Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

coil whine είναι.. το κεφάλι έχει εγγύηση ?  

ακριβώς έτσι είμαι και εγώ.. τώρα έμαθα και πως λέγετε!! έχει να κάνει και με το αν νιώθεις ηλεκτρικές συσκευές?

περαστικά τς!

Κοίταξε, εγώ δε τρολάρω αν εσύ τρολάρεις.   :(

Κι ο Μπετόβεν είχει εμβοές και στο τέλος κουφάθηκε.

Αχα. Καλημέρα!!  :-D

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ και συγνώμη που ποσταρω για κάτι τέτοιο θέμα εδώ αλλά δεν εβρισκα που αλλου.

Εδώ και περιπου μια ωρα όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος αρκετά δυνατός ηχος στο περιβαλλον ακούγεται κάτι σαν βούισμα στα αυτιά μου και δεν μπορω να κοιμηθώ καθόλου. Τις προηγούμενες τρεις μέρες είχε πυρετο με πονόλαιμο,πονοκέφαλο αν βοηθά αυτό.

Τι θα μπορούσε να είναι? Τι μπορω να κάνω για να κοιμηθώ? :P

Μπορεί να έχεις βύσματα στο αυτί, υπέρταση, αναιμία, ή tinnitus.

Γιατί δεν πας σε γιατρό;

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Κάθε φορά που πλησιάζω την κατσαρόλα ακούω διάφορους ήχους στο κεφάλι μου.

ontopic: Πήγες σε κάποιον Ο.ΡΥ.ΛΑ; Μπορεί να σ δώσει σταγόνες ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Ακούω από γεννησιμιού μου ένα γαμημένο ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖ στο κεφάλι. Έψαξα και είδα ότι λέγεται Tinnitus και ότι, μάντεψε, θεραπεία δεν υπάρχει.

Οπότε, ηρέμησε. Τι να πούμε και μεις.  :-D

Ελα ρε μου ελυσες και μενα μια σοβαρη απορια που ειχα τοσο καιρο.

Πες μου και εσενα μικρο σου ελεγαν οτι θα ακουσεις κατι σημαντικο και σε ρωταγαν αν ειναι απο το δεξι αυτι ή το αριστερο :P

Δημοσ.

μπορεί να προκληθεί απο φαρμακευτική αγωγή ειδικά αν πήρες αντιβίωση. ανέφερε το στον γιατρό σου.

Δημοσ.

Κοίταξε, εγώ δε τρολάρω αν εσύ τρολάρεις.   :(

όχι φίλε, πραγματικά το νοιώθω και εγώ απο μικρός σε φάση που δεν το έδινα σημασία γιατί νόμιζα οτι ήταν φυσιολογικό..

οσο για τα περι coil whine απλά μου ήρθε στο μυαλό και δεν κρατήθηκα και το έγραψα... απο deer τί περιμένεις..  :P  :P  :P  :P  :P  ( πάλι δεν κρατήθηκα )    :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ και συγνώμη που ποσταρω για κάτι τέτοιο θέμα εδώ αλλά δεν εβρισκα που αλλου.

Εδώ και περιπου μια ωρα όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος αρκετά δυνατός ηχος στο περιβαλλον ακούγεται κάτι σαν βούισμα στα αυτιά μου και δεν μπορω να κοιμηθώ καθόλου. Τις προηγούμενες τρεις μέρες είχε πυρετο με πονόλαιμο,πονοκέφαλο αν βοηθά αυτό.

Τι θα μπορούσε να είναι? Τι μπορω να κάνω για να κοιμηθώ? :P

Αν είχες και «μπούκωμα» στη μύτη είναι λογικό λόγω πίεσης στο όλο σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...