Ακραίος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το ποντίκι. Βασικά δοκίμασα και 2ο ποντίκι και συμβαίνει το ίδιο. Κάτι παθαίνουν οι ρυθμίσεις και κάνει ό,τι να 'ναι. Ο μόνος τρόπος για να φτιαχτεί είναι restore default options στο bios αλλά μετά από ένα restart πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι ότι δεν πείραξα κάτι για να χαλάσει. Εχθές το βράδυ πήγα για ύπνο και σήμερα που τον άνοιξα είχε αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα update drivers κτλπ αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?
Ακραίος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν παίζει ρόλο το ποντίκι δοκίμασα και άλλο πάλι τα ίδια... Microsoft comfort mouse 4500 και ένα άλλο που ούτε ξέρω πως λέγεται.
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows μηπως απλα εχουν φάει καποιο κόλλημα και επισης δοκίμασε το στις μπροστά και πισω usb
Ακραίος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δοκίμασα και windows 7 και 8 και σε όλες τις usb.... Επίσης τώρα που παίζω ακούγονται κάτι γκλινκ-γκλονκ.
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Πολυ περίεργο πρόβλημα αφου λες οτι δοκίμασες με ολα τα windows και ποντίκι και παραμένει το ιδιο , δεν ξέρω μηπως καποιο bios update βοήθαγε αν ειναι θέμα bios
pesis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εχω και εγω ενα ποντικι ασυρματο, το οποιο εχω χασει το usb. γινεται να το σωσω η παει για πεταμα?
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εχω και εγω ενα ποντικι ασυρματο, το οποιο εχω χασει το usb. γινεται να το σωσω η παει για πεταμα? Ψάξε στο ebay μηπως βρεις τον ιδιο δέκτη η καποιο συμβατό αν και δεν ειναι και πολυ standar αν θα παίξει με κατι αλλο εκτος της μάνας του 1
johnbond Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το ποντίκι. Βασικά δοκίμασα και 2ο ποντίκι και συμβαίνει το ίδιο. Κάτι παθαίνουν οι ρυθμίσεις και κάνει ό,τι να 'ναι. Ο μόνος τρόπος για να φτιαχτεί είναι restore default options στο bios αλλά μετά από ένα restart πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι ότι δεν πείραξα κάτι για να χαλάσει. Εχθές το βράδυ πήγα για ύπνο και σήμερα που τον άνοιξα είχε αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα update drivers κτλπ αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει? Τι εννοείς κάνει οτι να ναι; Το πιο πιθανό είναι να φταίει κάτι στα windows και όχι πρόβλημα στο hardware.
Ακραίος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν συμπεριφέρεται σωστά... Το αριστερό κλικ δουλεύει ως πάτημα της ροδέλας επίσης κλείνει καρτέλες αντί να πάει σε αυτές. Το κουμπί που πάει προς τα πίσω στο chrome πχ και αυτό τα ίδια. Έχω δοκιμάσει τα πάντα πφφφ. Άλλαξα μια ρύθμιση σχετικά με τις συσκευές από το bios και από 1.9 έβαλα την 1.7 και έφτιαξε... Μετά από λίγο έκανε κάτι γκλινκ-γκλινκ σαν να βγαίνει το πληκτρολόγιο-ποντίκι αλλά δεν αποσυνδεόταν. Τα έβγαλα-τα έβαλα πάλι και πάλι το ίδιο πρόβλημα πφφ... Τώρα δεν φτιάχνεται με τίποτα... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2014 από Ακραίος
Ακραίος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα το ποντίκι μου στο laptop και εκεί πρόβλημα έχει. Δοκιμάζω στο pc μου άλλο ποντίκι που αυτό δουλεύει στο laptop και υπάρχει πάλι πρόβλημα. Και τελικά δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στο ποντίκι αλλά δεν λειτουργεί σωστά το alt + tab, δεν πατιέται η έναρξη κτλπ. Αν το βγάλω και βάλω άλλο συνεχίζει το πρόβλημα. Άμα βγάλω το ποντίκι και κάνω restart όλα μια χαρά. Κανένα πρόβλημα μετά. Άρα όταν συνδέω το ''χαλασμένο ποντίκι'' μάλλον αλλάζει ρυθμίσεις στα windows και δημιουργεί προβλήματα. Πάει για πέταμα το ποντίκι η υπάρχει κάτι να δοκιμάσω? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2014 από Ακραίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα