athlios Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οπουδήποτε το βράδυ.. Πατήσια - κέντρο - βοτανικός - μοναστηράκι - οπουδήποτε στον Ηλεκτρικό ή σε δημόσια συγκοινωνία.. Σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη . Και σύντομα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.. για Θεσσαλονικη πιστευω οτι δεν ισχυει το "οπουδηποτε το βραδυ", ΑΛΛΑ...
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέχρι να βγάλει το σπρέι από την τσάντα με τα χίλια δυο μαραφέτια που έχει σε αυτήν, χέσε μέσα Πολυχρόνη Δεν παέι έτσι. Στην αρχή του λέει "έχω aids", και μετά "έχω τα προφυλακτικά στην τσάντα"... 1
thessalonikios28 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εγω αναρωτιεμαι σε τι μερη γυριζει αυτη η γυναικα για να χρειαζεται να οπλοφορει σε μονιμη βαση. μπρονξ 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν παέι έτσι. Στην αρχή του λέει "έχω aids", και μετά "έχω τα προφυλακτικά στην τσάντα"... του επίδοξου βιαστή που θα πιστεψει οτι η κοπελιά σκέφτεται την υγεία του πάνω απόλα κ θέλει να τον προφηλάξει ? 3
De@th L0rd Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ας κυκλοφορεί στα περίεργα μέρη λογικές ώρες κ να μην είναι ντυμένη προκλητικά. Να τονίσω τι εννοώ προκλητικά για να μη πλακώσουν οι φεμινίστριες κ μου τα ζαλίσουν πάλι. Ακριβά ρούχα, πανάκριβα παπούτσια, κοσμήματα. Τουλάχιστον ας κάνει ένα κόπο να τα καλύψει κάπως ή το καλύτερο να συνοδεύεται από κάποιον. Όσον αφορά τους βιαστές, φέρνω το παράδειγμα του πίθηκου. Αν του τρίβεις τις μπανάνες στη μούρη, μη περιμένεις να μην ορμήσει. Είναι νοσηρά άτομα κ ΔΕΝ σκέφτονται όπως οι υπόλοιποι. Προσέχουμε για να έχουμε. Α επίσης, το smartphone που μας φωτίζει τη μούρη και φαινόμαστε από ένα χιλιόμετρο μακριά στα σκοτεινά σοκάκια του βοτανικού ΔΕ βοηθάει. Το χειρότερο από όλα που σχεδόν ΟΛΟΙ ξεχνούν να το αναφέρουν είναι τι γίνεται στην περίπτωση που μας την πέσουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από έναν, που σχεδόν πάντα αυτό γίνεται... Εκεί ούτε taser πιάνουν ούτε σπρέυ πιπεριού. 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το χειρότερο από όλα που σχεδόν ΟΛΟΙ ξεχνούν να το αναφέρουν είναι τι γίνεται στην περίπτωση που μας την πέσουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από έναν, που σχεδόν πάντα αυτό γίνεται... Εκεί ούτε taser πιάνουν ούτε σπρέυ πιπεριού. μιλώντας γενικά και όχι μόνο για γυναίκες , εκεί σε σώζει να έχεις αλλα επειδή οι περισότεροι δεν οπλοφορούν καλό ειναι να έχεις εμπειρία στο ξύλο , μπορεί να σου σώσει τη ζωή αν είσαι ευκολος στόχος κάνεις μπαμ απο μακριά . Κάποιος φοβησμένος και χωρίς αυτοπεπήθηση το εκπέμπει σαν φάρος και συνήθως σε αυτούς κάνουν πεσίματα. Δεν τους συμφέρει ούτε ξύλο να παίξουν ούτε να αργήσουν και να πάρει κανένας τηλέφωνο τους μπάτσους. Θέλουν γρήγορα κ αθόρυβα χτυπήματαα , να αρπάξουν οτι ειναι να αρπάξουν κ να εξαφανιστούν στα στενά. αν πάλι πέσεις σε πρεζάκι κ σου επιτεθεί έχεις διάφορες επιλογές , ή φευγεις τρέχοντας η του σπας τα μούτρα. Αν και η πρώτη επιλογή ειναι η καλύτερη γιατι ειναι μουνιά κ τραβάνε και μαχαίρια. Αν το έχεις βέβαια σε hand2hand combat τον κάνεις τόπι και σπας πλάκα και μαχαίρι να έχει αλλα δεν υπάρχει λόγος να θέσεις τον εαυτό σου σε κινδυνο . το βασικό όμως ειναι να αποφευγουμε τις συμπλοκες με κάθε τρόπο. Και αυτό το λεω εγώ που μέχρι προσφάτος ήμουν έτοιμος για καυγά για λόγους της π....τσας , τώρα άρχισα να coolάρω και να ξανασκέφτομαι το όλο θέμα . Μια κακή στιγμή φτάνει για να καταστρέψεις τη ζωή σου , οπότε το καλύτερο ειναι να μην προκαλείς την τύχη σου εκτός αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Αν πάλι μιλάμε για γυναίκες που ειναι και το θέμα εκεί θα πρότεινα μαθήματα αυτοάμυνας καλύτερα ... μπορούν να της σώσουν την ζωή ακόμα και αν δεν γίνει ποτέ η "βαράω" θα μπορεί τουλάχιστον να αποτρέψει ή να καθυστερίσει κάποιο επίδοξο βιαστή. το σπρει αν και παράνομο πιστευω θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήριο υπο κατάληλες συνθήκες 1
TEOKOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Χαχα! στα πραγματικά μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες, το τελευταίο που τους μαθαίνουν είναι να παίζουν ξύλο. Πρώτα μαθαίνουν να μην τους κοιτάνε στα μάτια, να αρχίσουν να τρέχουν κάνοντας πλυθωρικές κινήσεις με τα χέρια και να φωνάζουν φωτιά-φωτιά, και άλλα πολύ ωραία. Στο τέλος βέβαια τους πασάρουν και ένα σπρέι πιπεριού σε προνομιακή τιμή. Στο δια ταύτα τώρα το σπρέι πιπεριού είναι στην τελική η πιο αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων μετά βέβαια από την πρόληψη να μην βρεθείς ποτέ αντιμέτωπος με αυτές. ΠΑΝΤΑ όμως μετά από εκπαίδευση στο πως και αν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Χαχα! στα πραγματικά μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες, το τελευταίο που τους μαθαίνουν είναι να παίζουν ξύλο. Πρώτα μαθαίνουν να μην τους κοιτάνε στα μάτια, να αρχίσουν να τρέχουν κάνοντας πλυθωρικές κινήσεις με τα χέρια και να φωνάζουν φωτιά-φωτιά, και άλλα πολύ ωραία. Στο τέλος βέβαια τους πασάρουν και ένα σπρέι πιπεριού σε προνομιακή τιμή. Στο δια ταύτα τώρα το σπρέι πιπεριού είναι στην τελική η πιο αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων μετά βέβαια από την πρόληψη να μην βρεθείς ποτέ αντιμέτωπος με αυτές. ΠΑΝΤΑ όμως μετά από εκπαίδευση στο πως και αν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις what the fuuuuuck? πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο περα το να μην τους κοιτας στα ματια. τουλαχιστον εκει που κανω μαθημα αυτοαμυνας τετοιες μαλακιες δεν εχει. 3
TEOKOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Είναι λιγάκι μπερδεμένος ο όρος αυτοάμυνα. Η πραγματική αυτοάμυνα σε συνθήκες πόλης δεν είναι sporτ. Δεν είναι αυτο βελτίωση σε νου και σώμα. Που και τι είδος είναι αυτό που κάνεις; Με το συμπάθειο βέβαια και αν θέλεις απαντάς
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δεν ειμαι στην ελλαδα οποτε και να σου πω δεν θα ξερεις. δεν μας το πασαρουν σαν σπορτ παντως και παντα μας επαναλαμβανουν οτι οσα μας δειχνουν μπορουν καλιστα να αποβουν μοιραια. βεβαια μας πλακωνουν και στα πους απς για να δυναμωσουμε λιγο. 2
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Χαχα! στα πραγματικά μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες, το τελευταίο που τους μαθαίνουν είναι να παίζουν ξύλο. Πρώτα μαθαίνουν να μην τους κοιτάνε στα μάτια, να αρχίσουν να τρέχουν κάνοντας πλυθωρικές κινήσεις με τα χέρια και να φωνάζουν φωτιά-φωτιά, και άλλα πολύ ωραία. Στο τέλος βέβαια τους πασάρουν και ένα σπρέι πιπεριού σε προνομιακή τιμή. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αλλά τέλος πάντων. Στα του θέματος. Θα συμβούλευα να μην πάρει κανένα απο τα δύο. 1ον) διότι είναι παράνομα 2ον) Μπορεί να πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Αν παρόλα αυτα θέλεις να της πάρεις κάτι, παρ της ένα σπρέι πιπεριού. Για να το χρησιμοποιήσει στη ΚΟΥΖΙΝΑ της, στις μπάμιες και τα παπουτσάκια! Ακούς εκει που θέλει να βγαίνει έξω, γυναίκα πράμα;! να το γράψω; ε, ας το γράψω. Αστειεύομαι φυσικά ως προς το τελευταίο. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 παιδια ανοιγω περιεργο θεμα το ξερω,αλλα θελω να ρωτησω αν καποιος γνωριζει αν το stun gun κανει δουλεια γτ θελω να παρω ενα για τηνκοπελα μου,παραλυει τον επιτιθεμενο?αν ναι ποσα βολτ πρπει ν ειναι γτ βλεπω πολλα εκει εξω?το σπρει πιπεριου μηπως κανει καλυτερη δουλεια? ευχαριστω εκ των προτερων αναμενω τις (εγληματικες ) απαντησεις σας. όχι φίλε... σκέψου πως ότι δώρο της πάρεις μπορεί να καταλήξει στο κεφάλι σου.. γλάστρες , μηχανές espreso, laptop μακριά.. stun gun, σπρέι φαντάζομαι οτι δυσκολεύουν την κατάσταση. αν επιμένεις πάρτης μία σύριγγα ινσουλίνης αλλά μετά μην πεις οτι δεν στα λεγα
nodas_21greek Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Είναι το πρώτο που σκέφτηκα μόλις διάβασα το θέμα και γελάω μόνος μου, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα άλλη μια μεγάλη αποκλειστικότητα του ΑΜΑΝ teleshoping https://www.youtube.com/watch?v=TE03csF8ch8
thomasG4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 To πιο σωστό είναι να μάθει Krav Maga. Κάνει ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. 1
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 To πιο σωστό είναι να μάθει Krav Maga. Κάνει ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. πνιξιμο απο μπροστα; και με τεντωμενα χερια; μας δουλευουν; κανα τιπ για πνιξιμο απο πισω που ειναι πραγματικο lock down δεν δινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα