Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας την επιλογή μεταξύ δύο ποντικιών.

Δεν είμαι gamer αλλά θέλω ένα ποντικάκι σχετικά καλό να έχει καλή ποιότητα και κάποια προγραμματιζόμενα πλήκτρα και να μην έχει υπερβολική τιμή.

Το προηγούμενο που είχα ήταν το logitech m705 το οποίο είχα πάρει προσφορά 24 ευρώ και χάλασε εξαιτίας μου συγκεκριμένα έτρωγε μπουνιές όταν έχανα στο zynga poker lol

Κατέληξα σε δυο ποντίκια αυτή την φορά ενσύρματα σε αντίθεση με το προηγούμενο που είχα.

Το ένα είναι το sharkoon drakonia στα 29,90 ευρώ και το δεύτερο το logitech g300 στα 33,90 ευρώ.

Αν μπορούσα να προσδιορίσω κάποια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει αυτό που θα πάρω είναι να λειτουργεί πάνω στην άσπρη επιφάνεια του γραφείου και το δεύτερο να ο τροχός να έχει αυτό το δεξιό αριστερό κλικ που μεταφέρει την ιστοσελίδα δεξιά αριστερά όταν έχει μεγαλύτερο μέγεθος από την οθόνη.

Αλλά κυρίως με ενδιαφέρει η λειτουργία πάνω σε άσπρη επιφάνεια.

Ας πούνε οι κάτοχοι τις εντυπώσεις τους από τα παραπάνω ποντίκια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά ένα θα πω και όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Η επιλογή είναι Logitech αν όχι για τίποτα άλλο για την υποστήριξη μετά την αγορά και την αντικατάσταση κάποιου προιόντος όταν είναι εντός εγγύησης και πάθει πρόβλημα.

Ούτε να μπλέκεις με το κατάστημα που το αγόρασες και να σε ταλαιπωρούν ούτε τίποτα.

Για αυτό όταν αγοράζω κάτι μετράω μέσα στα κριτήρια και την υποστήριξη της εταιρίας αν κάτι πάει στραβά για να μην τραβιέμαι.

Δημοσ.

Πραγματικα η logitech εχει τρομερη υποστηριξη και εγω προσπαθω ολα μου τα περιφερειακα να τα παρω απο την logitech. Α g300 απο μενα, το λατρευω... Θελει λιγο συνηθεια στην αρχη για να μην πατας τα κουμπακια που ειναι κοντα στα κλικ αλλα μετα ειναι φοβερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...