smoke0man2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 καλησπερα θελω να παρω ενα καλο ups και να βαλω απανω υπολογιστη (550w)εκτυπωτης ,οθονη ,ηχεια .... και ρουτερ . πειτε μου ενα καλο ups και ενα μετριο (σε λεφτα εννοω ) ΄΄) περιμενω την απαντηση σας , σας ευχαριστω πολυ φιλικα , γιωργος επισης θελω και ενα που να αλλαζει μπαταρια και να μου γραψετε πια γιατι ειμαι αχετος τελειος..... εκανε διακοπη ρευματος και δεν ανοιγε στην αρχη ο υπολογιστης και τρομοκρατηθηκα... (τωρα ολα καλα)αλλα πρεπει τωρα να παρω τα απαραιτητα μετρα.,.. θα χαρω πολυ να ακουσω τις γνωμες σας
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 "εκτυπωτης ,οθονη ,ηχεια" στο UPS για ποιον λογο
smoke0man2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ετσι ειναι το σπιτι.... δεν εχει αλλη πριζα το δωματιο (σε λειτουργια...) παιδια ,ειναι δυσκολο . δεν καταλαβα? σας παρακαλω απαντηστε μου πρεπει να το παραγγειλω αμεσα....
smoke0man2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ουτε ενας? Ελα τωρα μπορείτε καλύτερα ((
coolerman Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 80 -100 http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=46663http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200009634
smoke0man2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ΑΥΤΟ ΒΓΆΖΕΙ 390 W ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉΣ Μ ΕΙΝΑΙ 550 .σίγουρα 2ιναι σωστο .?
smoke0man2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστώ αλλα επειδή δεν είμαι και τοσο σίγουρος θα περιμένω και απο άλλους ωαποψεις..να σαι καλα
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 καλο Ups και 80-90 ευρω για μενα ειναι 2 πραγματα που δεν ταιριαζουν.το λιγοτερο που θα πηγαινα θα ηταν 900apc.επισης μερικα apc εχουν και surge only εξοδο για να μπουν εκει πραγματα που θες προστασια μεν αλλα δεν θες να παιρνουν απο την μπαταρια.
Kenny McCormick Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι ποια χαρακτηριστικά καθορίζουν ένα κάλο ups ; Αυτονομία , Ισχύς ;
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι ποια χαρακτηριστικά καθορίζουν ένα κάλο ups ; Αυτονομία , Ισχύς ; τιποτα απο τα 2.το ποση αυτονομια βγαζει εχει να κανει με το ποσες μπαταριες εχει.καποια apc παιρνουν και ξεχωριστο battery pack.επισης η ισχυς ειναι για τι πραγμα θες να το παρεις. απο εκει και περα πληρωνεις αλλα πραγματα. πχ υπαρχουν stand by Ups που απλα σου δινουν απο την μπαταρια οταν το ρευμα ξεπερασει μια συγκεκριμενη ταση. υπαρχουν Line interactive που εχουν avr και σου τριμαρουν το ρευμα (automatic voltage regulator) και υπαρχουν και online που σου δινουν συνεχεια απο την μπαταρια.σε καθε κατηγορια θα βρεις και κατασκευαστικα πιο καλα μοντελα.πχ η apc εχει Line interactive που βγαζουν approximately sinewave καμπυλη στο ρευμα οταν δινουν απο την μπαταρια και ειναι πιο φτηνα και εχει και αυτα που βγαζουν sinewave που ειναι πιο ακριβα.δηλαδη θα βρεις διαφορα μοντελα. υπαρχουν φτηνα line interactive px apc σειρα Rs και υπαρχουν τα λιγο πιο ακριβα smart sc και μετα υπαρχουν και τα smart.ολα ειναι line interactive απλα μπαινουν και αλλες παραμετροι μεσα.
Kenny McCormick Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αυτό Site: εδώ σηκώνει σύστημα με τροφοδοτικό 600w 2 κάρτες γραφικών και μια 17' οθόνη ;
smoke0man2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 καλο Ups και 80-90 ευρω για μενα ειναι 2 πραγματα που δεν ταιριαζουν.το λιγοτερο που θα πηγαινα θα ηταν 900apc.επισης μερικα apc εχουν και surge only εξοδο για να μπουν εκει πραγματα που θες προστασια μεν αλλα δεν θες να παιρνουν απο την μπαταρια. δηλαδη ενα καλο ups που μπορεις να μου προτεινεις πιο ειναι ? λεφτα μεχρι 140-150 ? για ολα ομως τα πραγματα που εχω πανω στο γραφειο μου ?(υπολογιστη (550w)εκτυπωτης ,οθονη ,ηχεια .... και ρουτερ . )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα