Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό το wireless adapter TP link TL - WN8200ND εγκατεστημένο σε pc φίλου εδώ και κανα χρόνο και όλα ήταν καλα.

Τελευταία του έκανε το pc κάποια freezes restarts κτλπ για να μη το ψάχνω πολύ του έκανα ένα format το σύνδεσα με ethernet στο ιντερνετ απτο σπίτι μου και όλα καλά.

Το πέρνει στο σπίτι του και πάλι επανεκκινησεις και freezarismata πήγα απο κεί και διαπίστωσα οτι με συνδεμένο το κεραιάκι αυτό δε μπορεί να κάνει το pc ούτε restart....

Έχω τρελαθεί... πήγε και το αντικατέστησε του δώσανε καινούργιο το έβαλα στο δικό μου pc και όλα καλα

στο δικό του τα ίδια.

Του ξαναέκανα φορμάτ και πρίν κάνω οτιδήποτε εγκατέστησα την κεραία σε καθαρό pc  και πάλι τα ίδια...

Εννοείται δοκίμασα σε όλα τα USB (παρεπιπτόντως όλες οι άλλες συσκευές USB λειτουργούν κανονικά) εννοείται έκανα format εννοείται έκανα reinstall  τα  drivers και τέλος το κεραιάκι παίζει σίγουρα σωστά 100% επίσης το pc συνδέεται κανονικότατα με ethernet  στο νετ χωρίς πρόβλημα.

Το σύστημα του έχει μια foxcon μητρική usb2 σε win7 32bit...

Πραγματικά είμαι απελπισμένος θα σκάσω αν δε καταλάβω τι γίνεται ... αυτό που με προβληματίζει βασικά είναι ότι τόσο καιρό δεν είχε κανένα θέμα...

Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το reply .

Νομίζω οτι το ενδεχόμενο αυτό που λες το απέκλεισα όταν σε καθαρό υπολογιστή μετά από format  εγκατέστησα το κεραιάκι πρώτα

χωρίς να έχει κανένα driver  αλλά και εννοείται χωρίς καμμία συσκευή συνδεδεμένη πάνω του μόνο τον σκληρό , keyboard ,mouse.

Δημοσ.

Μήπως έχετε αλλάξει κάτι από hardware σε σχέση με παλιότερα, που λες ότι δούλευε απροβλημάτιστα? Είχα κι εγώ Foxconn (Chipset P43) και είχε κάποιες "ιδιοτροπίες" (για παράδειγμα δεν έβλεπε δίσκους μεγαλύτερους από 500GB), που λύθηκαν με  Bios Update.

Επίσης έχεις εξακριβώσει ότι το πρόβλημα δημιουργείται από την κεραία και όχι από άλλο υποσύστημα? Αν χρησιμοποιείς USB προέκταση δοκίμασε χωρίς αυτήν. Δοκίμασε να κάνεις clear cmos στο Bios.Τέλος δούλεψέ το και λίγο χωρίς την κεραία να δεις πως συμπεριφέρεται.

Δημοσ.

Το θέμα το προκαλεί 100% η κεραία εφ ' όσων όταν είναι πάνω στο σύστημα δε μπορεί ουτε να bootarei.(μένει στο windows is starting μέχρι να το κάνω unplug και να ξεκινήσει κανονικά)

Στο hardware δεν έκανε καμμία επέμβαση μόνο softwarika αν έχει γίνει λαλακία...

Clear cmos έκανα ήδη με το jumberaki που έχει πάνω και έβγαλα και τη μπαταρία...δεν είχε αποτέλεσμα.

Αυτό που λές για την προέκταση USB  με προβλημάτισε και μένα όμως δε γίνεται να συνδεθεί χωρίς μικροusb καλώδιο(εννοείται το δοκίμασα και με άλλο καλώδιο)

Update  δεν έχω κάνει σε bios  σε κανένα pc  στη ζωή μου  ίσως ήρθε η  ώρα...

Ευχαριστώ και πάλι για τα suggestions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...