hackertom Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 <p>το ταμπλετ το εχουν αυτοι στη κινα τωρα...</p> <p>dispute Κανεις μονο τις πρωτες 45 μερες...</p> Έπρεπε να είχες κάνει dispute φίλε μου. Τώρα πάει! Είναι το ρίσκο των αγορών εν γνώση σου που πήρες όπως κάθε αγορά απο εξωτερικό όσο μάλλον απο Κίνα! Το όπλο σου ( το dispute ) δεν το χρησιμοποίησες. Εγγύηση να φανταστώ δεν παίζει η αν ήταν μόνο για 3 μήνες το έγραφε στο site του προϊόντος;
orck Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω οτι θα βγαλετε ακρη ποτε, μαλλον τα χασατε τα λεφτα σας. Τραγικοι οι τυποι στο minideal. Πριν απο λιγες ημερες παραγγειλα το Lenovo S820. Ελπιζω τα πραγματα να πανε εξισου καλα οπως με το Lenovo A660.
AντεΥια Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 περιμενω ενα κινητο απο το συγκεκριμενο μαγαζι , η παραγγελεια εγινε 22-10 μου εχουν τραβηξει κανονικα τα λεφτα απο την καρτα και ουτε φωνη ουτε ακροαση ! σημερα πηγα να μπω στην σελιδα τους και βλεπω αυτο http://www.minideal.net/errors/report.php?id=719148699075&skin=default τι εγινε τον ηπιαμε ??
orck Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δυσκολα να τον ηπιες. Μαλλον προβλημα του host ειναι, οι host ειναι οι εταιριες που φιλοξενουν σελιδες, συχνα δεχονται επιθεσεις ddos και πεφτουν. Καθυστερουν πολλα πραγματα απο Κινα και σε αρκετα δικα μου εχει ξεφτιλιστει το θεμα με τις καθυστερησεις, απλα περιμενω. Για τα δικα σου επειδη ειναι αξιας και οχι χαζομαρουλες 10 ευρω (οπως τα δικα μου που εχουν καθυστερησει) θα ελεγα να δεις πως κανεις αμφισβητηση στο paypal.
AντεΥια Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 το κακο ειναι πως επειδη το ειχα για πολυ αξιοπιστο το συγκεκριμενο εκανα την αγορα 200κατι ευρω με καρτα βιζα και οχι με paypal ! στην αναζητηση των ελτα το αντικειμενο διχνει να ειναι ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ! στο 17track.neτ μου βγαζει απο της 22 του μηνα Despatched to overseas (Country code: GR) !! πολλες μερες δεν ειναι ??
orck Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το δικο μου ειναι απο τις 17/10, πολυ ειναι-δεν ειναι πηρες κατι στην μιση τιμη, αυτο ειναι το τιμημα. Η αναμονη. Δεν εχω χασει ποτε απο Κινα ΤΙΠΟΤΑ. Απο Αγγλο εχω χασει μονο, πολιτισμενοι ευρωπαιοι 1
orck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τι σου ειπα; Το σκασμενο αφου εκανε την βολτα του καποια στιγμη θα το σκαναρανε και στην Ελλαδα, οριστε εφτασε, λογικα Πεμπτη θα το εχω.Υπομονη θελει μονο
AντεΥια Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 μπραβο σου ! αυτες τις πληροφοριες απο πια σελιδα τις παιρνεις ? εμενα ακομη σιγκαπουρη ειναι η μαλακια .. το μονο θετικο ειναι οτι ανεβηκε ξανα η σελιδα τους ...
orck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx 1
AντεΥια Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-10-2014 14:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ταξιδεύει ακόμα. Εγώ σήμερα παρέλαβα πακέτο μετά από 38 μέρες και την περασμένη εβδομάδα ένα άλλο μετά από 13 μέρες. Όπως τυχαίνει. Καλύτερα επίσης να ενημερώνεσαι από την σελίδα των ελτά και όχι των sg.
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Γενικά τελευταία καθυστερούν πολύ αυτά που έρχονται από Κίνα. Από minideal που πήρα πάντως 2 φορές δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εγω εκλεισα μηνα και ακομη τιποτα ! απο σημερα μαλιστα στη σελιδα των ελτα μου βγαζει αυτο ''Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF.......SG '' εννω μεχρι τωρα υπηρχε κανονικα η παραγγελια μου κ την παρακολουθουσα να ειναι εναν μηνα κολλημενη στην σιγκαπουρη ! παιζει να παρω τα μικρα παπαρια των κινεζων ?
orck Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Οχι λεμε δεν παιζει, θα παρεις αυτο που αγορασες, υπομονη θελει μονο.
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εγω εκλεισα μηνα και ακομη τιποτα ! απο σημερα μαλιστα στη σελιδα των ελτα μου βγαζει αυτο ''Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF.......SG '' εννω μεχρι τωρα υπηρχε κανονικα η παραγγελια μου κ την παρακολουθουσα να ειναι εναν μηνα κολλημενη στην σιγκαπουρη ! παιζει να παρω τα μικρα παπαρια των κινεζων ? Εχει θέμα σημερα το σιτε τον ΕΛΤΑ. Errorwsdl error: Getting http://212.205.47.226/BKP/ELTAWEBTT.WSDL- HTTP ERROR: Couldn't open socket connection to server http://212.205.47.226/BKP/ELTAWEBTT.WSDL, Error (10060): A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RFxxxxxxxxxxSG. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ή ελέγξτε τον αριθμό αποστολής σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα