Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμετός και αηδία σχεδόν με όλες και όλους που απάντησαν σε αυτό το θρεντ. Και λέω σχεδόν, γιατί απλά δε μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις δυο τελευταίες σελίδες, αν και κάτι μου λέει πως θα διάβαζα εξίσου τερατώδεις τοποθετήσεις. Ντρέπομαι και λυπάμαι πραγματικά. 

• Like 1
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να επικοινωνήσεις με τον φίλο που κατασκεύασε το υγρό πύρ να σου κάνει ένα κατάλληλο οπλο.θα ειναι σιγουρα αποτελεσματα ακομη και αν της την πεσει ολόκληρη ομάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Εμετός και αηδία σχεδόν με όλες και όλους που απάντησαν σε αυτό το θρεντ. Και λέω σχεδόν, γιατί απλά δε μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις δυο τελευταίες σελίδες, αν και κάτι μου λέει πως θα διάβαζα εξίσου τερατώδεις τοποθετήσεις. Ντρέπομαι και λυπάμαι πραγματικά. 

Τερατώσεις τοποθετήσεις; σε τι αναφερεσαι; 

• Like 1
Δημοσ.

Καθόμασταν ένα καλοκαίρι απόγευμα για καφέ σε έναν πεζόδρομο, και κατέβαινε μια ομολογουμένως όμορφη κοπέλα με αέρινο see through φορεματάκι.Κάποιος από τα cafe της είπε κάτι του στυλ "μας γλυκαίνεις τον καφέ" (κάτι τέτοιο, σε καμία περίπτωση κάτι προσβλητικό/αισχρό). Αυτή άρχισε να τον βρίζει και πήγε να τον χτυπήσει (κάτι με πολεμικές τέχνες ήταν αυτή, ροζ ζώνη και τέτοια). Του ρίχνει 1-2 και ο τύπος δεν αντιδρούσε. Εν τέλει την πέτυχε το χέρι του όπως το κατέβαζε. 45~50 κιλά αυτή, 90 αυτός. Αυτός τσιγάρο, αυτή σχεδόν αναίσθητη.

• Like 6
Δημοσ.

Καθόμασταν ένα καλοκαίρι απόγευμα για καφέ σε έναν πεζόδρομο, και κατέβαινε μια ομολογουμένως όμορφη κοπέλα με αέρινο see through φορεματάκι.Κάποιος από τα cafe της είπε κάτι του στυλ "μας γλυκαίνεις τον καφέ" (κάτι τέτοιο, σε καμία περίπτωση κάτι προσβλητικό/αισχρό). Αυτή άρχισε να τον βρίζει και πήγε να τον χτυπήσει (κάτι με πολεμικές τέχνες ήταν αυτή, ροζ ζώνη και τέτοια). Του ρίχνει 1-2 και ο τύπος δεν αντιδρούσε. Εν τέλει την πέτυχε το χέρι του όπως το κατέβαζε. 45~50 κιλά αυτή, 90 αυτός. Αυτός τσιγάρο, αυτή σχεδόν αναίσθητη.

γι αυτο λεω οτι κυκλοφορουν και ηλιθιες που δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να εχουν επικινδυνα αντικειμενα πανω τους. καλα να παθει παντως η βλαμενη πηγαινε γυρευωντας προφανως.

• Like 2
Δημοσ.

χουχ δεν θα το ελεγα.

αν εχεις μεγαλη μαζα ως γυναικα σημαινει ειτε οτι εισαι ψηλη και παχια, ειτε οτι εισαι πολυ γυμνασμενη και εχεις αρκετη μυικη δυναμη.

Δημοσ.

αν εχεις μεγαλη μαζα ως γυναικα σημαινει ειτε οτι εισαι ψηλη και παχια, ειτε οτι εισαι πολυ γυμνασμενη και εχεις αρκετη μυικη δυναμη.

καλα ηρεμησε δεν ειμαι και 90 κιλα.

Δημοσ.

πνιξιμο απο μπροστα; και με τεντωμενα χερια; μας δουλευουν;  κανα τιπ για πνιξιμο απο πισω που ειναι πραγματικο lock down δεν δινουν.

Έυα, μιας που τό'χω ξεκινήσει το Krav Maga εδώ και μερικές μέρες να σου πω ότι μας μαθαίνουν πώς να αμυνθούμε και σε πνιγμούς απ'όλες τις κατευθύνσεις. Μέχρι τώρα έχω μάθει πνιγμό από μπροστά, απ'τα πλάγια, από πίσω αλλά και κάτω ξάπλα στο έδαφος. Και χθες μας έκανε guest ένας Ισραηλινός καθηγητής και μας έδειξε άμυνα αν νιώσεις πιστόλι στην πλάτη. Όλα αυτά βέβαια θέλουν μπόλικη εξάσκηση. Δεν γίνεσαι ξαφνικά expert της άμυνας με μερικές προπονήσεις. Είναι σαν χορογραφίες μάχης, θα μου πάρει καιρό να κάνω όλες αυτές τις κινήσεις με την ταχύτητα που τις κάνουν οι καθηγητές.

Και προφανώς κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι την κακιά στιγμή θά'χεις την ψυχραιμία και την συγκέντρωση να βγάλεις την σωστή άμυνα που διδάχτηκες. Γνώμη μου, αλλά καλύτερα να μην ρισκάρουμε τη ζωή μας αν ο άλλος μας βγάλει περίστροφο. Δεν παίζουμε μ'αυτά...

Πάντως θα περίμενα να δω περισσότερες γυναίκες στο Krav Maga. Βοηθάει πάρα πολύ και στην αυτοπεποίθηση και στην ενδυνάμωση του σώματος που είναι κάτι που το χρειαζόμαστε οι πιο πολλές.

• Like 2
Δημοσ.

Έυα, μιας που τό'χω ξεκινήσει το Krav Maga εδώ και μερικές μέρες να σου πω ότι μας μαθαίνουν πώς να αμυνθούμε και σε πνιγμούς απ'όλες τις κατευθύνσεις. Μέχρι τώρα έχω μάθει πνιγμό από μπροστά, απ'τα πλάγια, από πίσω αλλά και κάτω ξάπλα στο έδαφος. Και χθες μας έκανε guest ένας Ισραηλινός καθηγητής και μας έδειξε άμυνα αν νιώσεις πιστόλι στην πλάτη. Όλα αυτά βέβαια θέλουν μπόλικη εξάσκηση. Δεν γίνεσαι ξαφνικά expert της άμυνας με μερικές προπονήσεις. Είναι σαν χορογραφίες μάχης, θα μου πάρει καιρό να κάνω όλες αυτές τις κινήσεις με την ταχύτητα που τις κάνουν οι καθηγητές.

Και προφανώς κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι την κακιά στιγμή θά'χεις την ψυχραιμία και την συγκέντρωση να βγάλεις την σωστή άμυνα που διδάχτηκες. Γνώμη μου, αλλά καλύτερα να μην ρισκάρουμε τη ζωή μας αν ο άλλος μας βγάλει περίστροφο. Δεν παίζουμε μ'αυτά...

Πάντως θα περίμενα να δω περισσότερες γυναίκες στο Krav Maga. Βοηθάει πάρα πολύ και στην αυτοπεποίθηση και στην ενδυνάμωση του σώματος που είναι κάτι που το χρειαζόμαστε οι πιο πολλές.

θα συμφωνισω μαζι σου. σε γενικες γραμμες νομιζω οτι για να καταφερεις να κανεις με ταχυτητα τις σωστες κινησεις παιρνει χρονια ολοκληρα. πρεπει καποιες κινησεις να γινουν απλα μερος των μυων σου, να σου βγαινουν αυτοματα αλλιως υπο το αγχος απλα δεν θα σου βγουν και αν ειναι να κατσεις να το σκεφτεσαι προφανως θα τις εχεις φαει πριν κουνησεις το δαχτυλακι σου.  σε γενικες γραμμες ειμαι της αποψης οτι καλο ειναι να κανει καποιος μαθηματα πολεμικων τεχνων αλλα δεν πρεπει να παρουν τα μυαλα του αερα ουτε να χασει την κοινη λογικη του. στο 99% των περιεργων καταστασεων μπορουμε να τις χειριστουμε απλα με λογια και λιγη διπλωματια. ευτυχως ζουμε σε ειρινηκους καιρους.

• Like 2
Δημοσ.

Έυα, μιας που τό'χω ξεκινήσει το Krav Maga εδώ και μερικές μέρες να σου πω ότι μας μαθαίνουν πώς να αμυνθούμε και σε πνιγμούς απ'όλες τις κατευθύνσεις. ...

Οφ Τοπικ:

Με τον Γιώργο κάνεις;

Δημοσ.

Ναι. Και όχι μόνο. Πες μου ότι είναι μικρός ο κόσμος και πάμε στις ίδιες προπονήσεις :P

Δημοσ.

Ναι. Και όχι μόνο. Πες μου ότι είναι μικρός ο κόσμος και πάμε στις ίδιες προπονήσεις :P

Οχι δεν πάμε στις ίδιες προπονήσεις. Θα τα πας τέλεια. Ο Γιώργος είναι απο τους πολύ καλούς εκπαιδευτές με εμπειρία και γνώσεις στο τομέα του!  :-) 

Δημοσ.

η λυση ειναι απλη για να γλιτωνεις απο φασαριες.πρεπει να ασχοληθεις με τον στιβο.βελτιωσε την γενικη αντοχη σου,την εκρηξη στα πρωτα μετρα και την ταχυτητα σου.η μονη αξιοπιστη λυση γιατι φευγεις σφαιρα και αντε να σε πιασουν ταλλα τα ψοφιμια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...