slipknot Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ευρωπαϊκό φυσικά. Οφείλουμε να διατηρήσουμε την κληρονομιά μας, WHITE POWDER.
Cryptic Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το πόδι είναι ευφημισμός για κάποιο άλλο μέλος του σώματος, ή κάνω λάθος;
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 έχω το πόδι των χόμπιτ! Κλοτσάω καλά κώλους όμως ε!
Johny Q Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το πόδι είναι ευφημισμός για κάποιο άλλο μέλος του σώματος, ή κάνω λάθος; Για μύτη ήξερα.
tehAllantin Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, βρήκα ένα άρθρο που αναφέρει (όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται) πως υπάρχουν 3 είδη ποδιών, που ξεχωρίζονται ανάλογα με τη διάταξη στα δάχτυλα. Μπορείτε να ανακαλύψετε το είδος σας κοιτώντας το δεξί πόδι (για ευκολία, ο κανόνας ισχύει για όλα τα πόδια) Τα είδη και οι τρόποι να τα διακρίνουμε είναι τα εξής: Μεσογειακό : το δεύτερο δάχτυλο από αριστερά ξεπερνά σε μέγεθος όλα τα υπόλοιπα και μετά προς τα δεξιά ακολουθούν τα άλλα μια καθοδική πορεία Αιγυπτιακό : το πρώτο από τα αριστερά είναι μεγαλύτερο και τα υπόλοιπα προς τα δεξιά ακολουθούν τα άλλα μια καθοδική πορεία Ευρωπαϊκό : Όλα τα δάχτυλα είναι περίπου ίσα σε μέγεθος. Εσείς λοιπόν τι πόδι έχετε; επειδίς ο τζόνις είναι ένας φάκιν άματσουρ, πάρτε και μία γραφι(στι)κή απεικόνιση,
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 εμένα είναι αιγυπτιακό... Τώρα κατάλαβα γιατί και το τρίτο βγήκε αφρικάνικο! Μια από τα ίδια.. είμαι τόσο μπασταρδεμενος που έχω 3 χρώματα στα γένια μου , η πατούσα πάντως αιγυπτιακή
funbreaker Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγώ που έχω τον τύπο Roman δηλαδή δεν είμαι Έλληνας? Ε ρε τι κρίμα...
Silverage Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 επειδίς ο τζόνις είναι ένας φάκιν άματσουρ, πάρτε και μία γραφι(στι)κή απεικόνιση, Sorry αλλά γίνεται να έχει κανείς δάχτυλα σαν το 3; Εμένα πάντως το 2ο ποδοδάχτυλο είναι λιιιγο πιο μικρό απο το μεγάλο. Σε ποιό υποτίθεται οτι ανήκω;
Razor_7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Sorry αλλά γίνεται να έχει κανείς δάχτυλα σαν το 3; πολύ σπάνιο μου φαίνεται κι εμένα...
Silverage Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 το πόδιμ DSC_0006.jpg τι είδος είν αυτό ? α? Αιγυπτιακό. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 μήπως θέλετε να μιλήσουμε και για το 3ό πόδι; εμένα είναι το 3 πάντως Ελληνικότατο ντόπιο
tsakonas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ανοιξτε και ενα θεμα για τα ηδη πουλιου θα εχει ενδιαφερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα