Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε σύ αλλά δεν είδες γιατί θέλω να αλλάξω πραγματικά !!

Επίσης, χάλια σε OC μου πετάει τα ρεύματα όπου της καπνίσει ! ( Ναι σε manual τα έχω βάλει μόνος μου τα Volt )

Τα βάζω στο 1.375 στο BIOS και με πετάει στα 1.404 στα Windows !!!

Και εγω εχω το ιδιο ακριβως θεμα με τον 6300 fx  .Και τι εγινε, τρεξε στα 1.404 η κατεβασε στο bios στα 1.350 για να σου τρεξει στα 1.380.  

Και τι τρελη αποδοση χανεις απο το το dual channel memory, πλακα κανεις τωρα ετσι ? Κανα 3% στα benchmarks δηλαδη 0% σε real life. Αντε κανενα game να τρεχει 2 frames πανω . Για τα 150 ευρω που θα δωσεις θα ειναι η χειροτερη αναβαθμιση που εχει γινει ποτε. Με τους 2 πυρηνες που θα χασεις θα χασεις πολυ περισσοτερα.

Αλλα φυσικα δικια σου αποφαση, αμα θελεις να δωσεις 150 ευρω και να κανεις downgrade με γεια σου με χαρα σου. Αλλα αυξηση αποδοσης με dual channel μην περιμενεις.

Θα εχεις την τιμητικη βεβαια οτι θα εισαι ο μονος στο φορουμ που θα εχεις δωσει λεφτα για να κανεις downgrade. Οποτε μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο σε υποβαθμιση, 

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 3
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε'συ λες ότι θα ασχοληθείς με video rendering και δεν σε ενδιαφέρουν οι 2 πυρήνες?? Επειδή εγώ ασχολούμαι με ήχο,να σου πω απλά ότι στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ(pro tools 10),σε ένα project που δουλεύω τώρα,η χρήση cpu έπεσε από το 43% στο 32% μόνο και μόνο από το ξεκλείδωμα της cpu,από 4x σε 6x (χωρίς oc),δηλαδή 20-25% καλύτερη απόδοση!!!

Τώρα για το dual channel,είναι ένα θέμα...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα! Βέβαια άμα τα έχεις,αλλάζει το πράγμα!   :P

Δημοσ.

Ρε'συ λες ότι θα ασχοληθείς με video rendering και δεν σε ενδιαφέρουν οι 2 πυρήνες?? Επειδή εγώ ασχολούμαι με ήχο,να σου πω απλά ότι στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ(pro tools 10),σε ένα project που δουλεύω τώρα,η χρήση cpu έπεσε από το 43% στο 32% μόνο και μόνο από το ξεκλείδωμα της cpu,από 4x σε 6x (χωρίς oc),δηλαδή 20-25% καλύτερη απόδοση!!!

Τώρα για το dual channel,είναι ένα θέμα...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα! Βέβαια άμα τα έχεις,αλλάζει το θέμα!   :P

Αμα τα εχει να παει σε 8320 η σε intel . Οχι σε 1 .2% αυξηση... 

Δημοσ.

Εντάξει,για την μητρική αναβάθμιση είναι!! Για το pc γενικότερα όχι εκτός και αν πάρει και έναν 8320/8350,όπως λες και εσύ! Αλλά αν μείνει με τον 960Τ,είναι downgrade.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ; Καλά ποσός με ενδιαφέρει αφού κι αυτή που έχω τη δουλειά της την κάνει άψογα :D Αργότερα θα πάω για CPU ! Έτσι κι αλλιώς δεν έχω δεί ακόμα ανάγκη για πάνω απο 4 πυρήνες στο σύστημά μου...

ναι σιγουρος ειμαι.γιαυτο τον λογο πηρα εγω την sabertooth rev 1.γιατι ηθελα να ξεκλειδωνει πυρηνες.

Δημοσ.

Ε ωραία άρα πάω για Crosshair V καλύτερα ; Επίσης, έτσι κι αλλιώς η επόμενη αναβάθμιση θα είναι ο FX 8350 άρα δεν παίζει τρελό ρόλο η CPU πιστεύω !

Δημοσ.

Jimie εγώ νόμιζα οτι θα συνδύαζες την αλλαγή μητρικής με νέο επεξεργαστή αν όχι τώρα σχετικά σύντομα..Από οτι κατάλαβα θες να παίξεις και με oc πολύ.Αν δηλαδή σκέφτεσαι FX,ποιότητα μητρικής-OC,video επεξεργασία, σωστά σκέφτεσαι.Το να αλλάξεις για το dual channel...όχι.

Δημοσ.

Όχι ρε άτομο xD Πάμε καλά ; Θα έδινα 150€ μόνο για το Dual-Channel ??? Απλά σκέφτομαι οτι η Sabertooth έχει και το + οτι στηρίζει τους 9-series FX και αν πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές τους συμφέρει να δώσω ~200€ για έναν 9-series αντί του 8350 που είναι στα 190 τώρα !

Δημοσ.

1 εχει ληξει η εγγυηση της? 3 χρονια..?

2 μπορεις να πας και στην 990FXA-UD3 που υποστηριζει και αυτη την σειρα FX9***

Δημοσ.

Ρε μου την δίνει αυτή η mobo ! Αλλά τώρα σκέφτομαι και την 990FXA-UD3 αλλά μόνο την rev 4.0 που έχει και ωραία ψύξη !!!

Δημοσ.

jimie,εαν θελεις θα σου το ξαναπω.

κατσε οπως εισαι καλυτερα.την εκανα πριν μερικους μηνες την αλλαγη που σκεφτεσαι.βεβαια ηταν και αλλοι λογοι που την εκανα.

αποτελεσμα?μια χαρα ημουν και με τον εξαπυρηνο.

ανεβασε το cpu_nb σου απο 2000 που ειναι στοκ με 1.175 ρευμα οσο πιο ψηλα παει.

2800 λογικα τα εχεις με 1.32 ρευμα εκει.

δινει πολυ καλο boost,μην σου πω και πιο καλο απο τα hertz του επεξεργαστη.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει θέμα κόστους θα χεις μεγάλο όφελος με τον FX που θα το δεις στη πράξη και σε βαριές χρήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις.

Δημοσ.

Thanos μην το ψάχνεις η αλλαγή θα γίνει οπωσδήποτε, το θέμα τώρα είναι σε τί θα πάω ;

H Sabertooth έχει μεν την αντοχή και 1-2 άλλα ωραία features αλλά η 990FXA-UD3 έχει το όνομα GIGABYTE !!

Και μετά είναι και η Crosshair που είναι RoG μητρική ( άρα άλλο επίπεδο ) !!!

ΑΚΥΡΟ : Ποιό είναι το normal voltage για το NB ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...