RoS23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ και συγνώμη που ποσταρω για κάτι τέτοιο θέμα εδώ αλλά δεν εβρισκα που αλλου. Εδώ και περιπου μια ωρα όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος αρκετά δυνατός ηχος στο περιβαλλον ακούγεται κάτι σαν βούισμα στα αυτιά μου και δεν μπορω να κοιμηθώ καθόλου. Τις προηγούμενες τρεις μέρες είχε πυρετο με πονόλαιμο,πονοκέφαλο αν βοηθά αυτό. Τι θα μπορούσε να είναι? Τι μπορω να κάνω για να κοιμηθώ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δεν ειναι τιποτα, αλλα γραψε καμια κληρονομια σε συγγενεις ετσι να υπαρχει και στειλε και κανα μηνυμα στη γκομενα οτι την αγαπησεςας οσο καμια αλλη. 1
giorgos147 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ακούω από γεννησιμιού μου ένα γαμημένο ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖ στο κεφάλι. Έψαξα και είδα ότι λέγεται Tinnitus και ότι, μάντεψε, θεραπεία δεν υπάρχει. Οπότε, ηρέμησε. Τι να πούμε και μεις. 3
RoS23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Και το συνηθισες εσύ? Δεν σε ενοχλεί?(τουλάχιστον όχι πολύ..?)
giorgos147 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Και το συνηθισες εσύ? Δεν σε ενοχλεί?(τουλάχιστον όχι πολύ..?) Μου έχει γίνει συνήθεια. Πλέον μόνο αν το σκεφτώ το προσέχω. Κάτι τέτοιο ακούω πάνω-κάτω: http://youtu.be/2mV-Z54fiBo?t=4m7s 1
RoS23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κάτι περιπου τέτοιο ναι αλλά όχι σε τόσο ψιλό τόνο.
giorgos147 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κάτι περιπου τέτοιο ναι αλλά όχι σε τόσο ψιλό τόνο. Ε, κάτι με την αρρώστια θα παίζει. Πάντως καλού-κακού πήγαινε σε κάνα γιατρό γιατί η μαλακία που σου ανέφερα παραπάνω εμφανίζεται ξαφνικά. Π.χ. ακόμη και από δυνατη μουσική.
RoS23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ε, κάτι με την αρρώστια θα παίζει. Πάντως καλού-κακού πήγαινε σε κάνα γιατρό γιατί η μαλακία που σου ανέφερα παραπάνω εμφανίζεται ξαφνικά. Π.χ. ακόμη και από δυνατη μουσική. Μπορεί ο δυνατός ήχος με τα ακουστικά να έκανε την πατάτα?(πήρα και ενα αντιβιοτικο για πονόλαιμο πριν,ίσως να παίζει κάτι με παρενέργειες) Θα πάω σε γιατρό αύριο,για να δούμε. Edit:είναι γαλήνιο βουητό πάντως :ρ
linuslost Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μπορεί ο δυνατός ήχος με τα ακουστικά να έκανε την πατάτα?(πήρα και ενα αντιβιοτικο για πονόλαιμο πριν,ίσως να παίζει κάτι με παρενέργειες) Θα πάω σε γιατρό αύριο,για να δούμε. Edit:είναι γαλήνιο βουητό πάντως :ρ Επαθες μεγαλο κακο φιλε μου... Απο οτι ρωτησα εναν φιλο μου μεγαλογιατρο ειναι πολυ επικινδυνο αυτο! Μου προτεινε μια θεραπεια αλλα δεν μπορω να την γραψω ετσι και να την δουνε ολοι... Του την ειπα καποιοι σοφοι στα βαθη της Ασιας! Αμα θες πες μου να στη δωσω!
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Έχετε περάσει το DOA 7ημερών,πέρασε και ο καιρός της εγγύησης!Τώρα μόνο αν βρείτε μόνοι σας τα ανταλακτικά 1
gatokoritso Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Νομίζω έχεις ή ωτίτιδα ή αμυγδαλές ή πανούκλα.χμμμ παίζει να είναι το τρίτο.
RoS23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι το πρωι μου πέρασε λολ EDIT:Nope.. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2014 από RoS23
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ακούω από γεννησιμιού μου ένα γαμημένο ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖ στο κεφάλι. Έψαξα και είδα ότι λέγεται Tinnitus και ότι, μάντεψε, θεραπεία δεν υπάρχει. coil whine είναι.. το κεφάλι έχει εγγύηση ? ακριβώς έτσι είμαι και εγώ.. τώρα έμαθα και πως λέγετε!! έχει να κάνει και με το αν νιώθεις ηλεκτρικές συσκευές? περαστικά τς! 1
zynif Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κι ο Μπετόβεν είχει εμβοές και στο τέλος κουφάθηκε.
RoS23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 coil whine είναι.. το κεφάλι έχει εγγύηση ? ακριβώς έτσι είμαι και εγώ.. τώρα έμαθα και πως λέγετε!! έχει να κάνει και με το αν νιώθεις ηλεκτρικές συσκευές? περαστικά τς! Πρεπει να κάνω RMA? :/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα