evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ο,τι και να μαθετε απο τη στιγμη που δεν εχετε δυναμη δυσκολα τα πραγματα ενα δικιο θα στο δωσω. ευτυχως ειμαι γομαρι απο θεμα κιλων οποτε εχω αδρανεια. Δεν χρειάζεται δύναμη. Ο αιφνιδιασμός σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι σωτήριος. Αρκεί βέβαια να έχει καθαρό μυαλό εκείνη τη στιγμή και να μην πανικοβληθεί. σωστο και αυτο.
TEOKOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ο,τι και να μαθετε απο τη στιγμη που δεν εχετε δυναμη δυσκολα τα πραγματαΘα πάθεις πλάκα πως συμπεριφέρεται μια γυναίκα σε τέτοιες καταστάσεις αν δεν πανικοβληθεί. Της λείπουν άχρηστα χαρακτηριστικά όπως ηρωισμός,ευγένεια,εγωισμός κ.λ.πΣε μάθημα Krav Maga π.χ ντυμένος ο δάσκαλος σαν αστακός(επικαλαμιδες,κράνος, θώρακα κ.λ.π) έπιανε να ακινητοποιήσει διάφορους. Χαρακτηριστικά θυμάμαι προσπάθησε με ένα παληκάρι που για αμυνθεί άρχισε τα πλάγια λακτίσματα (με επαναφορά...αν ειναι δυνατόν ) τα hook και uppercut και τέλος πάντων ότι είχε δει στην τηλεόραση η είχε μάθει στο γυμναστήριο. Αναποτελεσματικά βέβαια σε περιπτώσεις που αναφέρουμε παραπάνω. Το επόμενο ήταν κορίτσι το οποίο ενστικτωδώς επικεντρώθηκε στα γεννητικά του όργανα στα αυτιά και τα μάτια του. Κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν οι περισσότερες άμα δεν ήταν κότες και είχαν τσαγανό. 2
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Θα πάθεις πλάκα πως συμπεριφέρεται μια γυναίκα σε τέτοιες καταστάσεις αν δεν πανικοβληθεί. Της λείπουν άχρηστα χαρακτηριστικά όπως ηρωισμός,ευγένεια,εγωισμός κ.λ.π Σε μάθημα Krav Maga π.χ ντυμένος ο δάσκαλος σαν αστακός(επικαλαμιδες,κράνος, θώρακα κ.λ.π) έπιανε να ακινητοποιήσει διάφορους. Χαρακτηριστικά θυμάμαι προσπάθησε με ένα παληκάρι που για αμυνθεί άρχισε τα πλάγια λακτίσματα (με επαναφορά...αν ειναι δυνατόν ) τα hook και uppercut και τέλος πάντων ότι είχε δει στην τηλεόραση η είχε μάθει στο γυμναστήριο. Αναποτελεσματικά βέβαια σε περιπτώσεις που αναφέρουμε παραπάνω. Το επόμενο ήταν κορίτσι το οποίο ενστικτωδώς επικεντρώθηκε στα γεννητικά του όργανα στα αυτιά και τα μάτια του. Κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν οι περισσότερες άμα δεν ήταν κότες και είχαν τσαγανό. η χρυση τριαδα
TEOKOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 η χρυση τριαδα Και όχι μόνο. Ανδρας... " θα του σκάσω γροθιά στην μούρη να τον διαλύσω" και καταλήγει με διαλυμένες αρθρώσεις. Γυναίκα...δαγκώνει όπου βρεί και άμα κάτσει στον λαιμό , αντίος...
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Και όχι μόνο. Ανδρας... " θα του σκάσω γροθιά στην μούρη να τον διαλύσω" και καταλήγει με διαλυμένες αρθρώσεις. Γυναίκα...δαγκώνει όπου βρεί και άμα κάτσει στον λαιμό , αντίος... και μετα μια με το χερι στη μαπα και RIP. ενα δικιο θα στο δωσω. ευτυχως ειμαι γομαρι απο θεμα κιλων οποτε εχω αδρανεια. αρα εχεις και μικροτερη ταχυτητα (κινησεων)
mikelamar Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εχει πεθάνει πολύς κόσμος απο stun gun φιλαράκι, πρεπει να δεχτείς οτι υπάρχει πιθανότητα να σκοτώσεις χωρίς λόγο. Ασε που νομίζω ειναι παράνομο στην ΕΥρωπη Sent from my iPhone using Insomnia 1
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Και όχι μόνο. Ανδρας... " θα του σκάσω γροθιά στην μούρη να τον διαλύσω" και καταλήγει με διαλυμένες αρθρώσεις. Γυναίκα...δαγκώνει όπου βρεί και άμα κάτσει στον λαιμό , αντίος... ισχυει αυτο για τις μπουνιες. το πρωτο πραμα που μου ειπαν αυτο ηταν. και μετα μια με το χερι στη μαπα και RIP. αρα εχεις και μικροτερη ταχυτητα (κινησεων) χουχ δεν θα το ελεγα.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 stun gun=teaser για τον topic starter; Δεν είναι λίγο διαφορετικα αυτά ;
igoods Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Όλη η αλήθεια μέσα στο βίντεο Η αληθεια ειναι οτι οντως το σπρευ πιπεριου ειναι απο αυτα που θα αργησεις αρκετα λεπτα να επανελθεις...το stun gun μπορει να σε ξαπλωσει για μισο λεπτο ξερω εγω αλλα αμα φας στα ματια το σπρευ θα κανεις να τα ανοιξεις τουλαχιστον 10 λεπτα..
Cryptic Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 μιλώντας γενικά και όχι μόνο για γυναίκες , εκεί σε σώζει να έχεις Δε νομίζω πως θα συμφωνήσει ο Samuel L. Jackson να τον έχεις μαζί σου όλη την ώρα. 2
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Απο το να ξερεις καποια τεχνη/εχεις σπρεϊ πιπεριου, μεχρι το να τα εφαρμοσεις στον δρομο σε περιπτωση πραγματικου κινδυνου η αποσταση ειναι πραγματικα χαοτικη......Τρεξιμο σαν να μην υπαρχει αυριο και ας σε πουν χεστη. Για αντρες κυριως, οι γυναικες το τρεξιμο δεν το εχουν γενικα και ειδικα με τακουνια οποτε μακρια απο σκοταδια και ερημιες και φωνη-σειρηνα πριν γινει το παραμικρο.Στην "μαγκια" δεν χωραει "μαγκια". Ο δρομος αν δεν πεσεις σε κοινο ψευτομαγκα δεν σηκωνει πολλα πολλα. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 όλοι νίντζα στο insomnia... να προσέχουμε τι λέμε..
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 όλοι νίντζα στο insomnia... να προσέχουμε τι λέμε.. μακαρι να ειμασταν νιντζα (dibs στον Ναρουτο )
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δε νομίζω πως θα συμφωνήσει ο Samuel L. Jackson να τον έχεις μαζί σου όλη την ώρα. ο Samuel L. Jackson είναι παντού γύρω μας αρκεί να ανοίξεις την καρδιά σου ρίχνοντας φως στο σκοτάδι για να τον δεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα