poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 δηλαδη ενα καλο ups που μπορεις να μου προτεινεις πιο ειναι ? λεφτα μεχρι 140-150 ? για ολα ομως τα πραγματα που εχω πανω στο γραφειο μου ?(υπολογιστη (550w)εκτυπωτης ,οθονη ,ηχεια .... και ρουτερ . ) το λιγοτερο που θα πηγαινα ειναι αυτο. http://www.skroutz.gr/s/420849/APC-BR900G-GR.html πιο μικρο βγαινει το 550 αλλα παιζει να μην σε βγαλει ακομα και αν καποια πραγματα τα βαλεις στο surge Οπως ηχεια κτλ Αυτό Site: εδώ σηκώνει σύστημα με τροφοδοτικό 600w 2 κάρτες γραφικών και μια 17' οθόνη ; το συγκεκριμενο βγαζει 480watt καθαρα.αλλο τα 800va και αλλο τα watt που βγαζει.ενα 1000αρι βγαζει κοντα στα 600 καθαρα.ενα 1500 αρι κοντα στα 1000+ και παει λεγοντας.
smoke0man2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 πολλα λεφτα...ρε παιδια ...πω πω φανταζομαι αυτους που εχουν υπολογιστει με 1000 watt.. τ θα πληρωσουν ... πουλινε δηλαδη αυτο το υπς που μου προτεινεις θα τα σηκωνει ολα μαζι ?σιγορα ετσι ?γιατι ειναι 200 ευρω αυτα΄..
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 πολλα λεφτα...ρε παιδια ...πω πω φανταζομαι αυτους που εχουν υπολογιστει με 1000 watt.. τ θα πληρωσουν ... πουλινε δηλαδη αυτο το υπς που μου προτεινεις θα τα σηκωνει ολα μαζι ?σιγορα ετσι ?γιατι ειναι 200 ευρω αυτα΄.. καθαρα βγαζει 540 watt>τo pc σου οτι εχει 600 αρι τροφοδοτικο δεν σημαινει οτι παιζει 600watt.επισης τον εκτυπωτη και τα ηχεια δεν υπαρχει λογος να τα βαλεις πανω στην μπαταρια.τα βαζεις στο surge. που να σου ελεγα για κανα 1000αρi apc smart η κανα 1500apc smart που πανε 400+ ευρω.υπαρχει και πιο μεγαλο απο 1000αρι απλα ανεβαινει το μαλλι μετα.υπαρχει το 1200 και υπαρχει και το 1500 αλλα θα πανε λιγο χαμενα και παμε παραπανω σε τιμη.
smoke0man2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 οποτε μου λες να βαλω αυτο επανω το υπολογιστη μονο ?την οθονη? ( και τα υπολοιπα που θ α τα βαλω ?
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 η οθονη και αυτη πανω στo ups και ολα τα υπολοιπα στην υποδοχη surge που εχει.
smoke0man2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 πως το συνδεω πανω στο ups και τα υπολοιπα ξεχωριστα? συνχωρεστε με αλλα δεν τα ξερω//. τωρα τα μαθαινω
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εχει διαφορετικες υποδοχες τo ups για αυτες που δινουν απο το battery backup και διαφορετικες για το surge.για τις surge το πιο ευκολο ειναι να παρεις ενα πολυπριζο το οποιο στην ακρη αντι να εχει βυσμα schuko να εχει βυσμα για ups.Πανω στο πολυπριζο βαλεις ρουτερ ηχεια κτλ και μετα το συνδεεις σε μια surge.τετοιο πολυπριζο αγοραζεις και απο καταστημα.ειχα δει στο πλαισιο με 4-5 ευρω.μπορει καποιο να παρει και το ανταπτορακι και να το φτιαξει μονος του.
smoke0man2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 σε φωτο μπορεις να μου δειξεις να καλαταβω καλα εαν βαριεσαι ,δεν υπαρχει προβλημα ... θα καταλαβω
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/trofodosia/polipriza/Equip-Surge-Protector-for-UPS-3-sockets-333280.htm
smoke0man2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 και τα υπολοιπα? πως τα βαζουμε στο απο πισω μερος του υπς?
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 με καλωδια για ups. http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=7202 η συσκευασια δινει μεσα 2 οσο θυμαμαι.
plpapadopoulos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καταρχάς τον εκτυπωτή ΒΓΑΛΤΟΝ από την παροχή που βγαίνει από το UPS. Κάθε φορά που ανάβει θα σου βαράει peak το UPS αν είναι laser και θα έχει overload. Αφήνεις μόνο οθόνη, PC και Modem/Router. Με το 150άρι κάτι θα κάνεις. Με τα 90 που έδινες πριν, θα κάνεις μαι τρύπα στο νερό, αν το PC σου έχει PSU 550W (εκτός αν πάρεις κάνα mihima takahasi bananitsu της κακιάς ώρας και τα κάψεις όλα μαζί παρέα στο πρώτο spike).
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καταρχάς τον εκτυπωτή ΒΓΑΛΤΟΝ από την παροχή που βγαίνει από το UPS. Κάθε φορά που ανάβει θα σου βαράει peak το UPS αν είναι laser και θα έχει overload. Αφήνεις μόνο οθόνη, PC και Modem/Router. Με το 150άρι κάτι θα κάνεις. Με τα 90 που έδινες πριν, θα κάνεις μαι τρύπα στο νερό, αν το PC σου έχει PSU 550W (εκτός αν πάρεις κάνα mihima takahasi bananitsu της κακιάς ώρας και τα κάψεις όλα μαζί παρέα στο πρώτο spike). για αυτο του ειπα τον εκτυπωτη στο surge>και Laser να ειναι δεν θα εχει θεμα στο surge.συν οτι και laser να μην ειναι δεν εχει νοημα να τον βαλει στο battery. πεστα για τα φτηνα ups γιατι οταν βλεπω <100 ευρω για Ups...... εχω βαρεθει να βλεπω turbo x ups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα