Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας!

Επειτα απο μια αγγελία μου για εργασία στην χ.ε δεχομαι συνέχεια φάρσες. Εκτός απο τις κλησεις με αποκρυψη στις οποίες έκανα φραγή δεχομαι και σμς. Ειναι απο 2-3 διαφορετικούς αριθμούς , που υποτίθεται είναι διαφορετικοι ανθρωποι αλλα υποψιάζομαι ειναι ο ιδιος λόγω των ορθογραφικών λαθών που κάνει. Μια λύση φυσικα ειναι να αλλάξω αριθμό αλλα τον έχω αρκετά χρόνια και δε θέλω. Μπορω να κάνω κατι άλλο ? εχει πάθει κανεις κατι παρομοιο και πως το αντιμετωπισε ?

επισης ακουσα για κατι εφαρμογές που μπλοκάρουν σμσ - sms blocker- ( κάτι τετοιο ας πούμε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekaisar.android.eb) , ,Δεν ξερω ομως κατα πόσο λεει αυτό. Εχεί κανεις καμιά ιδεα απο αυτά? {Επίσης , δεν μπορώ και να την κατεβάσω δίοτι μου λεει προβλημα ανάκτησης πληροφοριών απο το διακοσμιστή ( RPC: S... κλπ ) }.ειμαι παντελως ασχετη  :-D

Γενικά επειδη έχω αρχισει και τρομάζω λίγο , τι αλλο λετε μπορω να κανω;

Τα SMS πάντως δεν ήταν κακοβουλα να απειλούν η να βρίζουν δλδ. απλα ήταν πολυ ενοχλητικά. πολυυυ ενοχλητικά ! :mad:

Δημοσ.

άμα είχες σε αγγελία το όνομά σου (Δήμητρα) μπορώ να φανταστώ το πόσο ενοχλητικά θα είναι τα μηνύματα!  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

άμα είχες σε αγγελία το όνομά σου (Δήμητρα) μπορώ να φανταστώ το πόσο ενοχλητικά θα είναι τα μηνύματα!  :devil:

δεν είχα όνομα! Ηταν μια σοβαρή αγγελία για εργασία!:) απλα ο ένας μου λεει να παμε για καφε , καλη εβδομαδα , καληνυχτα. ( χωρις κατι προστυχο )

ο αλλος ειναι πότε σκιτσογραφος και ποτε ζωγραφος και θέλει ποζαρισμα. δεν είναι κάτι τραγικά κακόβουλο. απλα εγω φοβηθηκα λιγο

Τ

αγνόησε τους τελείως.. λογικά θα βρεθούν. αν σε απειλήσουν βάλε κανένα φίλο δικηγόρο να τους τρομάξει λίγο.    

δεν κάνω παρέα με δικηγορους :) Βέβαια μπορει να προσποιηθει τον δικηρο , αλλα να του πει τι ? 

Δημοσ.

μου 'χε συμβεί κάτι παρόμοιο,είχα βάλει το κινητό μου σε αγγελία και με έπερνε ένας βλάκας (αλλά γενικά γουστάρω τις φάρσες, ίσως γιατί κάνω κι εγώ σε γνωστούς). Τρόλλαρα κάργα και τον δούλευα.Ε, μετά την τρίτη φορά δε με ξαναπήρε :-(

[κάνε το ίδιο,π.χ. πες του 2 η ώρα στο Mall πάμε για καφέ. Και μην πας ποτέ. Άμα σε πάρε πίσω πες του "εκεί ήμουν,που ήσουνα? Σε περίμενα τόση ώρα." και κλείσε άλλο ραντεβού πιο μακρία και πάλι μην πας. Την ώρα του ραντεβού στειλ' του "που είσαι πάλι δεν ήρθες? Άντε και γ@μίσου μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο" B) ]

• Like 3
Δημοσ.

δεν είχα όνομα! Ηταν μια σοβαρή αγγελία για εργασία! :) απλα ο ένας μου λεει να παμε για καφε , καλη εβδομαδα , καληνυχτα. ( χωρις κατι προστυχο )

ο αλλος ειναι πότε σκιτσογραφος και ποτε ζωγραφος και θέλει ποζαρισμα. δεν είναι κάτι τραγικά κακόβουλο. απλα εγω φοβηθηκα λιγο

Τ

δεν κάνω παρέα με δικηγορους :) Βέβαια μπορει να προσποιηθει τον δικηρο , αλλα να του πει τι ? 

τι αγγελια ειχες βαλει,για γυμνο μοντελο?!Αν ναι θα επρεπε να το περιμενεις!

Δημοσ.

τι αγγελια ειχες βαλει,για γυμνο μοντελο?!Αν ναι θα επρεπε να το περιμενει

εεε ουτε καν! για ιδιαιτερα μαθηματα σε παιδια και για μπειμπι σιτερ!!

• Like 1
Δημοσ.

εεε ουτε καν! για ιδιαιτερα μαθηματα σε παιδια και για μπειμπι σιτερ!!

αν εχεις smartphone υπαρχουν πολλες δωρεαν εφαρμογες που το κανουν (φραγη),αν δεν εχεις ιδεα μπορεις να πας σε ενα καταστημα κινητων να σε βοηθησουν.Βεβαια μπορεις να την κανεις και απο την εταιρια κινητης νομιζω την φραγη και αν πας σε καταστημα να ρωτησεις λογικα αυτο θα σου προτεινουν.Αλλιως περιμενεις να βαρεθει αυτος που σου στελνει,δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να συνεχισει μετα απο 2-3 μερες αν δεν του απαντας

Δημοσ.

μου 'χε συμβεί κάτι παρόμοιο,είχα βάλει το κινητό μου σε αγγελία και με έπερνε ένας βλάκας (αλλά γενικά γουστάρω τις φάρσες, ίσως γιατί κάνω κι εγώ σε γνωστούς). Τρόλλαρα κάργα και τον δούλευα.Ε, μετά την τρίτη φορά δε με ξαναπήρε :-(

[κάνε το ίδιο,π.χ. πες του 2 η ώρα στο Mall πάμε για καφέ. Και μην πας ποτέ. Άμα σε πάρε πίσω πες του "εκεί ήμουν,που ήσουνα? Σε περίμενα τόση ώρα." και κλείσε άλλο ραντεβού πιο μακρία και πάλι μην πας. Την ώρα του ραντεβού στειλ' του "που είσαι πάλι δεν ήρθες? Άντε και γ@μίσου μη με ξαναπάρεις 

αυτό έκανε τη ζημιά... ;pp

XAXXAXAXAXAXA μάλλον !! 

τηλέφωνο" B) ]

αν εχεις smartphone υπαρχουν πολλες δωρεαν εφαρμογες που το κανουν (φραγη),αν δεν εχεις ιδεα μπορεις να πας σε ενα καταστημα κινητων να σε βοηθησουν.Βεβαια μπορεις να την κανεις και απο την εταιρια κινητης νομιζω την φραγη και αν πας σε καταστημα να ρωτησεις λογικα αυτο θα σου προτεινουν.Αλλιως περιμενεις να βαρεθει αυτος που σου στελνει,δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να συνεχισει μετα απο 2-3 μερες αν δεν του απαντας

ναι αυτα τα κοιταξα .. δουλευουν καποια , καποια αλλα ειναι σκ**τά...β

[κάνε το ίδιο,π.χ. πες του 2 η ώρα στο Mall πάμε για καφέ. Και μην πας ποτέ. Άμα σε πάρε πίσω πες του "εκεί ήμουν,που ήσουνα? Σε περίμενα τόση ώρα." και κλείσε άλλο ραντεβού πιο μακρία και πάλι μην πας. Την ώρα του ραντεβού στειλ' του "που είσαι πάλι δεν ήρθες? Άντε και γ@μίσου μη με ξαναπάρεις 

αυτό έκανε τη ζημιά... ;pp

XAXXAXAXAXAXA μάλλον ! ο καθενας με τα φετιχ του!

έβαλα καποιες εφαρμογε που κατέβασα, πήρα και τηλ στη κοσμοτε. έκανα φραγή- μπλοκ σε αυτους τους αριθμούς... αλλα παιζει να χει πολλούς αριθμούς ( μανιακός) γτ κατα καιρους μου ερχονται απο άσχετους αριθμους ( με τα ίδια ομως ορθογραφικά λάθη)οποτε με βλέπω να αλλάζω αριθμο αν σε μια βδομάδα δε σταματήσει! Πτο πρωί που τα εκανα ολα αυτα μεχρι τώρα όλα καλα :P σας ευχαριστώ γκάιζ! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...