Jimie Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής σύστημα : CPU : AMD Phenom II x4 960T ( ξεκλειδώνει σε x6 ) RAM : Kingston HyperX 1600MHz Grey Edition ( 2 x 4GB ) PSU : LEPA N500 500Watt GPU : Gigabyte 7770 OC 1GB rev 2.0 MOBO : Gigabyte 990XA-UD3 rev 1.1 Πρίν λίγο καιρό φρίκαρε η mobo μου και δεν δουλεύει το Dual-Channel και αποφάσισα ( μετά απο άπειρες προσπάθεις να δουλέψει ) να αναβαθμιστώ σε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερης αντοχής ! Budget δεν υπάρχει ιδιαίτερο μιας και θέλω να κρατήσει και για μελλοντικό upgrade της CPU σε FX ! Σκεφτόμουν είτε ASUS Sabertooth 990FX 2.0 είτε ASUS Crosshair V Formula Z Αν δεν υπάρχει τρομερή διαφορά θα προτιμούσα την Sabertooth ( 60 € λιγότερα ). Θέλω γενικά καλή κατασκευή, αντοχή στο χρόνο, να έχει πολλές εισόδους για ανεμιστήρες, καλό OC behavior και να είναι έτοιμη για νεότερους FX CPU ! Ακούω γνώμες, ευχαριστώ !
tasos555 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 φίλε η μητρική σού είναι μία χαρά εγώ λέω να πάρεις μια κάρτα γραφικών η έναν επεξεργαστή.Η giga είναι top στo o/c.και τον FX 8320 το τρέχει μία χαρά
Jimie Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι ρε σύ αλλά δεν είδες γιατί θέλω να αλλάξω πραγματικά !! Πρίν λίγο καιρό φρίκαρε η mobo μου και δεν δουλεύει το Dual-Channel και αποφάσισα ( μετά απο άπειρες προσπάθεις να δουλέψει ) να αναβαθμιστώ σε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερης αντοχής ! Επίσης, χάλια σε OC μου πετάει τα ρεύματα όπου της καπνίσει ! ( Ναι σε manual τα έχω βάλει μόνος μου τα Volt ) Τα βάζω στο 1.375 στο BIOS και με πετάει στα 1.404 στα Windows !!! Επεξ/σία 6 Απριλίου 2014 από Jimie
Thanos1972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ενταξει,μικρο το κακο αυτο με το ρευμα.μεσα στα ορια εισαι ετσι και αλλιως.το θεμα με τις μνημες να λυσεις. αλλιως,κινησου σε sabertooth.
Jimie Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 thanos δεν λύνεται με τίποτα ! Είχα ποστάρει και θέμα πρίν 2 μήνες που ξεκίνησα προσπάθειες ! Milennium ναι ρε σύ γιατί είναι για games και σε λίγο καιρό video rendering το PC και χάνω τρελή απόδοση με την έλλειψη Dual-Channel... Sabertooth σκεφτόμουν κι εγώ, το μόνο που με τρομάζει είναι το κόκινο λαμπάκι που βγάζει σε μερικούς με το που την πάρουν !
Thanos1972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ποιο ειναι το κοκκινο λαμπακι?γιατι εχει αρκετα κοκκινα λαμπακια.
Jimie Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αυτό για τη CPU...το διάβασα σε αρκετά reviews !
rowain Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Επίσης, χάλια σε OC μου πετάει τα ρεύματα όπου της καπνίσει ! ( Ναι σε manual τα έχω βάλει μόνος μου τα Volt ) Τα βάζω στο 1.375 στο BIOS και με πετάει στα 1.404 στα Windows !!! Αυτό λύνεται με ένα BIOS update, με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει φυσικά σωστές ρυθμίσεις στα settings..
Jimie Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Έχω το τελευταίο stable BIOS κια εκτός αυτού, τί ρυθμίσεις εννοείς ; C1E στο OFF είναι όπως και οτιδήποτε άλλο Power Saving εκτός απο CnQ που δεν μου έκανε καμία διαφορά στα Volt ( τεσταρισμένο ) !
rowain Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ok τότε. Παράξενο μου φαίνεται πάντως, γιατί και εγώ την ίδια μητρική έχω με το F13 ΒΙΟS και όλα είναι οκ...να φανταστείς έχω όλα τα power saving στο auto και LLC απείραχτο και είναι οκ..αλλά αφού έχεις και το θέμα με το dual channel πας για άλλη..
Millennium Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αν δε βρεις άκρη να κινηθείς για Sabertooth 990FX R2.0 που πες.
Jimie Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Η Sabertooth σε OC φτάνει καθόλου την Crosshair V ; Γιατί αυτός είναι ο main σκοπός μου !
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ^ναι.οπου φτανει η μια φτανει και η αλλη. Edit:ωπα ωπα ωπα ωπα σαγαπω και ας μην σου το πα.... sabertooth rev 2.0 δεν εχει να ξεκλειδωνει πυρηνες. θα δυσκολευτεις αρκετα να βρεις μητρικη πλεον που να ξεκλειδωνει πυρηνες.
Jimie Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Είσαι σίγουρος ; Καλά ποσός με ενδιαφέρει αφού κι αυτή που έχω τη δουλειά της την κάνει άψογα Αργότερα θα πάω για CPU ! Έτσι κι αλλιώς δεν έχω δεί ακόμα ανάγκη για πάνω απο 4 πυρήνες στο σύστημά μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα