john654321 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπερα , σκεφτομαι να εργαστω σε μια εταιρια η οποια θα μου δινει εργοσημο για να τα εξαργυρωνω και να περνω τα χρηματα. Επειδη εγω ειμαι 18μιση χρονων και ειμαι σπουδαστης σε ιεκ με καλυπτη η ασφαλεια της οικογενειας μου ως προστατευομενο μελος,αν δουλευψω σε αυτην την εταιρια θα πρεπει να φυγω απο την ασφαλεια που ειμαι τωρα , και θα πρεπει παω στην ασφαλεια που δινει η εταιρια αυτη? Αν ναι δεν γινεται να μεινω στην ασφαλεια που μου παρεχεται ως προστατευομενο μελος?? Ασφαλεια εννοω το ΙΚΑ,ΕΟΠΥΥ.κ.α. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
kfyros Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 θα πρέπει να ρωτήσεις. Το Εργόσημο περιλαμβάνει ασφαλιστικές εισφορές, αλλά δεν ξέρω αν έχει μόνο συνταξιοδοτικό ή και κλάδο υγείας.
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δε γίνεται εφόσον εργάζεσαι να κρατησεις την ασφάλεια σου (βασικά γίνεται αλλα αν γίνει εξακρίβωση την έκατσες) Για τα της διαδικασίας http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/ergosimo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα