ήθελα για λίγα μόλις μόρια.

Βέβαια, αν μιλάς για φέτος, δε ξέρω πόσο άνετα θα προλάβεις να βγάλεις την ύλη.

Δημοσ.

Μπορείς να δηλώσεις ακόμα αν θα δώσεις ΑΟΘ στις φετινές πανελλαδικές; Ή μιλάς για του χρόνου;

Αν μπορείς, ναι, πάρ'το. Από τα πιο εύκολα μαθήματα. Ίσως και το πιο. Εμένα με "έσωσε" και μπήκα εκεί που ήθελα για λίγα μόλις μόρια.

Για του χρόνου μιλάω. Σήμερα το επέλεξα ως μάθημα επιλογής για την επόμενη σχολική χρονιά.

Δημοσ.

Για του χρόνου μιλάω. Σήμερα το επέλεξα ως μάθημα επιλογής για την επόμενη σχολική χρονιά.

Ίσως από τα πιο ευχάριστα μαθήματα.

Καλή επιτυχία.

Και μία συμβουλή για τις πανελλήνιες: καλό διάβασμα το καλοκαίρι. Καλό. Μπορεί να σου φαίνεται κουφό, αλλά το καλοκαίρι μετράει αρκετά. Επίσης, θα χρειαστείς ένα καλό πρόγραμμα.

Μη σε αγχώσω, αλλά πρέπει να τα έχεις στο μυαλό σου.

Α, και, υπομονή. Είναι η χειρότερη εμπειρία που θα έχεις ποτέ στα εφηβικά σου, τουλάχιστον, χρόνια.  :-D

Δημοσ.

Ίσως από τα πιο ευχάριστα μαθήματα.

Καλή επιτυχία.

Και μία συμβουλή για τις πανελλήνιες: καλό διάβασμα το καλοκαίρι. Καλό. Μπορεί να σου φαίνεται κουφό, αλλά το καλοκαίρι μετράει αρκετά. Επίσης, θα χρειαστείς ένα καλό πρόγραμμα.

Μη σε αγχώσω, αλλά πρέπει να τα έχεις στο μυαλό σου.

Α, και, υπομονή. Είναι η χειρότερη εμπειρία που θα έχεις ποτέ μέχρι στιγμής.  :-D

Ευχαριστώ!

Ναι, ήδη έχω κάνει σχέδια για το καλοκαίρι. Γενικά, πιστεύω ότι θα τα πάω αρκετά καλά.

Κι εσύ Τεχνολογική ήσουν;

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Ναι, ήδη έχω κάνει σχέδια για το καλοκαίρι. Γενικά, πιστεύω ότι θα τα πάω αρκετά καλά.

Και εμείς του 2013 έτσι πιστεύαμε και μας πήγαν πίπα-κώλο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Τεχνολογική, ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...