Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Τωρα που ειμαι χαλαρος για καποιο διαστημα, ευκαιρια να "μαστορεψω" και λιγο. Να κουνηθουνε τα χερια μου, αλλα οχι μονο πανω στο πληκτρολογιο βρε αδερφε. Ξεθαψα το ποδηλατο μου και ειπα να το φτιαξω να κανω κ καμια βολτα. 

Ερωτηση : πως φτιαχνουμε τις ταχυτητες ρε παιδια?
Ερωτηση 2 : δε νιωθεις χαζοβλαμμενόστοκος οταν ξερεις OpenLayers αλλα σε νικανε 3 συρματακια κ 2 γραναζια? Θεικο? 

Παιζει κανα τουτοριαλ/εικονες/βιντεο με το πως αλλαζουμε συρματακια και πως φτιαχνουμε το εξης προβλημα : μεσαιο γραναζι μπροστα, και αλλαζω τις ταχυτητες πισω. Βαζω 4η , αυτο μενει ακομα στη 3η ομως. 

Οι ταχυτητες ειναι Shimano 3 δισκος, 6 κασετα (σωστα τα θυμαμαι?) και αυτο πρεπει να ειναι το μοντελο SIS

Και το ποδηλατο μου ειναι 

apollo-sweetie-12-girls-bike.jpg

LOOOOOOOOOOOOL

Ελα, σοβαρα, για πειτε

Δημοσ.

λοιπον κοιτα να δεις τι παιζει.το συστημα λειτουργει με την ταση του συρματοσχοινου,κ ελατηρια.αυτο σημαινει οτι το συρμα των ταχυτητων πρεπει ναχει μια σωστη ταση για να δουλευει.

εσενα τωρα με τα χρονια μαλλον κατι εσφιξε..λιγο λαδακι επιμερους θα εκανε καλο.δοκιμασε για αρχη χωρις να λυσεις τπτ να παιξεις με τον ρεγουλατορο που ειναι στο σασμαν πισω,εκει που μπαινει το καλωδιο.ειναι μαυρο πλαστικο κ γυριζει.οσο το βιδωνεις το συρμα χαλαρωνει,οσο το ξεβιδωνεις,το συρμα τεντωνει.επειδη εσενα δε σου βαζει απο 3η (ελαφρυα) σε 4η (πιο βαρυα),θελουμε λιγο χαλαρωμα.για βιδωωσε το λιγο.

μη πειραξεις καθολου τις 2 βιδουλες που εχει μιας κ αυτες ειναι ασχετες με τις ταχυτητες,αλλα ειναι για τα ορια πανω κ κατω του σασμαν.

βιντεο με ενα σερτς θα βρεις πολλα.

καλες βολτες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...